Користени и нови Камиони за добиток за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони за добиток


   Страница 1 од 5 1/5   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volvo FM 9 - Камион за добиток
 20
19 500 EUR
Цена без ДДВ
2008
1 110 642 km
6x2

Companjen BV

2

Холандија, Vriezenveen

Број на оглас BVJX55

DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens - Камион за добиток: слика 1
DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens - Камион за добиток: слика 2
DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens - Камион за добиток: слика 3
DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens - Камион за добиток: слика 4
DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF 460 2017 berdex 3 lagen varkens

2017 774 000 km 6x2 462 hp Корисна носивост: 13 666 kg Бруто тежина: 28 000 kg
Холандија, HEDEL
Објавено: 1мес 22ден Број на оглас 81BJG8

49 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 774 000 km 6x2 462 hp Корисна носивост: 13 666 kg Бруто тежина: 28 000 kg
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 917 - Камион за добиток: слика 1
Mercedes-Benz 917 - Камион за добиток: слика 2
Mercedes-Benz 917 - Камион за добиток: слика 3
Mercedes-Benz 917 - Камион за добиток: слика 4
Mercedes-Benz 917 - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Mercedes-Benz 917

Португалија, São João de Ver
Објавено: 15ден

8 880 EUR

star
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 R450 - Камион за добиток: слика 1
Scania R450 R450 - Камион за добиток: слика 2
Scania R450 R450 - Камион за добиток: слика 3
Scania R450 R450 - Камион за добиток: слика 4
Scania R450 R450 - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R450 R450

2018 573 402 km 6x2 450 hp Корисна носивост: 13 250 kg Бруто тежина: 26 500 kg
Холандија, Vriezenveen
Објавено: 17час 44мин Број на оглас 91BVR3
Прашајте за цена
star
2018 573 402 km 6x2 450 hp Корисна носивост: 13 250 kg Бруто тежина: 26 500 kg
Холандија, Vriezenveen
email Контактирајте го продавачот
Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach - Камион за добиток: слика 1
Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach - Камион за добиток: слика 2
Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach - Камион за добиток: слика 3
Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach - Камион за добиток: слика 4
Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 440 Topline KABA 3 Stock Hubdach

2013 778 000 km 6x2 441 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Dorsten
Објавено: 1ден

44 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 778 000 km 6x2 441 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Dorsten
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.480 XL KABA  3 Stock Vollalu - Камион за добиток: слика 1
MAN TGX 26.480 XL KABA  3 Stock Vollalu - Камион за добиток: слика 2
MAN TGX 26.480 XL KABA  3 Stock Vollalu - Камион за добиток: слика 3
MAN TGX 26.480 XL KABA  3 Stock Vollalu - Камион за добиток: слика 4
MAN TGX 26.480 XL KABA  3 Stock Vollalu - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGX 26.480 XL KABA 3 Stock Vollalu

2012 598 000 km 6x2 441 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Dorsten
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
star
2012 598 000 km 6x2 441 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Dorsten
email Контактирајте го продавачот
DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510 - Камион за добиток: слика 1
DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510 - Камион за добиток: слика 2
DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510 - Камион за добиток: слика 3
DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510 - Камион за добиток: слика 4
DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510 - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF DAF Pezzaioli XF 105.510 XF 105.510

2016 692 000 km 6x2 502 hp
Полска, CHĘCINY
Објавено: 1ден

107 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 692 000 km 6x2 502 hp
Полска, CHĘCINY
email Контактирајте го продавачот
Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter - Камион за добиток: слика 1
Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter - Камион за добиток: слика 2
Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter - Камион за добиток: слика 3
Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter - Камион за добиток: слика 4
Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Iveco Daily 35C16 3,5t Viehtransporter

2018 318 460 km 156 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 8056

24 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 318 460 km 156 hp Бруто тежина: 3 500 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke - Камион за добиток: слика 1
Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke - Камион за добиток: слика 2
Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke - Камион за добиток: слика 3
Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke - Камион за добиток: слика 4
Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R490 EU6 6x2 4.Stock Menke m. Hubdach & Tränke

2014 730 555 km 6x2 489 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7621

89 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 730 555 km 6x2 489 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania G 360 2.Stock FINKL - Камион за добиток: слика 1
Scania G 360 2.Stock FINKL - Камион за добиток: слика 2
Scania G 360 2.Stock FINKL - Камион за добиток: слика 3
Scania G 360 2.Stock FINKL - Камион за добиток: слика 4
Scania G 360 2.Stock FINKL - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania G 360 2.Stock FINKL

2014 558 590 km 4x2 360 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7636

