Користени и нови Камиони со куки за подигање за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони со куки за подигање


   Страница 1 од 71 1/71   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Scania 124 400  - Камион со кука за подигање: слика 1
Scania 124 400  - Камион со кука за подигање: слика 2
Scania 124 400  - Камион со кука за подигање: слика 3
Scania 124 400  - Камион со кука за подигање: слика 4
Scania 124 400  - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania 124 400

1997
Литванија, Litauen
Објавено: 6мес 16ден

8 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1997
Литванија, Litauen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz Actros 2636 6X4 Abrollkipper/ HMF Krane 1720K3/ Abstandbedienung

2009 432 461 km Нето тежина: 1 346 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 564 kg Капцитет на кревање: 6 270 kg Висина на кревање: 14 000 mm Дизел 360 hp 6x4 3-оски
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 2мес 13ден Број на оглас 87883

59 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 432 461 km Нето тежина: 1 346 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 12 564 kg Капцитет на кревање: 6 270 kg Висина на кревање: 14 000 mm Дизел 360 hp 6x4 3-оски
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 33.440 - Камион со кука за подигање: слика 1
MAN TGS 33.440 - Камион со кука за подигање: слика 2
MAN TGS 33.440 - Камион со кука за подигање: слика 3
MAN TGS 33.440 - Камион со кука за подигање: слика 4
MAN TGS 33.440 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGS 33.440

2017 282 000 km Нето тежина: 12 650 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg Дизел 440 hp 6x4 3-оски
Белгија, Willebroek
Објавено: 1час 36мин Број на оглас 60

89 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 282 000 km Нето тежина: 12 650 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg Дизел 440 hp 6x4 3-оски
Белгија, Willebroek
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 1
Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 2
Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 3
Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 4
Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FM 500 6X4 NEW! Hyva 20T Hooklift VEB+ Euro 6

2022 39 km Ново Нето тежина: 12 500 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 16 500 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 2час 26мин Број на оглас 70191350

136 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 39 km Ново Нето тежина: 12 500 kg Бруто тежина: 29 000 kg Корисна носивост: 16 500 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5 - Камион со кука за подигање: слика 1
Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5 - Камион со кука за подигање: слика 2
Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5 - Камион со кука за подигање: слика 3
Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5 - Камион со кука за подигање: слика 4
Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Ginaf X4343LS 8X6 NL-Truck X 4343 LS Manual Big-Axle Euro 5

2009 344 794 km Нето тежина: 17 630 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 25 370 kg Дизел 410 hp 8x6 4-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 8час Број на оглас 70219824

43 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 344 794 km Нето тежина: 17 630 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 25 370 kg Дизел 410 hp 8x6 4-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 1
MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 2
MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 3
MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 4
MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGX 26.440 6X2 XLX Palfinger T20 Hooklift Lift Axle Euro 6

2015 464 765 km Нето тежина: 11 581 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 419 kg Дизел 440 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 8час 2мин Број на оглас 70218772

39 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 464 765 km Нето тежина: 11 581 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 419 kg Дизел 440 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator - Камион со кука за подигање: слика 1
Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator - Камион со кука за подигање: слика 2
Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator - Камион со кука за подигање: слика 3
Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator - Камион со кука за подигање: слика 4
Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Stralis 360 6x2 haak Kraan HIAB XS 088 5x HYDR - 5/6th Funct. - Rotator

2009 296 220 km Нето тежина: 11 790 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 210 kg Дизел 360 hp 3-оски
Белгија, Pelt
Објавено: 11час 29мин Број на оглас MJC1120

49 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 296 220 km Нето тежина: 11 790 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 210 kg Дизел 360 hp 3-оски
Белгија, Pelt
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper  - Камион со кука за подигање: слика 1
MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper  - Камион со кука за подигање: слика 2
MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper  - Камион со кука за подигање: слика 3
MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper  - Камион со кука за подигање: слика 4
MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper  - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGS 26.440 Top !!6x2 Euro 6 MEILLER-Abrollkipper

2015 92 415 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 441 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 12час 33мин Број на оглас 7930

92 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 92 415 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 441 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 2553 - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2553 - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2553 - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2553 - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2553 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Arocs 2553

2020 Нето тежина: 16 165 kg Бруто тежина: 28 000 kg 522 hp 6x2 3-оски
Шведска, Västra Götaland
Објавено: 12час 50мин Број на оглас S4618

199 400 EUR

star
2020 Нето тежина: 16 165 kg Бруто тежина: 28 000 kg 522 hp 6x2 3-оски
Шведска, Västra Götaland
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck - Камион со кука за подигање: слика 1
Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck - Камион со кука за подигање: слика 2
Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck - Камион со кука за подигање: слика 3
Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck - Камион со кука за подигање: слика 4
Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FH16 8x4*4 Tipper truck / prepared for hook truck

2012
Шведска, Dalarna
Објавено: 12час 51мин Број на оглас S6557

51 160 EUR

star
2012
Шведска, Dalarna
email Контактирајте го продавачот
 AL20S51 Abrollanlage - Камион со кука за подигање: слика 1
 AL20S51 Abrollanlage - Камион со кука за подигање: слика 2
 AL20S51 Abrollanlage - Камион со кука за подигање: слика 3
 AL20S51 Abrollanlage - Камион со кука за подигање: слика 4
 AL20S51 Abrollanlage - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

