Користени и нови Камиони со кабинска шасија за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони со кабинска шасија

1316
Погледнете Камиони на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 66
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)
TOP

MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces

Камион со кабинска шасија
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 5час 54минБрој на оглас 192940

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (45)
TOP

MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6x2 / E6 / 5 units

Камион со кабинска шасија
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 20денБрој на оглас 189168

55 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 414 520 MKD
 • ≈ 59 355 USD
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2658 6X4 Retarder Big-Axle Xenon Euro 6

Камион со кабинска шасија
2015490864 km6x4Евро 6580 hpБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Објавено: 1час 22минБрој на оглас 70244181

33 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 085 626 MKD
 • ≈ 36 254 USD
2015490864 km6x4Евро 6580 hpБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs - Камион со кабинска шасија: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs - Камион со кабинска шасија: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs - Камион со кабинска шасија: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs - Камион со кабинска шасија: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

Mercedes-Benz Atego 1530 L 4×2 E6 chassis / length 7.4 m / 6 pcs

Камион со кабинска шасија
2018200000 km4x2Евро 6300 hpБруто тежина: 15000 kg
Полска, Kraków, małopolskie, Polen
Објавено: 5час 50минБрој на оглас 182779

40 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 460 916 MKD
 • ≈ 42 778 USD
2018200000 km4x2Евро 6300 hpБруто тежина: 15000 kg
Полска, Kraków, małopolskie, Polen
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)
TOP

MERCEDES-BENZ Actros MP5 2542 Giga / Low Deck / BDF / 6×2 / E6 / 5 pieces

Камион со кабинска шасија
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 5час 54минБрој на оглас 192940

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
2020428000 km6x2Евро 6420 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)
TOP

MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / third axle lifted and steered / 3 units

Камион со кабинска шасија
201958500 km6x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 15720 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 5час 54минБрој на оглас 194450

58 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 599 089 MKD
 • ≈ 62 563 USD
201958500 km6x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 15720 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)
TOP

MERCEDES-BENZ Actros 2545 E6 BDF 6×2 / FULL ADR / 190 tho. km!! / lift&steer 3d axle/ 3 units

Камион со кабинска шасија
2019190000 km6x2Евро 6450 hpБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 5час 55минБрој на оглас 191464

67 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 122 034 MKD
 • ≈ 71 653 USD
2019190000 km6x2Евро 6450 hpБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Renault D 320 6x2 chassis - Камион со кабинска шасија: слика 1
Renault D 320 6x2 chassis - Камион со кабинска шасија: слика 2
Renault D 320 6x2 chassis - Камион со кабинска шасија: слика 3
Renault D 320 6x2 chassis - Камион со кабинска шасија: слика 4
Renault D 320 6x2 chassis - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Renault D 320 6x2 chassis

Камион со кабинска шасија
2020121000 km6x2Евро 6
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Објавено: 7час 42минБрој на оглас 038610
Прашајте за цена
2020121000 km6x2Евро 6
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
DAF CF 290 spacecab wb570 - Камион со кабинска шасија: слика 1
DAF CF 290 spacecab wb570 - Камион со кабинска шасија: слика 2
DAF CF 290 spacecab wb570 - Камион со кабинска шасија: слика 3
DAF CF 290 spacecab wb570 - Камион со кабинска шасија: слика 4
DAF CF 290 spacecab wb570 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

DAF CF 290 spacecab wb570

Камион со кабинска шасија
2018470832 km4x2Евро 6295 hpКорисна носивост: 9868 kgБруто тежина: 19000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 8час 43минБрој на оглас 309396

26 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 658 042 MKD
 • ≈ 28 821 USD
2018470832 km4x2Евро 6295 hpКорисна носивост: 9868 kgБруто тежина: 19000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION - Камион со кабинска шасија: слика 1
Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION - Камион со кабинска шасија: слика 2
Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION - Камион со кабинска шасија: слика 3
Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION - Камион со кабинска шасија: слика 4
Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Volvo FM 480 / FRAME / EURO5 / SUPER CONDITION

Камион со кабинска шасија
2013346000 km6x2Евро 5443 hpКорисна носивост: 13630 kgБруто тежина: 28000 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Објавено: 9час 46мин

22 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 414 411 MKD
 • ≈ 24 586 USD
2013346000 km6x2Евро 5443 hpКорисна носивост: 13630 kgБруто тежина: 28000 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin - Камион со кабинска шасија: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin - Камион со кабинска шасија: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin - Камион со кабинска шасија: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin - Камион со кабинска шасија: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Mercedes-Benz Atego 1018 alusta+pl-nostin

Камион со кабинска шасија
2008360000 km4x2Бруто тежина: 10500 kg
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
Објавено: 10час 39мин

4 650EUR

 • ≈ 286 081 MKD
 • ≈ 4 972 USD
2008360000 km4x2Бруто тежина: 10500 kg
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
Контактирајте го продавачот
Scania P280 - Камион со кабинска шасија: слика 1
Scania P280 - Камион со кабинска шасија: слика 2
Scania P280 - Камион со кабинска шасија: слика 3

Scania P280

Камион со кабинска шасија
20164x2Евро 6276 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 12час 33мин
Прашајте за цена
20164x2Евро 6276 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Scania P280 DB - Камион со кабинска шасија: слика 1
Scania P280 DB - Камион со кабинска шасија: слика 2
Scania P280 DB - Камион со кабинска шасија: слика 3

