Користени и нови Камиони за дрва за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за дрва, камиони за сеча


   Страница 1 од 7 1/7   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6 - Камион за дрва: слика 1
Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6 - Камион за дрва: слика 2
Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6 - Камион за дрва: слика 3
Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6 - Камион за дрва: слика 4
Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Scania R730 V8 6x4, Retarder, Craneframe, Euro 6

2015 522 150 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 730 hp 6x4 3-оски
Холандија, Apeldoorn
Објавено: 8час 48мин

50 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 522 150 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 730 hp 6x4 3-оски
Холандија, Apeldoorn
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH16 750 8x4, hub reduction - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH16 750 8x4, hub reduction - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH16 750 8x4, hub reduction - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH16 750 8x4, hub reduction - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH16 750 8x4, hub reduction - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo FH16 750 8x4, hub reduction

2016 996 000 km Бруто тежина: 37 000 kg Дизел 738 hp 8x4 4-оски
Норвешка, Langhus
Објавено: 13час 59мин

31 950 EUR

star
2016 996 000 km Бруто тежина: 37 000 kg Дизел 738 hp 8x4 4-оски
Норвешка, Langhus
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 1
MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 2
MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 3
MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 4
MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84

650 316 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 800 kg Дизел 539 hp 6x6 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
Објавено: 17час Број на оглас 6576

39 900 EUR

Цена без ДДВ

star
650 316 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 800 kg Дизел 539 hp 6x6 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 1
MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 2
MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 3
MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 4
MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 26.540 6x4 BB TGS 26.540 6X4 BB, Intarder, HIAB 251S 84

650 316 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 800 kg Дизел 539 hp 6x6 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 17час 43мин Број на оглас 6576

45 252 EUR

Цена без ДДВ

star
650 316 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 800 kg Дизел 539 hp 6x6 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79 - Камион за дрва: слика 1
Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79 - Камион за дрва: слика 2
Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79 - Камион за дрва: слика 3
Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79 - Камион за дрва: слика 4
Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R450 Holz Kran 6x4 Loglift F96S 79

2018 399 242 km Нето тежина: 14 190 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 810 kg Дизел 450 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

107 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 399 242 km Нето тежина: 14 190 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 810 kg Дизел 450 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80 - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80 - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80 - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80 - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FH 500 Holz 6x4 Loglift 115Z 80

2011 750 522 km Нето тежина: 14 460 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 540 kg Висина на кревање: 11 500 mm Дизел 510 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

48 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 750 522 km Нето тежина: 14 460 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 540 kg Висина на кревање: 11 500 mm Дизел 510 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2) - Камион за дрва: слика 1
Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2) - Камион за дрва: слика 2
Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2) - Камион за дрва: слика 3
Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2) - Камион за дрва: слика 4
Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2) - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R490 6x4 Euro 6 Kurzholz Doll Palfinger AHK (2)

2014 637 855 km Нето тежина: 15 280 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 720 kg Дизел 489 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

61 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 637 855 km Нето тежина: 15 280 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 10 720 kg Дизел 489 hp 6x4 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
Terminator XXL, Woodframe - Timberframe - Holzaufbau - Камион за дрва: слика 1

Terminator XXL, Woodframe - Timberframe - Holzaufbau

2017
Холандија, Apeldoorn
Објавено: 3ден

6 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2017
Холандија, Apeldoorn
email Контактирајте го продавачот
Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green - Камион за дрва: слика 1
Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green - Камион за дрва: слика 2
Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green - Камион за дрва: слика 3
Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green - Камион за дрва: слика 4
Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Hydrofast C Renault Truck P6x4 13 L E6 green

2023 Ново Дизел 520 hp
Полска, Białystok
Објавено: 3ден

161 665 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Дизел 520 hp
Полска, Białystok
email Контактирајте го продавачот
Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4  1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT - Камион за дрва: слика 1
Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4  1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT - Камион за дрва: слика 2
Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4  1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT - Камион за дрва: слика 3
Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4  1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT - Камион за дрва: слика 4
Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4  1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hydrofast Renault K Renault Trucks K520 P6x4 1 145 540 PLN Możliwość odliczenia VAT, Do negocjacji, Faktura VAT

