Користени и нови Камиони со кабелски систем за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони со кабелски систем

107
Погледнете Камиони на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 6
Scania G490 LB 8x4 HNB - Камион со кабелски систем: слика 1
Scania G490 LB 8x4 HNB - Камион со кабелски систем: слика 2
Scania G490 LB 8x4 HNB - Камион со кабелски систем: слика 3
Scania G490 LB 8x4 HNB - Камион со кабелски систем: слика 4
Scania G490 LB 8x4 HNB - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Камион со кабелски систем Scania G490 LB 8x4 HNB

20178x4482 hpКорисна носивост: 18725 kgБруто тежина: 32000 kg
Данска
Објавено: 7час 24мин
Прашајте за цена
20178x4482 hpКорисна носивост: 18725 kgБруто тежина: 32000 kg
Данска
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 3251 L - Камион со кабелски систем: слика 1
Mercedes-Benz Actros 3251 L - Камион со кабелски систем: слика 2
Mercedes-Benz Actros 3251 L - Камион со кабелски систем: слика 3
Mercedes-Benz Actros 3251 L - Камион со кабелски систем: слика 4
Mercedes-Benz Actros 3251 L - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Камион со кабелски систем Mercedes-Benz Actros 3251 L

2016502 hpБруто тежина: 32000 kg
Данска
Објавено: 7час 25минБрој на оглас BC80642
Прашајте за цена
2016502 hpБруто тежина: 32000 kg
Данска
Контактирајте го продавачот
Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Камион со кабелски систем, Камион со кран Volvo FM 440 / 8x4 / HMF 1643 Z2 CRANE / NCH 3025 SYSTEM

2009536246 km8x4Евро 5440 hpКорисна носивост: 21395 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија, Gilze
Објавено: 18час 37минБрој на оглас St_5459

42 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 639 023 MKD
 • ≈ 46 426 USD
2009536246 km8x4Евро 5440 hpКорисна носивост: 21395 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија, Gilze
Контактирајте го продавачот
DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Камион со кабелски систем, Камион со кран DAF CF 85.410 / PALFINGER 20TM CRANE + NCH 3025 SYSTEM / 8X4

2009454693 km8x4Евро 5410 hpКорисна носивост: 20549 kgБруто тежина: 38000 kg
Холандија, Gilze
Објавено: 18час 37минБрој на оглас St_5303

34 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 122 291 MKD
 • ≈ 37 335 USD
2009454693 km8x4Евро 5410 hpКорисна носивост: 20549 kgБруто тежина: 38000 kg
Холандија, Gilze
Контактирајте го продавачот
Scania G480 8x2 30ton nch systeem - Камион со кабелски систем: слика 1
Scania G480 8x2 30ton nch systeem - Камион со кабелски систем: слика 2
Scania G480 8x2 30ton nch systeem - Камион со кабелски систем: слика 3
Scania G480 8x2 30ton nch systeem - Камион со кабелски систем: слика 4
Scania G480 8x2 30ton nch systeem - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем Scania G480 8x2 30ton nch systeem

2011791000 km8x2Евро 5480 hpКорисна носивост: 23495 kgБруто тежина: 36000 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Објавено: 1денБрој на оглас BZNH77

23 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 470 225 MKD
 • ≈ 25 864 USD
2011791000 km8x2Евро 5480 hpКорисна носивост: 23495 kgБруто тежина: 36000 kg
Холандија, Nieuwerkerk
Контактирајте го продавачот
2013 Scania R480 10×4 tracked implement - Камион со кабелски систем: слика 1
2013 Scania R480 10×4 tracked implement - Камион со кабелски систем: слика 2
2013 Scania R480 10×4 tracked implement - Камион со кабелски систем: слика 3
2013 Scania R480 10×4 tracked implement - Камион со кабелски систем: слика 4
2013 Scania R480 10×4 tracked implement - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем 2013 Scania R480 10×4 tracked implement

2013635474 kmЕвро 5480 hpКорисна носивост: 25800 kgБруто тежина: 40000 kg
Швајцарија
Објавено: 2денБрој на оглас 24068M

32 989EUR

 • ≈ 2 029 341 MKD
 • ≈ 35 700 USD
2013635474 kmЕвро 5480 hpКорисна носивост: 25800 kgБруто тежина: 40000 kg
Швајцарија
Контактирајте го продавачот
Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual - Камион со кабелски систем: слика 1
Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual - Камион со кабелски систем: слика 2
Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual - Камион со кабелски систем: слика 3
Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual - Камион со кабелски систем: слика 4
Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Камион со кабелски систем Volvo FH 500 10x4, EURO 5, Steel suspension, Manual

