Користени и нови Камиони со кран за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 182
Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck - Камион со кран: слика 1
Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck - Камион со кран: слика 2
Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck - Камион со кран: слика 3
Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck - Камион со кран: слика 4
Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck - Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)
TOP

Man TGS 35.360 E5 EEV 8×2 / Crane HIAB XS 166 HIDUO PILOT / Tow truck

Камион со кран
2013300000 km8x2Евро 5360 hpКорисна носивост: 15520 kgБруто тежина: 32000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 1денБрој на оглас 186903

67 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 147 611 MKD
 • ≈ 72 167 USD
2013300000 km8x2Евро 5360 hpКорисна носивост: 15520 kgБруто тежина: 32000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
TOP

Mercedes-Benz 2545 Kran FASSI F195AS

Камион со платформа, Камион со кран
2015327000 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 25000 kg
Германија, Arno Schmidt Str. 28 b 08134 Wildenfels
Објавено: 20час 24мин

46 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 865 734 MKD
 • ≈ 49 863 USD
2015327000 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 25000 kg
Германија, Arno Schmidt Str. 28 b 08134 Wildenfels
Контактирајте го продавачот
Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FMX 460 Flatbed + crane PK 53002 SH Flyjib 6+4 8x4

Камион со платформа, Камион со кран
2015536000 km8x4460 hpКорисна носивост: 11440 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 23минБрој на оглас MOM3754
Прашајте за цена
2015536000 km8x4460 hpКорисна носивост: 11440 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (46)

Mercedes-Benz AROCS 3240 Flatbed + crane Hiab 244 8x4

Камион со платформа, Камион со кран
2015224000 km8x4400 hpКорисна носивост: 15240 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 23минБрој на оглас IMP902

96 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 947 169 MKD
 • ≈ 103 479 USD
2015224000 km8x4400 hpКорисна носивост: 15240 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (47)

DAF CF 370 Flatbed + crane PK 18002 EH-B 6x2

Камион со платформа, Камион со кран
2015199000 km6x2364 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 24минБрој на оглас IMP896

65 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 036 679 MKD
 • ≈ 70 237 USD
2015199000 km6x2364 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111 - Кипер, Камион со кран: слика 1
IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111 - Кипер, Камион со кран: слика 2
IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111 - Кипер, Камион со кран: слика 3
IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111 - Кипер, Камион со кран: слика 4
IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111 - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

IVECO TRAKKER 330 / + HDS HIAB 111

Кипер, Камион со кран
2014425000 km4x2325 hpКорисна носивост: 8860 kgБруто тежина: 19000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 25минБрој на оглас IMP905

22 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 386 645 MKD
 • ≈ 24 127 USD
2014425000 km4x2325 hpКорисна носивост: 8860 kgБруто тежина: 19000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002 - Кипер, Камион со кран: слика 1
IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002 - Кипер, Камион со кран: слика 2
IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002 - Кипер, Камион со кран: слика 3
IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002 - Кипер, Камион со кран: слика 4
IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002 - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (48)

IVECO TRAKKER 360 Tipper + crane PK18002

Кипер, Камион со кран
2014161000 km4x2360 hp
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 25минБрој на оглас IMP897

66 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 098 308 MKD
 • ≈ 71 309 USD
2014161000 km4x2360 hp
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane - Кипер, Камион со кран: слика 1
Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane - Кипер, Камион со кран: слика 2
Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane - Кипер, Камион со кран: слика 3
Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane - Кипер, Камион со кран: слика 4
Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Scania P 320 BDF Tipper without Superstructure + Crane

Кипер, Камион со кран
2015510000 km4x2314 hpКорисна носивост: 7615 kgБруто тежина: 19000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 25минБрој на оглас IMP895

45 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 804 105 MKD
 • ≈ 48 791 USD
2015510000 km4x2314 hpКорисна носивост: 7615 kgБруто тежина: 19000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Scania R490 Flatbed + crane PALFINGER PK 53002 6x2

Камион со платформа, Камион со кран
2014758000 km6x2482 hp
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 25минБрој на оглас MOM3745
Прашајте за цена
2014758000 km6x2482 hp
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 1
Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 2
Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 3
Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 4
Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Scania G490 Hook lift truck + crane 8x4

Камион со кука за подигање, Камион со кран
2016450 km8x4482 hpКорисна носивост: 1416 kgБруто тежина: 32 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 26минБрој на оглас MOM3751
Прашајте за цена
2016450 km8x4482 hpКорисна носивост: 1416 kgБруто тежина: 32 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

DAF LF 210 Flatbed + crane + tail lift

Камион со платформа, Камион со кран
201858500 km
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 26минБрој на оглас MOM3750
Прашајте за цена
201858500 km
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz Actros 4141 Flatbed + crane PK72002 8x4

Камион со платформа, Камион со кран
2007217000 km8x4Корисна носивост: 7100 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 26минБрој на оглас MOM3741
Прашајте за цена
2007217000 km8x4Корисна носивост: 7100 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

