Користени и нови Кипери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кипери


3 170
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 159 1/159   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Mitsubishi Fuso Canter 7C18 PM Kran 5022 Kipper - Камион со кран
64 000 EUR
Цена без ДДВ
Scania R 420 Kipphydraulik Klima Tempomat - Кипер
10 504 EUR
Цена без ДДВ
Joskin Advantage Trans-KTP 22/50 Hardox - Кипер: слика 1
Joskin Advantage Trans-KTP 22/50 Hardox - Кипер: слика 2
Joskin Advantage Trans-KTP 22/50 Hardox - Кипер: слика 3

Joskin Advantage Trans-KTP 22/50 Hardox

2023
Германија, Ringstraße 16
Објавено: 1мес 7ден Број на оглас JOSKIN/21

44 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2023
Германија, Ringstraße 16
email Контактирајте го продавачот
Howo 371 Drive 12 Wheeled - Кипер: слика 1
Howo 371 Drive 12 Wheeled - Кипер: слика 2
Howo 371 Drive 12 Wheeled - Кипер: слика 3
Howo 371 Drive 12 Wheeled - Кипер: слика 4
Howo 371 Drive 12 Wheeled - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Howo 371 Drive 12 Wheeled

Нето тежина: 15 000 kg Бруто тежина: 31 000 kg Корисна носивост: 16 000 kg Дизел 365 hp 8x4 4-оски
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 22ден
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 15 000 kg Бруто тежина: 31 000 kg Корисна носивост: 16 000 kg Дизел 365 hp 8x4 4-оски
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst - Кипер: слика 1
DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst - Кипер: слика 2
DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst - Кипер: слика 3
DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst - Кипер: слика 4
DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

DAF CF 330 FA 2-Achs Kipper Kran Funk+Greiferst

2017 194 446 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Königs-Wusterhausen
Објавено: 53мин Број на оглас 898

58 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 194 446 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Königs-Wusterhausen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4

27 465 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 500 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
Објавено: 3час 47мин Број на оглас 9624

109 900 EUR

Цена без ДДВ

star
27 465 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 500 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
email Контактирајте го продавачот
Scania R 124 GB8X4HZ 360 - Кипер: слика 1
Scania R 124 GB8X4HZ 360 - Кипер: слика 2
Scania R 124 GB8X4HZ 360 - Кипер: слика 3
Scania R 124 GB8X4HZ 360 - Кипер: слика 4
Scania R 124 GB8X4HZ 360 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Scania R 124 GB8X4HZ 360

1999 500 000 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 20 100 kg 355 hp 8x4
Естонија, Estland
Објавено: 4час 23мин

17 500 EUR

star
1999 500 000 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 20 100 kg 355 hp 8x4
Естонија, Estland
email Контактирајте го продавачот
Volvo FMX 500 8x4 Kipper - Кипер: слика 1
Volvo FMX 500 8x4 Kipper - Кипер: слика 2
Volvo FMX 500 8x4 Kipper - Кипер: слика 3
Volvo FMX 500 8x4 Kipper - Кипер: слика 4
Volvo FMX 500 8x4 Kipper - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Volvo FMX 500 8x4 Kipper

2014 825 000 km Нето тежина: 15 600 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 400 kg Дизел 500 hp 8x4 4-оски
Холандија, Nijmegen
Објавено: 5час 18мин
Прашајте за цена
star
2014 825 000 km Нето тежина: 15 600 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 400 kg Дизел 500 hp 8x4 4-оски
Холандија, Nijmegen
email Контактирајте го продавачот
Renault Kerax 320 - Кипер: слика 1
Renault Kerax 320 - Кипер: слика 2
Renault Kerax 320 - Кипер: слика 3
Renault Kerax 320 - Кипер: слика 4
Renault Kerax 320 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Renault Kerax 320

2005 319 686 km Нето тежина: 10 020 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 8 980 kg 4x2
Белгија, Bree
Објавено: 5час 34мин Број на оглас 30010605

17 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 319 686 km Нето тежина: 10 020 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 8 980 kg 4x2
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Mercedes-Benz SK 2024 Hiab 105.2 4x4 fr truck

1995 258 079 km Нето тежина: 10 900 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 8 100 kg 4x4
Белгија, Bree
Објавено: 5час 34мин Број на оглас 30011159

