Користени и нови Камиони за коњи за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
IVECO 100E18 Horse transporter - Камион за коњи: слика 1
IVECO 100E18 Horse transporter - Камион за коњи: слика 2
IVECO 100E18 Horse transporter - Камион за коњи: слика 3
IVECO 100E18 Horse transporter - Камион за коњи: слика 4
IVECO 100E18 Horse transporter - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион за коњи IVECO 100E18 Horse transporter

1998780000 km4x2Евро 2Бруто тежина: 10000 kg
Унгарија
Објавено: 3час 12минБрој на оглас 2d1222

13 500EUR

 • ≈ 831 510 MKD
 • ≈ 14 635 USD
1998780000 km4x2Евро 2Бруто тежина: 10000 kg
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Nissan trade 100 B Horse transporter - Камион за коњи: слика 1
Nissan trade 100 B Horse transporter - Камион за коњи: слика 2
Nissan trade 100 B Horse transporter - Камион за коњи: слика 3
Nissan trade 100 B Horse transporter - Камион за коњи: слика 4
Nissan trade 100 B Horse transporter - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Камион за коњи Nissan trade 100 B Horse transporter

19974x2
Унгарија
Објавено: 3час 13минБрој на оглас 2d1220

4 000EUR

 • ≈ 246 373 MKD
 • ≈ 4 336 USD
19974x2
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 815 - Камион за коњи: слика 1
Mercedes-Benz 815 - Камион за коњи: слика 2
Mercedes-Benz 815 - Камион за коњи: слика 3
Mercedes-Benz 815 - Камион за коњи: слика 4
Mercedes-Benz 815 - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион за коњи Mercedes-Benz 815

1999221881 km4x2152 hpКорисна носивост: 3210 kgБруто тежина: 8200 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 5ден

4 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 258 692 MKD
 • ≈ 4 553 USD
1999221881 km4x2152 hpКорисна носивост: 3210 kgБруто тежина: 8200 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil - Камион за коњи: слика 1
MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil - Камион за коњи: слика 2
MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil - Камион за коњи: слика 3
MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil - Камион за коњи: слика 4
MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи MAN Niehoff Pferdeaufbau mit Wohnabteil

2000162815 km4x2220 hpБруто тежина: 9500 kg
Германија, Legden
Објавено: 6денБрој на оглас 9143

35 000EUR

 • ≈ 2 155 769 MKD
 • ≈ 37 944 USD
2000162815 km4x2220 hpБруто тежина: 9500 kg
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer - Камион за коњи: слика 1
ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer - Камион за коњи: слика 2
ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer - Камион за коњи: слика 3
ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer - Камион за коњи: слика 4
ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Камион за коњи ATEC C2 2.Pferdeanhänger + Sattelkammer

2009Бруто тежина: 2000 kg
Германија, Legden
Објавено: 16денБрој на оглас 8721

3 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 240 214 MKD
 • ≈ 4 228 USD
2009Бруто тежина: 2000 kg
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING* - Камион за коњи: слика 1
MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING* - Камион за коњи: слика 2
MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING* - Камион за коњи: слика 3
MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING* - Камион за коњи: слика 4
MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING* - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи MAN TGE 3 - Sitzer *HENNING*

202020000 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Објавено: 18ден

77 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 742 691 MKD
 • ≈ 83 477 USD
202020000 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Контактирајте го продавачот
MAN LE 8.180 Pferdetransport - Камион за коњи: слика 1
MAN LE 8.180 Pferdetransport - Камион за коњи: слика 2
MAN LE 8.180 Pferdetransport - Камион за коњи: слика 3
MAN LE 8.180 Pferdetransport - Камион за коњи: слика 4
MAN LE 8.180 Pferdetransport - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Камион за коњи MAN LE 8.180 Pferdetransport

2003227000 kmЕвро 3179 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Düren
Објавено: 22ден

23 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 472 082 MKD
 • ≈ 25 910 USD
2003227000 kmЕвро 3179 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Düren
Контактирајте го продавачот
2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km! - Камион за коњи: слика 1
2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km! - Камион за коњи: слика 2
2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km! - Камион за коњи: слика 3
2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km! - Камион за коњи: слика 4
2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km! - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи 2006 Mercedes-Benz 2536L/60 6X2M Hestebuss fra Berg Karosseri fabrikk, Kun 127 910 km!

2006127910 km360 hpКорисна носивост: 13010 kgБруто тежина: 26500 kg
Норвешка
Објавено: 25ден
Аукција
2006127910 km360 hpКорисна носивост: 13010 kgБруто тежина: 26500 kg
Норвешка
Контактирајте го продавачот
Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses - Камион за коњи: слика 1
Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses - Камион за коњи: слика 2
Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses - Камион за коњи: слика 3
Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses - Камион за коњи: слика 4
Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Камион за коњи Volvo FH 400 6*2 Horse transport with room for 9 horses

2006
Шведска
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас S7050

70 820EUR

 • ≈ 4 362 044 MKD
 • ≈ 76 777 USD
2006
Шведска
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder - Камион за коњи: слика 1
Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder - Камион за коњи: слика 2
Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder - Камион за коњи: слика 3
Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder - Камион за коњи: слика 4
Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Камион за коњи Mercedes-Benz 1831 Actros Pferdetransporter Gimmel für 6 Pferde Klima Retarder

