Користени и нови Камиони за подигање контејнери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за подигање контејнери


   Страница 1 од 18 1/18   
Сортирај според:
Резултати по страница:
DAF 85.360 SIDELOADER - Камион за подигање контејнери: слика 1
DAF 85.360 SIDELOADER - Камион за подигање контејнери: слика 2
DAF 85.360 SIDELOADER - Камион за подигање контејнери: слика 3
DAF 85.360 SIDELOADER - Камион за подигање контејнери: слика 4
DAF 85.360 SIDELOADER - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

DAF 85.360 SIDELOADER

2007 237 000 km Нето тежина: 11 510 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 990 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Холандија, oss
Објавено: 9ден Број на оглас 85 cf 360 sideloader

29 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 237 000 km Нето тежина: 11 510 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 990 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Холандија, oss
email Контактирајте го продавачот
RENAULT VI KERAX 380/19 4X2 - Камион за подигање контејнери: слика 1
RENAULT VI KERAX 380/19 4X2 - Камион за подигање контејнери: слика 2
RENAULT VI KERAX 380/19 4X2 - Камион за подигање контејнери: слика 3
RENAULT VI KERAX 380/19 4X2 - Камион за подигање контејнери: слика 4
RENAULT VI KERAX 380/19 4X2 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

RENAULT VI KERAX 380/19 4X2

2010 331 481 km Нето тежина: 10 617 kg Бруто тежина: 44 000 kg Корисна носивост: 8 383 kg Дизел 380 hp 4x2
Франција, ZI LE BREZET ROUTE DE GERZAT 63100 CLERMONT FERRAND Auvergne, Puy-de-Dôme 63, France
Објавено: 9мес 7ден Број на оглас BC-753-RP
Прашајте за цена
star
2010 331 481 km Нето тежина: 10 617 kg Бруто тежина: 44 000 kg Корисна носивост: 8 383 kg Дизел 380 hp 4x2
Франција, ZI LE BREZET ROUTE DE GERZAT 63100 CLERMONT FERRAND Auvergne, Puy-de-Dôme 63, France
email Контактирајте го продавачот
FIAT FURGONETA FIAT DUCATO - Камион за подигање контејнери: слика 1
FIAT FURGONETA FIAT DUCATO - Камион за подигање контејнери: слика 2
FIAT FURGONETA FIAT DUCATO - Камион за подигање контејнери: слика 3
FIAT FURGONETA FIAT DUCATO - Камион за подигање контејнери: слика 4
FIAT FURGONETA FIAT DUCATO - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

FIAT FURGONETA FIAT DUCATO

2009 109 000 km Дизел 117 hp 2-оски
Шпанија, Ourense
Објавено: 6час 59мин
Прашајте за цена
star
2009 109 000 km Дизел 117 hp 2-оски
Шпанија, Ourense
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL - Камион за подигање контејнери: слика 1
Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL - Камион за подигање контејнери: слика 2
Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL - Камион за подигање контејнери: слика 3
Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL - Камион за подигање контејнери: слика 4
Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Volvo FM 500 Absetzkipper Retarder VDL

2012 449 119 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 510 hp 6x2 3-оски
Германија, Atzenhain
Објавено: 9час 3мин

32 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 449 119 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 510 hp 6x2 3-оски
Германија, Atzenhain
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen - Камион за подигање контејнери: слика 1
MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen - Камион за подигање контејнери: слика 2
MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen - Камион за подигање контејнери: слика 3
MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen - Камион за подигање контејнери: слика 4
MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

MAN TGL12.220 BL Absetzkipp. Teleskop. Euro 5 Gergen

2010 269 000 km Бруто тежина: 11 990 kg Дизел 220 hp 4x2 2-оски
Германија, Berlin
Објавено: 11час 20мин Број на оглас 62U0452

17 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 269 000 km Бруто тежина: 11 990 kg Дизел 220 hp 4x2 2-оски
Германија, Berlin
email Контактирајте го продавачот
Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 1
Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 2
Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 3
Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 4
Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Scania P280 4x2 Euro 6 MEILLER-Absetzkipper

2020 22 160 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 280 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 12час 26мин Број на оглас 8317

99 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 22 160 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 280 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust. - Камион за подигање контејнери: слика 1
Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust. - Камион за подигање контејнери: слика 2
Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust. - Камион за подигање контејнери: слика 3
Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust. - Камион за подигање контејнери: слика 4
Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust. - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 1841 4X2 Meiller AK 12 guter Zust.

2012 473 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 408 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
Објавено: 15час 21мин

31 999 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 473 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 408 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand - Камион за подигање контејнери: слика 1
Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand - Камион за подигање контејнери: слика 2
Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand - Камион за подигање контејнери: слика 3
Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand - Камион за подигање контејнери: слика 4
Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 1833 4X2 Meiller AK 12 in gutem Zustand

2013 418 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
Објавено: 15час 22мин

35 999 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 418 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Wuerselen
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 45.160 EURO 6 - Камион за подигање контејнери: слика 1
DAF LF 45.160 EURO 6 - Камион за подигање контејнери: слика 2
DAF LF 45.160 EURO 6 - Камион за подигање контејнери: слика 3
DAF LF 45.160 EURO 6 - Камион за подигање контејнери: слика 4
DAF LF 45.160 EURO 6 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 45.160 EURO 6