MAN TGA 26.430 Flatbed + crane Palfinger 18500

Камион со платформа, Камион со кран
2005609 km4x2423 hpКорисна носивост: 12830 kgБруто тежина: 40000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 27минБрој на оглас LA1862

31 310EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 929 594 MKD
 • ≈ 33 574 USD
2005609 km4x2423 hpКорисна носивост: 12830 kgБруто тежина: 40000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Scania R560 Flatbed + crane Hiab 266 + semi-trailer 8x4

Камион со платформа, Камион со кран
2013477000 km8x4552 hpКорисна носивост: 13 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 27минБрој на оглас MOM3752
Прашајте за цена
2013477000 km8x4552 hpКорисна носивост: 13 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4 - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo FM 440 Flatbed + crane Palfinger PK 20002 6x4

Камион со платформа, Камион со кран
2009490000 km6x4Бруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 28минБрој на оглас LA1856

34 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 107 701 MKD
 • ≈ 36 673 USD
2009490000 km6x4Бруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4 - Камион со кука за подигање, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Mercedes-Benz ACTROS 2636 Multilift + crane Jonsered 1320Z 6x4

Камион со кука за подигање, Камион со кран
2005375000 km6x4360 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 2час 28минБрој на оглас IMP898

48 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 958 177 MKD
 • ≈ 51 471 USD
2005375000 km6x4360 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Antos 1836 PK 15001L 11m = 1t. 5+6 Steuerkreis

Камион со платформа, Камион со кран
389755 km4x2Евро 6224 hpКорисна носивост: 5050 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 3час 47минБрој на оглас 5640

49 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 075 272 MKD
 • ≈ 53 509 USD
389755 km4x2Евро 6224 hpКорисна носивост: 5050 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 1
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 2
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 3
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 4
MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse - Камион со платформа, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS28.480 6x4H FASSI F365 8m=4t AHK41t Lenkachse

Камион со платформа, Камион со кран
316454 km6x4Евро 5479 hpКорисна носивост: 10890 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Објавено: 3час 47минБрој на оглас 5641

96 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 971 821 MKD
 • ≈ 103 908 USD
316454 km6x4Евро 5479 hpКорисна носивост: 10890 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Hertzstraße 2, D-27367 Sottrum, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION - Кипер, Камион со кран: слика 1
MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION - Кипер, Камион со кран: слика 2
MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION - Кипер, Камион со кран: слика 3
MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION - Кипер, Камион со кран: слика 4
MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 33.420 6x4 TIPPER + CRANE PALFINGER PK 17001 SLD-3 - BORDMATIC - RETARDER - *259.000km* - TOP CONDITION

Кипер, Камион со кран
2018259740 km6x4Евро 6420 hpКорисна носивост: 16708 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Објавено: 6час 42минБрој на оглас MJC11383

92 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 700 654 MKD
 • ≈ 99 190 USD
2018259740 km6x4Евро 6420 hpКорисна носивост: 16708 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија, Lodewijk de Raetlaan 3 - 1 3900 PELT BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile - Кипер, Камион со кран: слика 1
Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile - Кипер, Камион со кран: слика 2
Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile - Кипер, Камион со кран: слика 3
Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile - Кипер, Камион со кран: слика 4
Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile - Кипер, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Camion 180.280 con GRU Fassi 5 sfili e Ribaltabile

Кипер, Камион со кран
2008
Италија, Via Arcora, 106, 80013 Casalnuovo di Napoli (NA), Italy
Објавено: 9час 51мин

76 000EUR

 • ≈ 4 683 781 MKD
 • ≈ 81 497 USD
2008
Италија, Via Arcora, 106, 80013 Casalnuovo di Napoli (NA), Italy
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1323 - Камион со кран: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1323 - Камион со кран: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1323 - Камион со кран: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1323 - Камион со кран: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1323 - Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Atego 1323

Камион со кран
2007227000 km4x2Корисна носивост: 6505 kgБруто тежина: 13500 kg
Белгија, Peetersstraat 6, 2830 Willebroek, A12 Brussel - Antwerpen, Belgium
Објавено: 11час 8минБрој на оглас 19
Прашајте за цена
2007227000 km4x2Корисна носивост: 6505 kgБруто тежина: 13500 kg
Белгија, Peetersstraat 6, 2830 Willebroek, A12 Brussel - Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib! - Камион со кран: слика 1
Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib! - Камион со кран: слика 2
Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib! - Камион со кран: слика 3
Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib! - Камион со кран: слика 4
Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib! - Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Trakker AT410T41 8x4 HMF 85 Tonmeter laadkraan + Fly-Jib!

Камион со кран
2010486028 km8x4Евро 5411 hpКорисна носивост: 5660 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Објавено: 11час 20минБрој на оглас 44415

129 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 950 102 MKD
 • ≈ 138 330 USD
2010486028 km8x4Евро 5411 hpКорисна носивост: 5660 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 182
1 / 182
T1 new listing page - Камиони со кран
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.