Користени и нови Камиони за пијалоци за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за пијалоци


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 1
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 2
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 3
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 4
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau

2008 108 546 km Нето тежина: 6 480 kg Бруто тежина: 13 500 kg Корисна носивост: 7 020 kg Дизел 240 hp 4x2 2-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
Објавено: 9ден Број на оглас UVW230479

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 108 546 km Нето тежина: 6 480 kg Бруто тежина: 13 500 kg Корисна носивост: 7 020 kg Дизел 240 hp 4x2 2-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Atego 1630 L 4x2 Schwenkwand LBW 2x AHK Klima

500 km Ново Бруто тежина: 16 000 kg Дизел 299 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 3ден Број на оглас 598639

124 890 EUR

Цена без ДДВ

star
500 km Ново Бруто тежина: 16 000 kg Дизел 299 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros IV 2543 LL Orten SafeServer *Lenk+Lift - Камион за пијалоци: слика 1

Mercedes-Benz Actros IV 2543 LL Orten SafeServer *Lenk+Lift

2015 643 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 428 hp 6x2 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 3ден Број на оглас j 1370 , L944965

34 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 643 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 428 hp 6x2 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Actros 2548 MP3 6x2 Getränkewagen mit LBW

2010 639 055 km Бруто тежина: 25 000 kg Дизел 476 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7788

26 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 639 055 km Бруто тежина: 25 000 kg Дизел 476 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh. - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh. - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh. - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh. - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh. - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 + Wüllhorst ZTFA 18 Tandemanh.

2010 639 050 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 408 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7788+7789

34 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 639 050 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 408 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 1
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 2
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 3
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 4
MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ ATEGO 1324 L E5 Getränkeaufbau

2008 108 546 km Нето тежина: 6 480 kg Бруто тежина: 13 500 kg Корисна носивост: 7 020 kg Дизел 240 hp 4x2 2-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
Објавено: 9ден Број на оглас UVW230479

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 108 546 km Нето тежина: 6 480 kg Бруто тежина: 13 500 kg Корисна носивост: 7 020 kg Дизел 240 hp 4x2 2-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
email Контактирајте го продавачот
Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima - Камион за пијалоци: слика 1
Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima - Камион за пијалоци: слика 2
Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima - Камион за пијалоци: слика 3
Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima - Камион за пијалоци: слика 4
Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Scania R 410 6x2, Orten, LBW 2,0to., Retarder, Klima

2015 395 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Sittensen
Објавено: 10ден Број на оглас K2534

39 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 395 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mercedes-Benz Actros 2543 / Ladebordwand / Lenk-Liftachse

2015 651 745 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 428 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
Објавено: 11ден

34 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 651 745 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 428 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR - Камион за пијалоци: слика 1
MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR - Камион за пијалоци: слика 2
MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR - Камион за пијалоци: слика 3
MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR - Камион за пијалоци: слика 4
MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGM 26.340 6x2-4 LL TGM 26.340 6x2-4 LL Getränkewagen, Lenk-/Liftachse, LBW BÄR

2011 265 865 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 445 kg Дизел 339 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 81737

31 212 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 265 865 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 445 kg Дизел 339 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 2540L 6x2 Getränke-Schwenkwand + LBW

Ново Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 394 hp 6x2 3-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 21ден Број на оглас 630256

159 890 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 394 hp 6x2 3-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng - Камион за пијалоци: слика 1
Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng - Камион за пијалоци: слика 2
Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng - Камион за пијалоци: слика 3
Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng - Камион за пијалоци: слика 4
Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Volvo FH 460 6x2 Getränke Schwenkwand + Dinkel Anhäng

2012 587 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 469 hp 6x2 3-оски
Германија, Kehl-Neumühl
Објавено: 27ден Број на оглас 0839123 + 0839223

30 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 587 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 469 hp 6x2 3-оски
Германија, Kehl-Neumühl
email Контактирајте го продавачот
 MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 1
 MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 2
 MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 3
 MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 4
 MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

MERCEDES-BENZ Antos 2533 LL Ewers Getränke 8,55 m + LBW Klima, Standheizung, Lenkachse

