Користени и нови Транспортери на контејнери/ Камиони со променливо тело за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Транспортери на контејнери/ Камиони со променливо тело

486
Погледнете Камиони на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 25
MAN TGA 430 Euro 3 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
MAN TGA 430 Euro 3 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
MAN TGA 430 Euro 3 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
MAN TGA 430 Euro 3 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
MAN TGA 430 Euro 3 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGA 430 Euro 3

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2006757108 km4x2Евро 3
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 23мин Број на оглас TC55939

12 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 787 493 MKD
 • ≈ 13 689 USD
2006757108 km4x2Евро 3
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

SCANIA P 400 6X2 MULTILIFT EURO 5

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
488000 km6x2Евро 5400 hpКорисна носивост: 14000 kgБруто тежина: 26000 kg
Шпанија, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Објавено: 3час 41минБрој на оглас 2790

62 000EUR

 • ≈ 3 814 419 MKD
 • ≈ 66 306 USD
488000 km6x2Евро 5400 hpКорисна носивост: 14000 kgБруто тежина: 26000 kg
Шпанија, CTRA GRANADA KM.588 30817 LORCA Murcia - Murcia ESPAÑA
Контактирајте го продавачот
DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF 450 BDF 6x2 Wisselsysteem

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2020350000 km6x2Евро 6Корисна носивост: 16245 kgБруто тежина: 25000 kg
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Објавено: 4час 45минБрој на оглас 32-BXN-3
Прашајте за цена
2020350000 km6x2Евро 6Корисна носивост: 16245 kgБруто тежина: 25000 kg
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Scania S500 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Scania S500 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Scania S500 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Scania S500 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Scania S500 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania S500

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2019554714 km6x2Евро 6500 hpКорисна носивост: 16705 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 5час 49минБрој на оглас 308954

63 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 931 313 MKD
 • ≈ 68 338 USD
2019554714 km6x2Евро 6500 hpКорисна носивост: 16705 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Mercedes-Benz Actros 2545LL LBW BDF Distronic PPC Spur-Ass

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2021162000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Објавено: 8час 57минБрој на оглас 13150G1099

98 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 078 462 MKD
 • ≈ 105 662 USD
2021162000 km6x2Евро 6449 hpБруто тежина: 26000 kg
Австрија, Gewerbegebiet Lindach 2, 4663 Laakirchen, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes ACTROS 1836-MP3+E5+DHOLLANDIA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2012831748 km4x2Евро 5360 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 43минБрој на оглас E61449

16 950EUR

 • ≈ 1 042 813 MKD
 • ≈ 18 127 USD
2012831748 km4x2Евро 5360 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur. - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur. - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur. - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur. - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur. - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Renault PREMIUM 270 DCI - Problème moteur.

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2005728985 km4x2Евро 3270 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 44минБрој на оглас E49334

4 450EUR

 • ≈ 273 776 MKD
 • ≈ 4 759 USD
2005728985 km4x2Евро 3270 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2012689947 km4x2Евро 5340 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 45минБрој на оглас E57893

11 850EUR

 • ≈ 729 046 MKD
 • ≈ 12 673 USD
2012689947 km4x2Евро 5340 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault PREMIUM 340DXI+E5+DHOLLANDIA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2012686543 km4x2Евро 534 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 45минБрој на оглас E60608

11 850EUR

 • ≈ 729 046 MKD
 • ≈ 12 673 USD
2012686543 km4x2Евро 534 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Scania R360+E5+INTARDER+DHOLLANDIA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2012941326 km4x2Евро 5360 hpБруто тежина: 19150 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 45минБрој на оглас E61453

15 450EUR

 • ≈ 950 528 MKD
 • ≈ 16 523 USD
2012941326 km4x2Евро 5360 hpБруто тежина: 19150 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault PREMIUM 380DXI+INTARDER+DHOLLANDIA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2012860399 km4x2Евро 5380 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 46минБрој на оглас E59485