42 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 558 590 km 4x2 360 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat - Камион за добиток: слика 1
Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat - Камион за добиток: слика 2
Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat - Камион за добиток: слика 3
Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat - Камион за добиток: слика 4
Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R520 2.Stock Stehmann Tränke,Hubdach,Aggregat

2014 982 275 km 4x2 519 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7548

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 982 275 km 4x2 519 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann - Камион за добиток: слика 1
MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann - Камион за добиток: слика 2
MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann - Камион за добиток: слика 3
MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann - Камион за добиток: слика 4
MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

MAN TGL 8.210 Euro5 1.Stock Stehmann

2007 654 250 km 205 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 8048

11 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 654 250 km 205 hp Бруто тежина: 7 490 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger - Камион за добиток: слика 1
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger - Камион за добиток: слика 2
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger - Камион за добиток: слика 3
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger - Камион за добиток: слика 4
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Viehanhänger

2012 868 995 km 730 hp
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7967 + 7987
Прашајте за цена
star
2012 868 995 km 730 hp
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen - Камион за добиток: слика 1
MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen - Камион за добиток: слика 2
MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen - Камион за добиток: слика 3
MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen - Камион за добиток: слика 4
MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN LE 12.280 4x2 1.Stock Menke-Janzen

2005 981 140 km 4x2 280 hp Бруто тежина: 11 990 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7825

9 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 981 140 km 4x2 280 hp Бруто тежина: 11 990 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach - Камион за добиток: слика 1
Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach - Камион за добиток: слика 2
Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach - Камион за добиток: слика 3
Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach - Камион за добиток: слика 4
Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R520 V8 4x2 Blatt/Luft KA-BA 3-Stock m. Hubdach

2015 665 345 km 4x2 519 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 8279

57 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 665 345 km 4x2 519 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!! - Камион за добиток: слика 1
Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!! - Камион за добиток: слика 2
Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!! - Камион за добиток: слика 3
Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!! - Камион за добиток: слика 4
Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!! - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Volkswagen Crafter Viehwagen 1.Stock Aufbau: Neu !!!

2017 5 354 km 114 hp Бруто тежина: 5 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 5408

47 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 5 354 km 114 hp Бруто тежина: 5 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau - Камион за добиток: слика 1
Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau - Камион за добиток: слика 2
Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau - Камион за добиток: слика 3
Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau - Камион за добиток: слика 4
Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FL 260 EEV LL 2.Stock Finkl Viehaufbau

2013 477 036 km 4x2 265 hp Бруто тежина: 14 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7299

39 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 477 036 km 4x2 265 hp Бруто тежина: 14 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder - Камион за добиток: слика 1
Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder - Камион за добиток: слика 2
Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder - Камион за добиток: слика 3
Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder - Камион за добиток: слика 4
Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania S500 4.Stock Menke m. Hubdach, Tränke, Retarder

2018 457 585 km 6x2 500 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7623

129 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 457 585 km 6x2 500 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft - Камион за добиток: слика 1
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft - Камион за добиток: слика 2
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft - Камион за добиток: слика 3
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft - Камион за добиток: слика 4
Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R730 V8 6x2 2.Stock Stehmann + Hubdach, Vollluft

2012 868 995 km 6x2 730 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7967

67 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 868 995 km 6x2 730 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke - Камион за добиток: слика 1
Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke - Камион за добиток: слика 2
Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke - Камион за добиток: слика 3
Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke - Камион за добиток: слика 4
Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FH 500 EU6 2.Stock Kaba m. Tränke

2017 743 465 km 4x2 510 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 5749

44 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 743 465 km 4x2 510 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke - Камион за добиток: слика 1
DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke - Камион за добиток: слика 2
DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke - Камион за добиток: слика 3
DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke - Камион за добиток: слика 4
DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF 105.460 EU5 3. Stock Menke- Lüfter Tränke

2010 616 428 km 6x2 462 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 5725

24 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 616 428 km 6x2 462 hp Бруто тежина: 26 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke - Камион за добиток: слика 1
MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke - Камион за добиток: слика 2
MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke - Камион за добиток: слика 3
MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke - Камион за добиток: слика 4
MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGX 18.440 LL EU6 1.Stock Menke

2014 481 351 km 4x2 441 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7019

49 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 481 351 km 4x2 441 hp Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter - Камион за добиток: слика 1
MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter - Камион за добиток: слика 2
MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter - Камион за добиток: слика 3
MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter - Камион за добиток: слика 4
MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter - Камион за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN FE 360 4.Stock KABA Viehtransporter

2001 269 304 km 6x2 360 hp Бруто тежина: 25 700 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3393

19 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 269 304 km 6x2 360 hp Бруто тежина: 25 700 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 5   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Livestock trucks
t1 old