Користени и нови Камиони со платформа за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони со платформа


   Страница 1 од 83 1/83   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Iveco - Trakker Active Day AD380T45W 6x6 Heckkran - Камион со платформа
89 900 EUR
Цена без ДДВ
Iveco ML 120 E 25  - Камион со платформа
15 300 EUR
Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung  - Камион со кран: слика 1
Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung  - Камион со кран: слика 2
Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung  - Камион со кран: слика 3
Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung  - Камион со кран: слика 4
Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung  - Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania G 480 8x4 PK 42002 31m Seilwinde Frontabstützung

2011 337 340 km Бруто тежина: 32 000 kg Дизел 480 hp 8x4 4-оски
Германија
Објавено: 23ден

124 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 337 340 km Бруто тежина: 32 000 kg Дизел 480 hp 8x4 4-оски
Германија
email Контактирајте го продавачот
 Daf LF55 220 4x2 Rigid - Камион со платформа: слика 1
 Daf LF55 220 4x2 Rigid - Камион со платформа: слика 2
 Daf LF55 220 4x2 Rigid - Камион со платформа: слика 3
 Daf LF55 220 4x2 Rigid - Камион со платформа: слика 4
 Daf LF55 220 4x2 Rigid - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Daf LF55 220 4x2 Rigid

2008 381 094 km 220 hp 4x2
Обединето Кралство, Cheadle
Објавено: 3мес 15ден
Прашајте за цена
star
2008 381 094 km 220 hp 4x2
Обединето Кралство, Cheadle
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger - Камион со платформа: слика 1
MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger - Камион со платформа: слика 2
MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger - Камион со платформа: слика 3
MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger - Камион со платформа: слика 4
MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 41.480 8x4 BB,Sattelplatte, Kran Palfinger

640 000 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 12 400 kg Дизел 479 hp 8x4 4-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
Објавено: 1час 56мин Број на оглас 86421

99 900 EUR

Цена без ДДВ

star
640 000 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 12 400 kg Дизел 479 hp 8x4 4-оски Број на седишта: 2
Германија, Göttingen
email Контактирајте го продавачот
RENAULT Magnum 385 - Камион со платформа: слика 1
RENAULT Magnum 385 - Камион со платформа: слика 2
RENAULT Magnum 385 - Камион со платформа: слика 3
RENAULT Magnum 385 - Камион со платформа: слика 4
RENAULT Magnum 385 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

RENAULT Magnum 385

1997 Нето тежина: 8 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg 385 hp
Белгија, Antwerpen
Објавено: 5час 10мин

8 350 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 Нето тежина: 8 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg 385 hp
Белгија, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 85.380 6X2 Crane - Камион со платформа: слика 1
DAF CF 85.380 6X2 Crane - Камион со платформа: слика 2
DAF CF 85.380 6X2 Crane - Камион со платформа: слика 3
DAF CF 85.380 6X2 Crane - Камион со платформа: слика 4
DAF CF 85.380 6X2 Crane - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

DAF CF 85.380 6X2 Crane

1998 938 439 km Нето тежина: 12 050 kg Бруто тежина: 21 300 kg Корисна носивост: 9 250 kg Дизел 379 hp 6x2 3-оски
Холандија, GAGELDIJK
Објавено: 11час 47мин

14 950 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 938 439 km Нето тежина: 12 050 kg Бруто тежина: 21 300 kg Корисна носивост: 9 250 kg Дизел 379 hp 6x2 3-оски
Холандија, GAGELDIJK
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 45.160 7.5 TONNE - Камион со платформа: слика 1
DAF LF 45.160 7.5 TONNE - Камион со платформа: слика 2
DAF LF 45.160 7.5 TONNE - Камион со платформа: слика 3
DAF LF 45.160 7.5 TONNE - Камион со платформа: слика 4
DAF LF 45.160 7.5 TONNE - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 45.160 7.5 TONNE

2011 614 650 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час 52мин Број на оглас PK11JYF
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2011 614 650 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Scania P 92 H - Камион со платформа: слика 1
Scania P 92 H - Камион со платформа: слика 2
Scania P 92 H - Камион со платформа: слика 3
Scania P 92 H - Камион со платформа: слика 4
Scania P 92 H - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Scania P 92 H

1987 811 030 km Нето тежина: 9 500 kg Бруто тежина: 23 500 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 209 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 18час 52мин

6 400 EUR

star
1987 811 030 km Нето тежина: 9 500 kg Бруто тежина: 23 500 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 209 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.360 EURO 6 - Камион со платформа: слика 1
MAN TGS 26.360 EURO 6 - Камион со платформа: слика 2
MAN TGS 26.360 EURO 6 - Камион со платформа: слика 3
MAN TGS 26.360 EURO 6 - Камион со платформа: слика 4
MAN TGS 26.360 EURO 6 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGS 26.360 EURO 6

2014 258 712 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
Објавено: 18час 53мин Број на оглас DG64VUU
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 258 712 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
email Контактирајте го продавачот
Volvo FE 300 - Камион со платформа: слика 1
Volvo FE 300 - Камион со платформа: слика 2
Volvo FE 300 - Камион со платформа: слика 3
Volvo FE 300 - Камион со платформа: слика 4
Volvo FE 300 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FE 300

2012 282 756 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
Објавено: 18час 53мин Број на оглас KU12XZM
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2012 282 756 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 290 - Камион со платформа: слика 1
DAF CF 290 - Камион со платформа: слика 2
DAF CF 290 - Камион со платформа: слика 3
DAF CF 290 - Камион со платформа: слика 4
DAF CF 290 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 290