2016 82 332 km Нето тежина: 11 340 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 660 kg Дизел 326 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Delbrück
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас 23122

79 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 82 332 km Нето тежина: 11 340 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 660 kg Дизел 326 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Delbrück
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR - Камион за пијалоци: слика 4
Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz Antos 1830L WINGLINER Classic-Fhs M-Fhs ADR

2013 546 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 299 hp 4x2 2-оски
Австрија, Laakirchen
Објавено: 1мес 8ден Број на оглас 13150G4016

33 600 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 546 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 299 hp 4x2 2-оски
Австрија, Laakirchen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz AXOR 1828 1.Hand/ Wingliner Getränke / 2000 LBW - Камион за пијалоци: слика 1
Mercedes-Benz AXOR 1828 1.Hand/ Wingliner Getränke / 2000 LBW - Камион за пијалоци: слика 2
Mercedes-Benz AXOR 1828 1.Hand/ Wingliner Getränke / 2000 LBW - Камион за пијалоци: слика 3
Mercedes-Benz AXOR 1828 1.Hand/ Wingliner Getränke / 2000 LBW - Камион за пијалоци: слика 4

Mercedes-Benz AXOR 1828 1.Hand/ Wingliner Getränke / 2000 LBW

2002 349 547 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 280 hp 4x2
Германија, Kirchberg
Објавено: 1мес 9ден Број на оглас DE/11908/1050

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 349 547 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 280 hp 4x2
Германија, Kirchberg
email Контактирајте го продавачот
Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs - Камион за пијалоци: слика 1
Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs - Камион за пијалоци: слика 2
Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs - Камион за пијалоци: слика 3
Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs - Камион за пијалоци: слика 4
Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Scania G 410 B6x2*4NB / Retarder / Lenkachse / Liftachs

2018 353 215 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
Објавено: 1мес 23ден

68 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 353 215 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
email Контактирајте го продавачот
Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT - Камион за пијалоци: слика 1
Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT - Камион за пијалоци: слика 2
Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT - Камион за пијалоци: слика 3
Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT - Камион за пијалоци: слика 4
Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Scania G 410 / Retarder / Ldbw / Lenkachse / KOMPLETT

2018 390 668 km Бруто тежина: 26 500 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
Објавено: 1мес 30ден

68 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 390 668 km Бруто тежина: 26 500 kg Дизел 411 hp 6x2 3-оски
Германија, Salzgitter
email Контактирајте го продавачот
SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 1
SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 2
SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 3
SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 4
SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA G410 LB 6X2, Getränke Böse, Schwenkwand

2017 533 947 km 533 947 ч Бруто тежина: 26 100 kg Корисна носивост: 14 350 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 66266

57 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 533 947 km 533 947 ч Бруто тежина: 26 100 kg Корисна носивост: 14 350 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 1
SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 2
SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 3
SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 4
SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA 410 G 6x2,, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse

2018 480 837 km 480 837 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 25 999 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 66028

59 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 480 837 km 480 837 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 25 999 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 1
MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 2
MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 3
MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 4
MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ Antos, 2536, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse

2014 330 982 km 330 982 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 230 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 65143

42 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 330 982 km 330 982 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 230 kg Дизел 360 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 1
MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 2
MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 3
MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 4
MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ 2533 L, Getränke, LBW, Lift-Lenkachse, Schwenkwand

2016 268 154 km 268 154 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 745 kg Дизел 326 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 66322

62 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 268 154 km 268 154 ч Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 745 kg Дизел 326 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW - Камион за пијалоци: слика 1
SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW - Камион за пијалоци: слика 2
SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW - Камион за пијалоци: слика 3
SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW - Камион за пијалоци: слика 4
SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW - Камион за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA 320 P 6x2,, Getränke, Lenkachse, TÜV 04/2024, LBW

2017 278 452 km 278 452 ч Бруто тежина: 26 100 kg Корисна носивост: 15 570 kg Дизел 319 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 8ден Број на оглас 66268

59 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 278 452 km 278 452 ч Бруто тежина: 26 100 kg Корисна носивост: 15 570 kg Дизел 319 hp 6x2 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Beverage trucks
t1 old