2009717000 kmЕвро 5500 hpКорисна носивост: 31350 kgБруто тежина: 49000 kg
Холандија, Ede
Објавено: 4денБрој на оглас 548938

29 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 839 319 MKD
 • ≈ 32 357 USD
2009717000 kmЕвро 5500 hpКорисна носивост: 31350 kgБруто тежина: 49000 kg
Холандија, Ede
Контактирајте го продавачот
Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble. - Камион со кабелски систем: слика 1
Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble. - Камион со кабелски систем: слика 2
Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble. - Камион со кабелски систем: слика 3
Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble. - Камион со кабелски систем: слика 4
Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble. - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем Scania R500 NGS Air / Air Suspension. 2 stop on cabble.

2020960000 km6x2Евро 6680 hpКорисна носивост: 13450 kgБруто тежина: 26000 kg
Данска, Vojens
Објавено: 4денБрој на оглас 2569

69 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 244 583 MKD
 • ≈ 74 671 USD
2020960000 km6x2Евро 6680 hpКорисна носивост: 13450 kgБруто тежина: 26000 kg
Данска, Vojens
Контактирајте го продавачот
Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем, Камион со кран Volvo FH 500 EURO 5 CABLE/CRANE PM 30

2011576481 km6x2Евро 5500 hpКорисна носивост: 12770 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Marknesse
Објавено: 5денБрој на оглас 112331.1

39 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 445 249 MKD
 • ≈ 43 017 USD
2011576481 km6x2Евро 5500 hpКорисна носивост: 12770 kgБруто тежина: 28000 kg
Холандија, Marknesse
Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем, Камион со кран Iveco Stralis 450 6X2 EURO 5 PALFINGER PK26002-EH CABLE/CRANE

2011560218 km6x2Евро 5450 hpКорисна носивост: 13100 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, Marknesse
Објавено: 6денБрој на оглас 112332.1

39 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 429 870 MKD
 • ≈ 42 746 USD
2011560218 km6x2Евро 5450 hpКорисна носивост: 13100 kgБруто тежина: 26000 kg
Холандија, Marknesse
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM - Камион со кабелски систем: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM - Камион со кабелски систем: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM - Камион со кабелски систем: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM - Камион со кабелски систем: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион со кабелски систем Mercedes-Benz Actros 2636 BDF CAMERA AHK 380 TKM

2016380619 km6x2Евро 6360 hpКорисна носивост: 16615 kgБруто тежина: 44000 kg
Холандија, LIENDEN
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
2016380619 km6x2Евро 6360 hpКорисна носивост: 16615 kgБруто тежина: 44000 kg
Холандија, LIENDEN
Контактирајте го продавачот
DAF CF 85 8X2 360 - Камион со кабелски систем: слика 1
DAF CF 85 8X2 360 - Камион со кабелски систем: слика 2
DAF CF 85 8X2 360 - Камион со кабелски систем: слика 3
DAF CF 85 8X2 360 - Камион со кабелски систем: слика 4
DAF CF 85 8X2 360 - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Камион со кабелски систем DAF CF 85 8X2 360

2009254058 kmЕвро 5
Холандија, Alkmaar
Објавено: 6денБрој на оглас 35836

22 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 384 103 MKD
 • ≈ 24 349 USD
2009254058 kmЕвро 5
Холандија, Alkmaar
Контактирајте го продавачот
MAN TGA 35.480 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
MAN TGA 35.480 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
MAN TGA 35.480 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
MAN TGA 35.480 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
MAN TGA 35.480 - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Камион со кабелски систем, Камион со кран MAN TGA 35.480

2009506000 km8x2473 hpКорисна носивост: 12000 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија
Објавено: 7денБрој на оглас LU

40 900EUR

 • ≈ 2 515 992 MKD
 • ≈ 44 261 USD
2009506000 km8x2473 hpКорисна носивост: 12000 kgБруто тежина: 32000 kg
Унгарија
Контактирајте го продавачот
Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa - Камион со кабелски систем: слика 1
Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa - Камион со кабелски систем: слика 2
Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa - Камион со кабелски систем: слика 3
Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa - Камион со кабелски систем: слика 4
Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем Volvo FH 540 8x2 tridem 10t fa