2015 180 482 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час Број на оглас HX15YDM
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 180 482 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM - Камион за подигање контејнери: слика 1
MAN TGM - Камион за подигање контејнери: слика 2
MAN TGM - Камион за подигање контејнери: слика 3
MAN TGM - Камион за подигање контејнери: слика 4
MAN TGM - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGM

2019 192 593 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час 4мин Број на оглас GK19ATZ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019 192 593 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
 MAN TGM 15.250 - Камион за подигање контејнери: слика 1
 MAN TGM 15.250 - Камион за подигање контејнери: слика 2
 MAN TGM 15.250 - Камион за подигање контејнери: слика 3
 MAN TGM 15.250 - Камион за подигање контејнери: слика 4
 MAN TGM 15.250 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (59)

MAN TGM 15.250

470 956 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 16час 56мин Број на оглас 140373138
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
470 956 km
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C - Камион за подигање контејнери: слика 1
 2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C - Камион за подигање контејнери: слика 2
 2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C - Камион за подигање контејнери: слика 3
 2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C - Камион за подигање контејнери: слика 4
 2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

2017 DAF LF220 4x2 Skip Lorry, Hyvalift Equipment, Manual Gearbox, A/C

2017 208 039 km
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 17час 21мин Број на оглас 100303497
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 208 039 km
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm - Камион за подигање контејнери: слика 1
Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm - Камион за подигање контејнери: слика 2
Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm - Камион за подигање контејнери: слика 3
Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm - Камион за подигање контејнери: слика 4
Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Scania R440 8x2 Multilift vaijerilaite, aj.400tkm

2012 405 000 km 8x2
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
Објавено: 2ден

42 000 EUR

star
2012 405 000 km 8x2
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Axor 1833 K - Камион за подигање контејнери: слика 1
Mercedes-Benz Axor 1833 K - Камион за подигање контејнери: слика 2
Mercedes-Benz Axor 1833 K - Камион за подигање контејнери: слика 3
Mercedes-Benz Axor 1833 K - Камион за подигање контејнери: слика 4
Mercedes-Benz Axor 1833 K - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Axor 1833 K

2008 561 509 km Нето тежина: 12 400 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 5 600 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

16 200 EUR

star
2008 561 509 km Нето тежина: 12 400 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 5 600 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12 - Камион за подигање контејнери: слика 1
MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12 - Камион за подигање контејнери: слика 2
MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12 - Камион за подигање контејнери: слика 3
MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12 - Камион за подигање контејнери: слика 4
MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGS 18.420 4x2 Multilift FTR 12

2018 140 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 420 hp 4x2 2-оски
Германија, 27793 Wildeshausen
Објавено: 3ден Број на оглас ZG 18257

98 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 140 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 420 hp 4x2 2-оски
Германија, 27793 Wildeshausen
email Контактирајте го продавачот
 Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad - Камион за подигање контејнери: слика 1
 Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad - Камион за подигање контејнери: слика 2
 Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad - Камион за подигање контејнери: слика 3
 Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad - Камион за подигање контејнери: слика 4
 Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (63)
videocam

Liftdumper Volvo FMX 330 6x2 | 2016 | Euro6 | Nybesiktigad

Шведска, Stockholm
Објавено: 3ден Број на оглас 50114
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шведска, Stockholm
email Контактирајте го продавачот
Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva - Камион за подигање контејнери: слика 1
Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva - Камион за подигање контејнери: слика 2
Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva - Камион за подигање контејнери: слика 3
Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva - Камион за подигање контејнери: слика 4
Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo FE320 - Absetzkipper-Hyva

2018 108 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Berlin
Објавено: 3ден Број на оглас 54U0895

59 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 108 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 326 hp 4x2 2-оски
Германија, Berlin
email Контактирајте го продавачот
 2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki - Камион за подигање контејнери: слика 1
 2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki - Камион за подигање контејнери: слика 2
 2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki - Камион за подигање контејнери: слика 3
 2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki - Камион за подигање контејнери: слика 4
 2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

2009 MB Actros 1836 4×2 Welaki

2009 407 470 km Нето тежина: 10 600 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 7 400 kg Дизел 360 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Buchenhagstrasse 19, 8156 Oberhasli
Објавено: 3ден Број на оглас 23611M

26 365 EUR

star
2009 407 470 km Нето тежина: 10 600 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 7 400 kg Дизел 360 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Германија, Buchenhagstrasse 19, 8156 Oberhasli
email Контактирајте го продавачот
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 1
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 2
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 3
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 4
DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF CF75.250 6X2 NL-Truck VDL P-18 T Lift+Lenkachse Euro 5

2017 346 947 km Нето тежина: 12 075 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 425 kg Дизел 250 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 3ден Број на оглас 70222131

17 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 346 947 km Нето тежина: 12 075 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 425 kg Дизел 250 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 1
DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 2
DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 3
DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 4
DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5 - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF CF75.310 4X2 NL-Truck Multilift skiplloader DayCab Euro 5

2007 783 184 km Нето тежина: 9 751 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 9 249 kg Дизел 310 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 4ден Број на оглас 70222133

12 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 783 184 km Нето тежина: 9 751 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 9 249 kg Дизел 310 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Arocs 1848 4x4 HYVA Absetzkipper

2015 143 350 km Дизел 476 hp 4x4
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7972

74 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 143 350 km Дизел 476 hp 4x4
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 1
MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 2
MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 3
MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 4
MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper - Камион за подигање контејнери: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 18.400 Euro 5 4x2 Absetzkipper

2008 550 450 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 8236

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 550 450 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 18   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Skip loaders
t1 old