Користени и нови Камиони со церада за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони со церада


   Страница 1 од 47 1/47   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Volvo FL6.220 4x2 Curtain side - Камион со церада: слика 1
 Volvo FL6.220 4x2 Curtain side - Камион со церада: слика 2
 Volvo FL6.220 4x2 Curtain side - Камион со церада: слика 3
 Volvo FL6.220 4x2 Curtain side - Камион со церада: слика 4
 Volvo FL6.220 4x2 Curtain side - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo FL6.220 4x2 Curtain side

2005 240 064 km 220 hp 4x2
Обединето Кралство, Cheadle
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
star
2005 240 064 km 220 hp 4x2
Обединето Кралство, Cheadle
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1323 Atego - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz 1323 Atego - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz 1323 Atego - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz 1323 Atego - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz 1323 Atego - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz 1323 Atego

2006 610 000 km Бруто тежина: 6 255 kg Корисна носивост: 7 245 kg 227 hp 4x2
Германија, Deutschland, Allensbach, Baden-Württemberg
Објавено: 3мес 7ден

11 900 EUR

star
2006 610 000 km Бруто тежина: 6 255 kg Корисна носивост: 7 245 kg 227 hp 4x2
Германија, Deutschland, Allensbach, Baden-Württemberg
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH - Камион со церада: слика 1
MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH - Камион со церада: слика 2
MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH - Камион со церада: слика 3
MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH - Камион со церада: слика 4
MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 26.510 6x2-2 LL CH

2021 129 827 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 509 hp 3-оски
Австрија, Leopoldsdorf
Објавено: 4мин Број на оглас 0001583252

109 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 129 827 km Бруто тежина: 28 000 kg Дизел 509 hp 3-оски
Австрија, Leopoldsdorf
email Контактирајте го продавачот
SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa - Камион со церада: слика 1
SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa - Камион со церада: слика 2
SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa - Камион со церада: слика 3
SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa - Камион со церада: слика 4
SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA R 450 B6x2LB Edscha / Alcoa

2018 444 188 km Нето тежина: 11 280 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 720 kg Дизел 449 hp 6x2 3-оски
Германија, 14974 Ludwigsfelde
Објавено: 6мин Број на оглас UVB230330
Прашајте за цена
star
2018 444 188 km Нето тежина: 11 280 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 720 kg Дизел 449 hp 6x2 3-оски
Германија, 14974 Ludwigsfelde
email Контактирајте го продавачот
MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper - Камион со церада: слика 1
MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper - Камион со церада: слика 2
MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper - Камион со церада: слика 3
MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper - Камион со церада: слика 4
MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGA 26.430 6x2 , airco, sleeper

2006 46 679 km Нето тежина: 9 970 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 030 kg Дизел 585 hp 6x2 3-оски
Холандија, BB Uden
Објавено: 3час 10мин Број на оглас 22

10 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 46 679 km Нето тежина: 9 970 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 030 kg Дизел 585 hp 6x2 3-оски
Холандија, BB Uden
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Atego 1627 / Motor Engine Defect / Curtainside / Loadlift / NL Truck

2017 482 283 km Нето тежина: 8 470 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 7 530 kg Дизел 272 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Tilburg
Објавено: 6час 30мин Број на оглас 67BJN1

22 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 482 283 km Нето тежина: 8 470 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 7 530 kg Дизел 272 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Tilburg
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 918 - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz Atego 918 - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz Atego 918 - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz Atego 918 - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz Atego 918 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Mercedes-Benz Atego 918

2004 608 427 km Нето тежина: 4 300 kg Бруто тежина: 9 500 kg Корисна носивост: 5 200 kg Дизел 4x2 2-оски
Холандија, Lamswaarde
Објавено: 8час 34мин Број на оглас 2196

8 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2004 608 427 km Нето тежина: 4 300 kg Бруто тежина: 9 500 kg Корисна носивост: 5 200 kg Дизел 4x2 2-оски
Холандија, Lamswaarde
email Контактирајте го продавачот
DAF 65.250 - Камион со церада: слика 1
DAF 65.250 - Камион со церада: слика 2
DAF 65.250 - Камион со церада: слика 3
DAF 65.250 - Камион со церада: слика 4
DAF 65.250 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

DAF 65.250

2012 184 000 km Дизел 246 hp 2-оски
Шпанија, Ourense
Објавено: 8час 57мин
Прашајте за цена
star
2012 184 000 km Дизел 246 hp 2-оски
Шпанија, Ourense
email Контактирајте го продавачот
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 1
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 2
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 3
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 4
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6

2019 207 171 km Нето тежина: 5 640 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 1 860 kg Дизел 210 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 9час 52мин Број на оглас 70219587

27 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 207 171 km Нето тежина: 5 640 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 1 860 kg Дизел 210 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 1
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 2
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 3
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 4
Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault D 210 4X2 DayCab Ladebordwand Euro 6