20 250 EUR

Цена без ДДВ

star
1995 258 079 km Нето тежина: 10 900 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 8 100 kg 4x4
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Mercedes-Benz SK 2024 hiab 125

1995 381 000 km Нето тежина: 11 770 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 7 230 kg 6x4
Белгија, Bree
Објавено: 5час 34мин Број на оглас 30009796

18 700 EUR

Цена без ДДВ

star
1995 381 000 km Нето тежина: 11 770 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 7 230 kg 6x4
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK - Кипер: слика 1
ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK - Кипер: слика 2
ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK - Кипер: слика 3
ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK - Кипер: слика 4
ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

ISUZU NPR 75 DUMP TRUCK

2023 Ново
Обединети Арапски Емирати, Dubai
Објавено: 12час 5мин Број на оглас I75DT23
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Обединети Арапски Емирати, Dubai
email Контактирајте го продавачот
Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper. - Кипер: слика 1
Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper. - Кипер: слика 2
Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper. - Кипер: слика 3
Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper. - Кипер: слика 4
Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper. - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 620 8x4 Manual gearbox. Zetterbergs tipper.

2009
Норвешка, Møre og Romsdal
Објавено: 13час 54мин Број на оглас 407

30 830 EUR

Цена без ДДВ

star
2009
Норвешка, Møre og Romsdal
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
videocam

Mercedes-Benz ATEGO 1523+FASSI 110A23

2001 533 000 km Нето тежина: 9 400 kg Бруто тежина: 15 000 kg Корисна носивост: 5 600 kg 4x2
Белгија, Handzame
Објавено: 14час 4мин Број на оглас E60622

17 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 533 000 km Нето тежина: 9 400 kg Бруто тежина: 15 000 kg Корисна носивост: 5 600 kg 4x2
Белгија, Handzame
email Контактирајте го продавачот
Brantner Z18050 XXL - Кипер: слика 1
Brantner Z18050 XXL - Кипер: слика 2
Brantner Z18050 XXL - Кипер: слика 3
Brantner Z18050 XXL - Кипер: слика 4
Brantner Z18050 XXL - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Brantner Z18050 XXL

2018
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
Објавено: 15час 2мин Број на оглас MXBN_0063

23 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Axor 1833 Palfinger, Remote, Manual, RVS loading platform

2012 901 000 km Нето тежина: 11 539 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 7 461 kg Дизел 330 hp 4x2
Холандија, Ede
Објавено: 15час 18мин Број на оглас 977628

27 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 901 000 km Нето тежина: 11 539 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 7 461 kg Дизел 330 hp 4x2
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension - Кипер: слика 1
Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension - Кипер: слика 2
Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension - Кипер: слика 3
Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension - Кипер: слика 4
Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Trakker 350 6x4, Manual, Steel suspension

2003 207 000 km Нето тежина: 12 100 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 900 kg Дизел 350 hp 6x4
Холандија, Ede
Објавено: 19час 12мин Број на оглас 110332

19 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2003 207 000 km Нето тежина: 12 100 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 900 kg Дизел 350 hp 6x4
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab - Кипер: слика 1
MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab - Кипер: слика 2
MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab - Кипер: слика 3
MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab - Кипер: слика 4
MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGS 28.360 6X4 NL-Truck M Lift+lenkachse Manual Hydrodrive EEV Hiab

2010 397 199 km Нето тежина: 14 885 kg Бруто тежина: 28 000 kg Корисна носивост: 13 115 kg Дизел 360 hp 6x4 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 20час 18мин Број на оглас 70222098

52 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 397 199 km Нето тежина: 14 885 kg Бруто тежина: 28 000 kg Корисна носивост: 13 115 kg Дизел 360 hp 6x4 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Mercedes-Benz Axor 5044

2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

134 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Axor 5044 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Mercedes-Benz Axor 5044

2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

134 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 Meiller

2023 12 km Ново Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 394 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

129 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 12 km Ново Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 394 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4 - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Arocs 4140 8x4

2023 12 km Ново Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 394 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

129 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 12 km Ново Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 394 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz Arocs 4848 8×4 Meiller / Retarder

2022 15 km Ново 476 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

159 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 15 km Ново 476 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock - Кипер: слика 1
Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock - Кипер: слика 2
Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock - Кипер: слика 3
Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock - Кипер: слика 4
Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Mercedes-Benz Axor 5044 Mining Large stock

2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 20час 36мин

134 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 18 680 kg 421 hp 8x4 4-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 159   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Tippers
t1 old