15 650EUR

 • ≈ 962 833 MKD
 • ≈ 16 737 USD
2012860399 km4x2Евро 5380 hpБруто тежина: 19000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Scania G440-INTARDER- BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Scania G440-INTARDER- BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Scania G440-INTARDER- BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Scania G440-INTARDER- BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Scania G440-INTARDER- BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Scania G440-INTARDER- BDF

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2011639553 km6x2Евро 5440 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Објавено: 12час 56минБрој на оглас E60950

17 950EUR

 • ≈ 1 104 336 MKD
 • ≈ 19 196 USD
2011639553 km6x2Евро 5440 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Контактирајте го продавачот
Scania G440-INTARDER - BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Scania G440-INTARDER - BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Scania G440-INTARDER - BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Scania G440-INTARDER - BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Scania G440-INTARDER - BDF - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Scania G440-INTARDER - BDF

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2011666687 km6x2Евро 5440 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Објавено: 12час 56минБрој на оглас E60951

17 950EUR

 • ≈ 1 104 336 MKD
 • ≈ 19 196 USD
2011666687 km6x2Евро 5440 hpБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Handzaamse Nieuwstraat 7, BE-8610 Handzame, Belgium
Контактирајте го продавачот
DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

DAF XF 460 Day Cab, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 25Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2015998000 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 14530 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Објавено: 21час 31минБрој на оглас 4287

32 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 027 179 MKD
 • ≈ 35 238 USD
2015998000 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 14530 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Actros 2563 Megaspace, Euro 6, BDF / 6x2 / Taillift / Fridge

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2019817346 km6x2Евро 6630 hpКорисна носивост: 15900 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Објавено: 21час 33минБрој на оглас 4275

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 147 149 MKD
 • ≈ 37 324 USD
2019817346 km6x2Евро 6630 hpКорисна носивост: 15900 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Контактирајте го продавачот
DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

DAF XF 460 SSC, Euro 6, / 6x2 / Automatic / 30Ton VDL Hooklift / Haakarm / Abrollkipper / Lift Axle

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2014998790 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 14530 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Објавено: 21час 33минБрој на оглас 4286

28 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 781 087 MKD
 • ≈ 30 960 USD
2014998790 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 14530 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E, 7575 DB Oldenzaal, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

MAN TGX 26.510 XLX/Standard/Tiefkupplung/6x2/Bj 2020

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2020431223 km6x2Евро 6510 hpКорисна носивост: 16366 kgБруто тежина: 26000 kgВолумен на резервоар: 590 L
Германија, Engerser Landstraße 134 56170 Bendorf
Објавено: 22час 30мин

53 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 260 713 MKD
 • ≈ 56 681 USD
2020431223 km6x2Евро 6510 hpКорисна носивост: 16366 kgБруто тежина: 26000 kgВолумен на резервоар: 590 L
Германија, Engerser Landstraße 134 56170 Bendorf
Контактирајте го продавачот
Scania S450 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
Scania S450 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
Scania S450 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
Scania S450 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
Scania S450 - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania S450

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
2019559345 km6x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 16705 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 308952

59 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 685 221 MKD
 • ≈ 64 060 USD
2019559345 km6x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 16705 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
Ново50 kmЕвро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Riess GmbH & Co. KG Albring 19 78658 Zimmern o. R.
Објавено: 1денБрој на оглас cc1_520185

129 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 991 824 MKD
 • ≈ 138 922 USD
Ново50 kmЕвро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Riess GmbH & Co. KG Albring 19 78658 Zimmern o. R.
Контактирајте го продавачот
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 1
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 2
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 3
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 4
DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF XF 480 FAN Lenkachse Multiwechsler 1120-1320 2xA

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело
Ново50 kmЕвро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Riess GmbH & Co. KG Albring 19 78658 Zimmern o. R.
Објавено: 1денБрој на оглас cc1_520186

129 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 991 824 MKD
 • ≈ 138 922 USD
Ново50 kmЕвро 6480 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Riess GmbH & Co. KG Albring 19 78658 Zimmern o. R.
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 25
1 / 25
T1 new listing page - Транспортери на контејнери/ Камиони со променливо тело
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.