2015594721 km8x2Евро 6551 hpКорисна носивост: 23592 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија
Објавено: 7денБрој на оглас 307026

44 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 765 130 MKD
 • ≈ 48 644 USD
2015594721 km8x2Евро 6551 hpКорисна носивост: 23592 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Arocs 3251 K - Камион со кабелски систем: слика 1
Mercedes-Benz Arocs 3251 K - Камион со кабелски систем: слика 2
Mercedes-Benz Arocs 3251 K - Камион со кабелски систем: слика 3
Mercedes-Benz Arocs 3251 K - Камион со кабелски систем: слика 4
Mercedes-Benz Arocs 3251 K - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Камион со кабелски систем Mercedes-Benz Arocs 3251 K

2016502 hpКорисна носивост: 18700 kgБруто тежина: 68000 kg
Данска
Објавено: 7денБрој на оглас CN93209
Прашајте за цена
2016502 hpКорисна носивост: 18700 kgБруто тежина: 68000 kg
Данска
Контактирајте го продавачот
Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 1
Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 2
Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 3
Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 4
Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH - Камион со кабелски систем, Камион со кран: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион со кабелски систем, Камион со кран Ginaf M 3335 S 6x6 Palfinger PK 14080 + NCH

2001660000 km6x6Евро 2381 hpКорисна носивост: 19740 kgБруто тежина: 34500 kg
Холандија, Groot-Ammers
Објавено: 8денБрој на оглас 2040

19 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 227 238 MKD
 • ≈ 21 589 USD
2001660000 km6x6Евро 2381 hpКорисна носивост: 19740 kgБруто тежина: 34500 kg
Холандија, Groot-Ammers
Контактирајте го продавачот
DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem - Камион со кабелски систем: слика 1
DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem - Камион со кабелски систем: слика 2
DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem - Камион со кабелски систем: слика 3
DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem - Камион со кабелски систем: слика 4
DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Камион со кабелски систем DAF FAD CF 85 8x4 Full Steel 30 Ton kabelsysteem

2008411106 km8x4Евро 5362 hpКорисна носивост: 23920 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија, Zetten
Објавено: 9денБрој на оглас 43442

32 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 999 260 MKD
 • ≈ 35 171 USD
2008411106 km8x4Евро 5362 hpКорисна носивост: 23920 kgБруто тежина: 37000 kg
Холандија, Zetten
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container - Камион со кабелски систем: слика 1
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container - Камион со кабелски систем: слика 2
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container - Камион со кабелски систем: слика 3
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container - Камион со кабелски систем: слика 4
MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Камион со кабелски систем MERCEDES-BENZ Atego 818 L Seilabroller f. 4-5 m Container

201089740 km4x2177 hpКорисна носивост: 2790 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Delbrück
Објавено: 9денБрој на оглас 21226

22 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 402 557 MKD
 • ≈ 24 674 USD
201089740 km4x2177 hpКорисна носивост: 2790 kgБруто тежина: 7490 kg
Германија, Delbrück
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean - Камион со кабелски систем: слика 1
Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean - Камион со кабелски систем: слика 2
Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean - Камион со кабелски систем: слика 3
Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean - Камион со кабелски систем: слика 4
Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Камион со кабелски систем Mercedes-Benz 1514 Manual diesel pomp. Very clean

1995278960 km4x2Евро 2140 hp
Холандија, BB Uden
Објавено: 9денБрој на оглас 57

7 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 473 670 MKD
 • ≈ 8 332 USD
1995278960 km4x2Евро 2140 hp
Холандија, BB Uden
Контактирајте го продавачот
Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only - Камион со кабелски систем: слика 1
Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only - Камион со кабелски систем: слика 2
Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only - Камион со кабелски систем: слика 3
Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only - Камион со кабелски систем: слика 4
Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only - Камион со кабелски систем: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Камион со кабелски систем Scania R450 8x2 Topline ADR EX/II, EX/III, FL en AT SCR only

20151078000 km8x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 23730 kgБруто тежина: 36000 kg
Холандија, Groot-Ammers
Објавено: 11денБрој на оглас 2031

37 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 322 217 MKD
 • ≈ 40 853 USD
20151078000 km8x2Евро 6450 hpКорисна носивост: 23730 kgБруто тежина: 36000 kg
Холандија, Groot-Ammers
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 6
1 / 6
T1 new listing page - Камиони со кабелски систем
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.