2019 183 041 km Нето тежина: 5 640 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 1 860 kg Дизел 210 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 9час 54мин Број на оглас 70219585

26 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 183 041 km Нето тежина: 5 640 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 1 860 kg Дизел 210 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6 - Камион со церада: слика 1
DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6 - Камион со церада: слика 2
DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6 - Камион со церада: слика 3
DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6 - Камион со церада: слика 4
DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF XF 480 6X2 JUMBO LKW 2x Tanks Hubdach Liftachse Euro 6

2018 696 717 km Ново Нето тежина: 12 100 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 400 kg Дизел 480 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 11час 34мин Број на оглас 70223787

53 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 696 717 km Ново Нето тежина: 12 100 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 14 400 kg Дизел 480 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018 - Камион со церада: слика 1
MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018 - Камион со церада: слика 2
MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018 - Камион со церада: слика 3
MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018 - Камион со церада: слика 4
MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MERCEDES-BENZ ATEGO 823L 2018

2018 250 000 km Дизел 230 hp 4x2 2-оски
Полска, 31-670 Kraków
Објавено: 11час 59мин

25 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 250 000 km Дизел 230 hp 4x2 2-оски
Полска, 31-670 Kraków
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Actros 2543 6x2, EURO 6, Combi, Jumbo

2016 888 000 km Нето тежина: 11 330 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 670 kg Дизел 430 hp 6x2
Холандија, Ede
Објавено: 12час 30мин Број на оглас 988315

25 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 888 000 km Нето тежина: 11 330 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 670 kg Дизел 430 hp 6x2
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5 - Камион со церада: слика 1
Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5 - Камион со церада: слика 2
Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5 - Камион со церада: слика 3
Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5 - Камион со церада: слика 4
Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FM 300 4X2 NL-Truck Ladebordwand Hartholz-Boden Euro 5

2008 960 371 km Нето тежина: 10 470 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 9 530 kg Дизел 300 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 12час 30мин Број на оглас 70221191

14 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 960 371 km Нето тежина: 10 470 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 9 530 kg Дизел 300 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR - Камион со церада: слика 1
MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR - Камион со церада: слика 2
MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR - Камион со церада: слика 3
MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR - Камион со церада: слика 4
MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN MAN TGS 360*ZF MANUAL*FULL AIR

2010 589 000 km Дизел 360 hp 4x2
Белгија
Објавено: 14час 50мин

11 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 589 000 km Дизел 360 hp 4x2
Белгија
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM* - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM* - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM* - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM* - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM* - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
videocam

Mercedes-Benz Atego 818*LBW MBB 1to*Klima*159 TKM*

2017 159 187 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 177 hp
Германија, Kehl-Neumühl
Објавено: 16час 7мин Број на оглас 0941223

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 159 187 km Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 177 hp
Германија, Kehl-Neumühl
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 220 - Камион со церада: слика 1
Renault Premium 220 - Камион со церада: слика 2
Renault Premium 220 - Камион со церада: слика 3
Renault Premium 220 - Камион со церада: слика 4
Renault Premium 220 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Renault Premium 220

2006 557 657 km Бруто тежина: 16 000 kg Дизел 220 hp 4x2
Франција, ABLIS
Објавено: 17час 21мин Број на оглас 23-0075

6 500 EUR

star
2006 557 657 km Бруто тежина: 16 000 kg Дизел 220 hp 4x2
Франција, ABLIS
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett - Камион со церада: слика 1
Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett - Камион со церада: слика 2
Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett - Камион со церада: слика 3
Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett - Камион со церада: слика 4
Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 2542 Actros 4 , Jumbo-Pritschenzug komplett

2018 393 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 421 hp 6x2 5-оски
Германија, Alsdorf
Објавено: 17час 52мин
Прашајте за цена
star
2018 393 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 421 hp 6x2 5-оски
Германија, Alsdorf
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM 18.290 - Камион со церада: слика 1

MAN TGM 18.290

2013 420 796 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 56мин Број на оглас NX63KBN
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 420 796 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Scania R 420 - Камион со церада: слика 1
Scania R 420 - Камион со церада: слика 2
Scania R 420 - Камион со церада: слика 3
Scania R 420 - Камион со церада: слика 4
Scania R 420 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 420

2005 1 223 542 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час Број на оглас FP55UAW
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2005 1 223 542 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18 - Камион со церада: слика 1
Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18 - Камион со церада: слика 2
Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18 - Камион со церада: слика 3
Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18 - Камион со церада: слика 4
Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mitsubishi Fuso FUSO CANTER 7C18

2016 182 999 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 18час Број на оглас KX65YYL
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 182 999 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
Scania R 420 - Камион со церада: слика 1
Scania R 420 - Камион со церада: слика 2
Scania R 420 - Камион со церада: слика 3
Scania R 420 - Камион со церада: слика 4
Scania R 420 - Камион со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 420

2008 1 193 381 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 18час Број на оглас FL58OWJ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2008 1 193 381 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 47   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Curtainsider trucks
t1 old