AL20S51 Abrollanlage

2023 Ново
Германија, Göttingen
Објавено: 15час 10мин Број на оглас 85954

26 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново
Германија, Göttingen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Mercedes-Benz Arocs 2646 K 6x4 Arocs 2646 K 6x4 Standheizung

27 465 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 000 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 15час 54мин Број на оглас 9625

131 652 EUR

Цена без ДДВ

star
27 465 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 000 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Arocs 2663 LK 6x4 Arocs 2663 LK 6x4, Retarder, Wechselsystem

310 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 925 kg Дизел 625 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 15час 54мин Број на оглас 9983

126 360 EUR

Цена без ДДВ

star
310 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 11 925 kg Дизел 625 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima - Камион со кука за подигање: слика 1
MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima - Камион со кука за подигање: слика 2
MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima - Камион со кука за подигање: слика 3
MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima - Камион со кука за подигање: слика 4
MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

MAN TGS 35.460 8x4H-6 BL TGS 35.460 8x4H-6 BL Klima

171 500 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 19 450 kg Дизел 459 hp 8x4 4-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
Објавено: 15час 54мин Број на оглас 86578

120 852 EUR

Цена без ДДВ

star
171 500 km Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 19 450 kg Дизел 459 hp 8x4 4-оски Број на седишта: 2
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Scania P 370 EURO 6 - Камион со кука за подигање: слика 1
Scania P 370 EURO 6 - Камион со кука за подигање: слика 2
Scania P 370 EURO 6 - Камион со кука за подигање: слика 3
Scania P 370 EURO 6 - Камион со кука за подигање: слика 4
Scania P 370 EURO 6 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P 370 EURO 6

2016 533 355 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час 8мин Број на оглас WP65KWX
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 533 355 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Mercedes Actros 2536 - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes Actros 2536 - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes Actros 2536 - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes Actros 2536 - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes Actros 2536 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes Actros 2536

2006 654 890 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 360 hp 6x2
Франција, St Victoret
Објавено: 16час 27мин

21 480 EUR

ДДВ 20%

star
2006 654 890 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 360 hp 6x2
Франција, St Victoret
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 420 DCI - Камион со кука за подигање: слика 1
Renault Premium 420 DCI - Камион со кука за подигање: слика 2
Renault Premium 420 DCI - Камион со кука за подигање: слика 3
Renault Premium 420 DCI - Камион со кука за подигање: слика 4
Renault Premium 420 DCI - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Renault Premium 420 DCI

2006 715 408 km Бруто тежина: 44 000 kg Дизел 420 hp 6x2
Франција, St Victoret
Објавено: 16час 27мин

16 680 EUR

ДДВ 20%

star
2006 715 408 km Бруто тежина: 44 000 kg Дизел 420 hp 6x2
Франција, St Victoret
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima - Камион со кука за подигање: слика 1
Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima - Камион со кука за подигање: слика 2
Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima - Камион со кука за подигање: слика 3
Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima - Камион со кука за подигање: слика 4
Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz 2746 Actros 6x4 Meiller 1.Hand TÜV 09/24 Klima

441 117 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 770 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
Објавено: 18час 20мин Број на оглас 6003303

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
441 117 km Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 13 770 kg Дизел 455 hp 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Sottrum
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 1
Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 2
Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 3
Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 4
Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FH 540 8X4 VEB+ Lift-Lenkachse 20 Tonnes Xenon Euro 6

2014 705 765 km Дизел 540 hp 4-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70219810

115 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 705 765 km Дизел 540 hp 4-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO - Камион со кука за подигање: слика 1
DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO - Камион со кука за подигање: слика 2
DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO - Камион со кука за подигање: слика 3
DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO - Камион со кука за подигање: слика 4
DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF 95.480 2002 Manual, EU3, 6x2, Airco, Fridge, PTO

2002 602 000 km Дизел 653 hp 6x2 3-оски
Холандија, Ter aar
Објавено: 1ден Број на оглас DAF95

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 602 000 km Дизел 653 hp 6x2 3-оски
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28) - Камион со кука за подигање: слика 1
MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28) - Камион со кука за подигање: слика 2
MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28) - Камион со кука за подигање: слика 3
MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28) - Камион со кука за подигање: слика 4
MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28) - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 28.320 6x2 Fahrgestell 3-Sitzer m. Hydrauliksystem (28)

2014 144 049 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
Објавено: 1ден

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 144 049 km Нето тежина: 14 950 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 550 kg Дизел 320 hp 6x2 3-оски
Германија, Dettelbach
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 85.410 + EURO 5 - Камион со кука за подигање: слика 1
DAF CF 85.410 + EURO 5 - Камион со кука за подигање: слика 2
DAF CF 85.410 + EURO 5 - Камион со кука за подигање: слика 3
DAF CF 85.410 + EURO 5 - Камион со кука за подигање: слика 4
DAF CF 85.410 + EURO 5 - Камион со кука за подигање: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 85.410 + EURO 5

2013 750 357 km Дизел 410 hp
Холандија, Roosendaal
Објавено: 2ден Број на оглас XLRAE85MC0E97224

33 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 750 357 km Дизел 410 hp
Холандија, Roosendaal
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 71   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Hook lifts
t1 old