1999670000 km4x2Евро 2305 hpКорисна носивост: 7625 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија
Објавено: 1мес 4ден
Прашајте за цена
1999670000 km4x2Евро 2305 hpКорисна носивост: 7625 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
FIAT Ducato - Камион за коњи: слика 1
FIAT Ducato - Камион за коњи: слика 2
FIAT Ducato - Камион за коњи: слика 3
FIAT Ducato - Камион за коњи: слика 4
FIAT Ducato - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион за коњи FIAT Ducato

2002175661 km120 hp
Шведска
Објавено: 1мес 14денБрој на оглас S6272

11 650EUR

 • ≈ 717 563 MKD
 • ≈ 12 629 USD
2002175661 km120 hp
Шведска
Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU* - Камион за коњи, Комбе: слика 1
Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU* - Камион за коњи, Комбе: слика 2
Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU* - Камион за коњи, Комбе: слика 3
Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU* - Камион за коњи, Комбе: слика 4
Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU* - Камион за коњи, Комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Камион за коњи, Комбе Iveco Daily 3 - Sitzer *AUSBAU NEU*

202055000 kmЕвро 6156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Објавено: 1мес 16ден

52 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 258 290 MKD
 • ≈ 57 349 USD
202055000 kmЕвро 6156 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Контактирајте го продавачот
Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf. - Камион за коњи: слика 1
Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf. - Камион за коњи: слика 2
Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf. - Камион за коњи: слика 3
Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf. - Камион за коњи: слика 4
Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf. - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи Scania R500 V8 Pferdetransporter Pop Out Roelofsen Auf.

2005253115 km6x2500 hpБруто тежина: 26500 kg
Германија, Legden
Објавено: 1мес 21денБрој на оглас 8810

199 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 12 287 883 MKD
 • ≈ 216 281 USD
2005253115 km6x2500 hpБруто тежина: 26500 kg
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter - Камион за коњи: слика 1
IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter - Камион за коњи: слика 2
IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter - Камион за коњи: слика 3
IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter - Камион за коњи: слика 4
IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Камион за коњи IVECO Eurocargo 190 E 38 - horse transporter

1997273506 km
Унгарија
Објавено: 1мес 23денБрој на оглас LT0280

12 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 745 280 MKD
 • ≈ 13 117 USD
1997273506 km
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten - Камион за коњи: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten - Камион за коњи: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten - Камион за коњи: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten - Камион за коњи: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи Mercedes-Benz Atego 1018 *Cruise control*Airco*Achteruitrijcamera*elektrische ruiten

2010254158 km4x2Евро 5
Белгија
Објавено: 1мес 25денБрој на оглас 22/030

58 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 572 417 MKD
 • ≈ 62 878 USD
2010254158 km4x2Евро 5
Белгија
Контактирајте го продавачот
Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU* - Камион за коњи: слика 1
Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU* - Камион за коњи: слика 2
Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU* - Камион за коњи: слика 3
Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU* - Камион за коњи: слика 4
Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU* - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион за коњи Opel Movano 3 - Sitzer *AUFBAU NEU*

202145000 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Објавено: 1мес 30ден

49 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 048 873 MKD
 • ≈ 53 663 USD
202145000 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Контактирајте го продавачот
Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer - Камион за коњи, Комбе: слика 1
Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer - Камион за коњи, Комбе: слика 2
Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer - Камион за коњи, Комбе: слика 3
Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer - Камион за коњи, Комбе: слика 4
Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer - Камион за коњи, Комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи, Комбе Renault ROELOFSEN Parados Sport 3 - Sitzer

20215500 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Објавено: 2мес 3ден

72 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 434 724 MKD
 • ≈ 78 056 USD
20215500 kmЕвро 6179 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Контактирајте го продавачот
MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS - Камион за коњи: слика 1
MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS - Камион за коњи: слика 2
MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS - Камион за коњи: слика 3
MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS - Камион за коњи: слика 4
MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион за коњи MAN LE 8-180 HORSE TRUCK - 4 PAARDS

2003243141 km4x2Евро 3179 hpБруто тежина: 8400 kg
Холандија, Meerkerk
Објавено: 2мес 4ден

12 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 785 315 MKD
 • ≈ 13 822 USD
2003243141 km4x2Евро 3179 hpБруто тежина: 8400 kg
Холандија, Meerkerk
Контактирајте го продавачот
DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS - Камион за коњи: слика 1
DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS - Камион за коњи: слика 2
DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS - Камион за коњи: слика 3
DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS - Камион за коњи: слика 4
DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS - Камион за коњи: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион за коњи DAF FAN LF 55.280, VENTILATION, TWO FLOORS

2012431725 km6x2Евро 6287 hpБруто тежина: 22100 kg
Чешка република, Praha
Објавено: 2мес 21ден

36 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 217 362 MKD
 • ≈ 39 028 USD
2012431725 km6x2Евро 6287 hpБруто тежина: 22100 kg
Чешка република, Praha
Контактирајте го продавачот
Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU* - Камион за коњи, Комбе: слика 1
Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU* - Камион за коњи, Комбе: слика 2
Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU* - Камион за коњи, Комбе: слика 3
Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU* - Камион за коњи, Комбе: слика 4
Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU* - Камион за коњи, Комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Камион за коњи, Комбе Renault Master 3 - Sitzer *ALU AUFBAU*

201664435 kmЕвро 6163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Објавено: 2мес 21ден

49 900EUR

 • ≈ 3 073 510 MKD
 • ≈ 54 097 USD
201664435 kmЕвро 6163 hpБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gondelsheim
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Камиони за коњи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.