Scania P280 DB

Камион со кабинска шасија
20174x2276 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 12час 33мин
Прашајте за цена
20174x2276 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 1
Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 2
Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 3
Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 4
Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Volvo FM13 460HP 6x2 Euro5

Камион со кабинска шасија
20111500000 km6x2Евро 5452 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 13час 19минБрој на оглас 144526

13 900EUR

 • ≈ 855 168 MKD
 • ≈ 14 865 USD
20111500000 km6x2Евро 5452 hp
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
IVECO Stralis 480 6x2 Manual - Камион со кабинска шасија: слика 1
IVECO Stralis 480 6x2 Manual - Камион со кабинска шасија: слика 2
IVECO Stralis 480 6x2 Manual - Камион со кабинска шасија: слика 3
IVECO Stralis 480 6x2 Manual - Камион со кабинска шасија: слика 4
IVECO Stralis 480 6x2 Manual - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

IVECO Stralis 480 6x2 Manual

Камион со кабинска шасија
20061700000 km6x2Евро 4473 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 13час 19минБрој на оглас 160620

6 900EUR

 • ≈ 424 508 MKD
 • ≈ 7 379 USD
20061700000 km6x2Евро 4473 hp
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Scania R500 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 1
Scania R500 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 2
Scania R500 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 3
Scania R500 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 4
Scania R500 6x2 Euro5 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Scania R500 6x2 Euro5

Камион со кабинска шасија
20101300000 km6x2Евро 5493 hp
Литванија, Vilnius
Објавено: 13час 19минБрој на оглас 175740

12 900EUR

 • ≈ 793 645 MKD
 • ≈ 13 796 USD
20101300000 km6x2Евро 5493 hp
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE - Камион со кабинска шасија: слика 1
DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE - Камион со кабинска шасија: слика 2
DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE - Камион со кабинска шасија: слика 3
DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE - Камион со кабинска шасија: слика 4
DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

DAF LF 250 EURO 6 18 TONNE

Камион со кабинска шасија
2016388500 km
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 13час 32минБрој на оглас LN66OZF
Аукција
2016388500 km
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Контактирајте го продавачот
Iveco X-Way - Камион со кабинска шасија: слика 1
Iveco X-Way - Камион со кабинска шасија: слика 2
Iveco X-Way - Камион со кабинска шасија: слика 3
Iveco X-Way - Камион со кабинска шасија: слика 4
Iveco X-Way - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Iveco X-Way

Камион со кабинска шасија
Ново50 kmЕвро 6570 hp
Германија, Burgbergblick 18-20, 37603 Holzminden, Germany
Објавено: 14час 41минБрој на оглас 3122

119 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 351 986 MKD
 • ≈ 127 800 USD
Ново50 kmЕвро 6570 hp
Германија, Burgbergblick 18-20, 37603 Holzminden, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE - Камион со кабинска шасија: слика 1
MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE - Камион со кабинска шасија: слика 2
MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE - Камион со кабинска шасија: слика 3
MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE - Камион со кабинска шасија: слика 4
MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN TGM 12.250/15.250/2020/SPROWADZONY/SERWISOWANY/E6/JAK NOWY/DO BYDŁA/LAWETA/CAŁY NA PODUSZCZE

Камион со кабинска шасија
2020330000 km250 hpКорисна носивост: 6000 kgБруто тежина: 11990 kg
Полска, DĘBNO 63A 26-006 NOWA SŁUPIA, woj. świętokrzyskie, POLAND
Објавено: 20час 3мин

46 797EUR

 • ≈ 2 879 087 MKD
 • ≈ 50 047 USD
2020330000 km250 hpКорисна носивост: 6000 kgБруто тежина: 11990 kg
Полска, DĘBNO 63A 26-006 NOWA SŁUPIA, woj. świętokrzyskie, POLAND
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2) - Камион со кабинска шасија: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2) - Камион со кабинска шасија: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2) - Камион со кабинска шасија: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2) - Камион со кабинска шасија: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2) - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2540 (DEVANT LAMES / GRAND PONT / EPS / 8 ROUES / 6X2)

Камион со кабинска шасија
1999604000 km6x2Евро 2400 hp
Белгија, Industrieterrein kanaal noord 1636, 3960 BREE, Belgium
Објавено: 1денБрој на оглас EL22384

12 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 796 721 MKD
 • ≈ 13 849 USD
1999604000 km6x2Евро 2400 hp
Белгија, Industrieterrein kanaal noord 1636, 3960 BREE, Belgium
Контактирајте го продавачот
MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3 - Камион со кабинска шасија: слика 1
MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3 - Камион со кабинска шасија: слика 2
MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3 - Камион со кабинска шасија: слика 3
MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3 - Камион со кабинска шасија: слика 4
MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

MAN TGS41.400 8X4 BB-WW NEW UNUSED CHASSIS EURO3

Камион со кабинска шасија
2021300 km8x4Евро 3400 hpКорисна носивост: 30388 kgБруто тежина: 41000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Објавено: 1ден

105 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 459 904 MKD
 • ≈ 112 293 USD
2021300 km8x4Евро 3400 hpКорисна носивост: 30388 kgБруто тежина: 41000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 1
MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 2
MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 3
MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 4
MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6 - Камион со кабинска шасија: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGX 26.460 BDF Systeem Euro 6

Камион со кабинска шасија
2019726000 km6x2Евро 6Корисна носивост: 16500 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 96-bvn-7
Прашајте за цена
2019726000 km6x2Евро 6Корисна носивост: 16500 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, RIJKSWEG 00024 5386LD GEFFEN, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 66
1 / 66
T1 new listing page - Камиони со кабинска шасија
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.