2023 Ново Дизел 520 hp 3-оски
Полска, Białystok
Објавено: 3ден

204 688 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Дизел 520 hp 3-оски
Полска, Białystok
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH12 - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH12 - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH12 - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH12 - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH12 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FH12

2002 1 605 320 km Нето тежина: 11 200 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 800 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

19 000 EUR

star
2002 1 605 320 km Нето тежина: 11 200 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 800 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+ - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+ - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+ - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+ - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+ - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 8x4 TANDEM AXLE LIFT / HYDRAULICS / VEB+

2018 807 557 km Бруто тежина: 44 000 kg Дизел 751 hp 8x4
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 3ден Број на оглас M389-7434

46 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 807 557 km Бруто тежина: 44 000 kg Дизел 751 hp 8x4
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO - Камион за дрва: слика 1
Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO - Камион за дрва: слика 2
Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO - Камион за дрва: слика 3
Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO - Камион за дрва: слика 4
Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Scania R730 V8 8x4 Big axles, Retarder, Crane - Kran frame, PTO

2017 724 750 km Бруто тежина: 35 000 kg Дизел 730 hp 8x4 4-оски
Холандија, Apeldoorn
Објавено: 4ден

49 999 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 724 750 km Бруто тежина: 35 000 kg Дизел 730 hp 8x4 4-оски
Холандија, Apeldoorn
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 8x4/4 VEB+ / CHASSIS L=7477 mm

2019 748 930 km Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 751 hp 8x4 4-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M377-6873

46 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 748 930 km Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 751 hp 8x4 4-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 8x4*4 CHASSIS L=7492 mm

2017 756 896 km Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 751 hp 8x4
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M563-4858

44 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 756 896 km Бруто тежина: 41 000 kg Дизел 751 hp 8x4
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 6x4 V Kran V10CX YEAR 2017 ! / RETARDER

2014 616 329 km Нето тежина: 16 145 kg Бруто тежина: 30 000 kg Корисна носивост: 13 855 kg Дизел 751 hp 6x4 3-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M204-8077

73 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 616 329 km Нето тежина: 16 145 kg Бруто тежина: 30 000 kg Корисна носивост: 13 855 kg Дизел 751 hp 6x4 3-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96 - Камион за дрва: слика 1
Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96 - Камион за дрва: слика 2
Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96 - Камион за дрва: слика 3
Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96 - Камион за дрва: слика 4
Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96 - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R 730 6x4 RETARDER / LOGLIFT F108ST96

2018 695 346 km Нето тежина: 12 575 kg Бруто тежина: 30 000 kg Корисна носивост: 17 425 kg Дизел 730 hp 6x4 3-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M670-3203

93 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 695 346 km Нето тежина: 12 575 kg Бруто тежина: 30 000 kg Корисна носивост: 17 425 kg Дизел 730 hp 6x4 3-оски
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 650 6x4 EURO 6 / RETARDER / LOAD MASTER

2014 583 769 km Нето тежина: 15 995 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 005 kg Дизел 663 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M490-0670

69 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 583 769 km Нето тежина: 15 995 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 005 kg Дизел 663 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 6x4 RETARDER / HUB REDUCTION

2017 485 923 km Нето тежина: 15 950 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 050 kg Дизел 751 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M174-5019

49 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 485 923 km Нето тежина: 15 950 kg Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 19 050 kg Дизел 751 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT - Камион за дрва: слика 1
Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT - Камион за дрва: слика 2
Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT - Камион за дрва: слика 3
Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT - Камион за дрва: слика 4
Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT - Камион за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 16 750 6x4 TANDEM AXLE LIFT

2016 822 103 km Нето тежина: 12 455 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 16 545 kg Дизел 751 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 4ден Број на оглас M172-0083

64 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 822 103 km Нето тежина: 12 455 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 16 545 kg Дизел 751 hp 6x4
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 7   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Timber trucks
t1 old