2016 406 863 km Дизел 3-оски
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час 54мин Број на оглас MX66JNJ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 406 863 km Дизел 3-оски
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Камион со платформа: слика 1
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Камион со платформа: слика 2
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Камион со платформа: слика 3
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Камион со платформа: слика 4
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE

2017 420 244 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 18час 54мин Број на оглас MX66MUA
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 420 244 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.360 - Камион со платформа: слика 1
MAN TGS 26.360 - Камион со платформа: слика 2
MAN TGS 26.360 - Камион со платформа: слика 3
MAN TGS 26.360 - Камион со платформа: слика 4
MAN TGS 26.360 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 26.360

2014 297 737 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
Објавено: 18час 56мин Број на оглас DG64VLR
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 297 737 km Дизел
Обединето Кралство, Scotland
email Контактирајте го продавачот
Scania R 400 - Камион со платформа: слика 1
Scania R 400 - Камион со платформа: слика 2
Scania R 400 - Камион со платформа: слика 3
Scania R 400 - Камион со платформа: слика 4
Scania R 400 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 400

2010 912 605 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час 56мин Број на оглас PK60HRL
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2010 912 605 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz AROCS 2530 26 TONNE - Камион со платформа: слика 1

Mercedes-Benz AROCS 2530 26 TONNE

2015 545 696 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 18час 57мин Број на оглас YB15OHV
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 545 696 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
Iveco ML100E22 - Камион со платформа: слика 1
Iveco ML100E22 - Камион со платформа: слика 2
Iveco ML100E22 - Камион со платформа: слика 3
Iveco ML100E22 - Камион со платформа: слика 4
Iveco ML100E22 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco ML100E22

2007 113 285 km Нето тежина: 8 100 kg Бруто тежина: 10 000 kg Корисна носивост: 1 900 kg Дизел 218 hp 4x4 2-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 18час 58мин

29 100 EUR

star
2007 113 285 km Нето тежина: 8 100 kg Бруто тежина: 10 000 kg Корисна носивост: 1 900 kg Дизел 218 hp 4x4 2-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Iveco 750E 15 - Камион со платформа: слика 1
Iveco 750E 15 - Камион со платформа: слика 2
Iveco 750E 15 - Камион со платформа: слика 3
Iveco 750E 15 - Камион со платформа: слика 4
Iveco 750E 15 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco 750E 15

1993 495 491 km Нето тежина: 4 390 kg Бруто тежина: 7 490 kg Корисна носивост: 3 100 kg Дизел 143 hp 2-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 19час 21мин

2 900 EUR

star
1993 495 491 km Нето тежина: 4 390 kg Бруто тежина: 7 490 kg Корисна носивост: 3 100 kg Дизел 143 hp 2-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
MAN TGA 26.430 6x4 - Камион со платформа: слика 1
MAN TGA 26.430 6x4 - Камион со платформа: слика 2
MAN TGA 26.430 6x4 - Камион со платформа: слика 3
MAN TGA 26.430 6x4 - Камион со платформа: слика 4
MAN TGA 26.430 6x4 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
videocam

MAN TGA 26.430 6x4

2006 708 079 km Нето тежина: 13 700 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 300 kg Дизел 430 hp 6x4 3-оски
Холандија, ES SCHIMMERT
Објавено: 19час 33мин Број на оглас SFH635092+2

18 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 708 079 km Нето тежина: 13 700 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 300 kg Дизел 430 hp 6x4 3-оски
Холандија, ES SCHIMMERT
email Контактирајте го продавачот
Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new! - Камион со платформа: слика 1
Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new! - Камион со платформа: слика 2
Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new! - Камион со платформа: слика 3
Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new! - Камион со платформа: слика 4
Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new! - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Bedford TK 570 3.6 diesel 5.7 ton left hand drive 118212 Km from new!

1978 118 806 km Дизел 68 hp 4x2 2-оски
Португалија, Enxara do Bispo
Објавено: 20час 24мин

5 350 EUR

star
1978 118 806 km Дизел 68 hp 4x2 2-оски
Португалија, Enxara do Bispo
email Контактирајте го продавачот
Renault MIDLUM - Камион со платформа: слика 1
Renault MIDLUM - Камион со платформа: слика 2
Renault MIDLUM - Камион со платформа: слика 3
Renault MIDLUM - Камион со платформа: слика 4
Renault MIDLUM - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault MIDLUM

2003 ТНГ 2-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 21час 29мин Број на оглас 296864

5 872 EUR

gavel Аукција
star
2003 ТНГ 2-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Renault KERAX255 - Камион со платформа: слика 1
Renault KERAX255 - Камион со платформа: слика 2
Renault KERAX255 - Камион со платформа: слика 3
Renault KERAX255 - Камион со платформа: слика 4
Renault KERAX255 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Renault KERAX255

1999 ТНГ 335 hp 4x4 2-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 21час 33мин Број на оглас 297092

6 188 EUR

gavel Аукција
star
1999 ТНГ 335 hp 4x4 2-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Renault Kerax - Камион со платформа: слика 1
Renault Kerax - Камион со платформа: слика 2
Renault Kerax - Камион со платформа: слика 3
Renault Kerax - Камион со платформа: слика 4
Renault Kerax - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault Kerax

2007 ТНГ 6x4 3-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 21час 34мин Број на оглас 295706

6 526 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2007 ТНГ 6x4 3-оски
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Renault G270 - Камион со платформа: слика 1
Renault G270 - Камион со платформа: слика 2
Renault G270 - Камион со платформа: слика 3
Renault G270 - Камион со платформа: слика 4
Renault G270 - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Renault G270

1994 ТНГ 265 hp 4x2
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 21час 37мин Број на оглас 297090

7 408 EUR

gavel Аукција
star
1994 ТНГ 265 hp 4x2
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 83   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Dropside/ Flatbed trucks
t1 old