Камиони сандучари

Резултати пронајдени: 1151

Сортирај според
  
Резултати по страница
  

Филтрирај резултатиИсчисти сė

 • Тип (1)
  Камиони сандучари
 • Бренд
 • Земја на продавачот
 • Состојба
 • Аукција, изнајмување
 • Цена, EUR
 • Година
 • Километража km
 • Конфигурација на оска
 • Емисиона класа
 • Гориво
 • Опции
 • За транспорт на
 • Бруто тежина, kg
 • Излезна моќност, hp
 • Менувач
Камион сандучар MERCEDES-BENZ Atego 1828
9
Камион сандучар
MERCEDES-BENZ Atego 1828
TRADING TRUCKS & MACHINERY SL
Шпанија
Година на производство: 2001
Километража: 1000000 km
Конфигурација на оска: 4x2
6 500  EUR
Нето цена
Онлајн: 3ден
Камион сандучар IVECO TGL 8.180 BL 4x2
15
Камион сандучар
IVECO TGL 8.180 BL 4x2
AUTOMARKET TRUCKS s.r.o.
Чешка република
Година на производство: 2016
Километража: 199500 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 187 hp
Бруто тежина: 7490 kg
22 800  EUR
Нето цена
Онлајн: 1мес 24ден
Камион сандучар Mercedes-Benz Atego 1224 L
16
Камион сандучар
Mercedes-Benz Atego 1224 L
Auto Viger
Белгија
Година на производство: 2015
Километража: 162286 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 240 hp
Корисна носивост: 5410 kg
Бруто тежина: 12000 kg
31 000  EUR
Нето цена
Онлајн: 8ден
Камион сандучар Mercedes-Benz Atego 1223 L Brems-Ass Spur-Ass Classic-Fhs
10
Камион сандучар
Mercedes-Benz Atego 1223 L Brems-Ass Spur-Ass Classic-Fhs
TruckStore Brussels
Белгија
Година на производство: 2017
Километража: 99000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 231 hp
Бруто тежина: 11990 kg
42 900  EUR
Нето цена
Онлајн: 5ден
Камион сандучар MITSUBISHI Canter
15
Камион сандучар
MITSUBISHI Canter
BRC Autocenter
Литванија
Година на производство: 2015
Километража: 163000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 147 hp
15 200  EUR
Нето цена
Онлајн: 1час 30мин
Камион сандучар MERCEDES-BENZ Actros 2540 container / 6 x 2 / 18 EP
20
Камион сандучар
MERCEDES-BENZ Actros 2540 container / 6 x 2 / 18 EP
CIEZAROWKI.PL.
Полска
Година на производство: 2017
Километража: 350000 km
Конфигурација на оска: 6x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 393 hp
Бруто тежина: 26000 kg
58 280  EUR
Нето цена
Онлајн: 1час 31мин
Камион сандучар Renault Midlum 180 Midlum 180 dci
1
20
Камион сандучар
Renault Midlum 180 Midlum 180 dci
P. Mostert Import-Export B.V.
Холандија
Година на производство: 2006
Километража: 406400 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 3
Излезна моќност: 180 hp
Корисна носивост: 9200 kg
Бруто тежина: 16000 kg
4 250  EUR
Нето цена
Онлајн: 6час 55мин
Камион сандучар Renault Midlum 180 dCi DOESNT START
12
Камион сандучар
Renault Midlum 180 dCi DOESNT START
P. Mostert Import-Export B.V.
Холандија
Година на производство: 2006
3 000  EUR
Нето цена
Онлајн: 7час 57мин
Камион сандучар Mercedes-Benz Atego 1828
1
20
Камион сандучар
Mercedes-Benz Atego 1828
P. Mostert Import-Export B.V.
Холандија
Година на производство: 2000
Километража: 671000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 2
Излезна моќност: 280 hp
Корисна носивост: 11000 kg
Бруто тежина: 19000 kg
9 950  EUR
Нето цена
Онлајн: 8час 5мин
Камион сандучар Iveco Stralis, Euro 5, 381 TKM !, NL Truck, TOP!!
20
Камион сандучар
Iveco Stralis, Euro 5, 381 TKM !, NL Truck, TOP!!
Wolfs Trucks B.V.
Холандија
Година на производство: 2008
Километража: 381179 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 5
Излезна моќност: 310 hp
Корисна носивост: 10410 kg
Бруто тежина: 19500 kg
12 950  EUR
Нето цена
Онлајн: 10час 53мин
Камион сандучар MAN 9.150 , horse truck , manual , spring suspension
19
Камион сандучар
MAN 9.150 , horse truck , manual , spring suspension
Stedefra BV
Холандија
Година на производство: 1992
Километража: 489629 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 150 hp
Бруто тежина: 8000 kg
3 750  EUR
Онлајн: 12час 9мин
Камион сандучар Ford Cargo 0811 , Belgium Horse Truck
19
Камион сандучар
Ford Cargo 0811 , Belgium Horse Truck
Stedefra BV
Холандија
Година на производство: 1986
Километража: 277955 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 110 hp
Корисна носивост: 1690 kg
Бруто тежина: 7490 kg
3 500  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 9мин
Камион сандучар DAF 1700 , Horse Truck
20
Камион сандучар
DAF 1700 , Horse Truck
Stedefra BV
Холандија
Година на производство: 1987
Километража: 741708 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 158 hp
Корисна носивост: 4876 kg
Бруто тежина: 11900 kg
4 000  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 11мин
Камион сандучар Volvo FL5 210 Euro 6 / 475 dkm / Box 7 mtr / Laadklep / APK TUV 02-2022 !
20
Камион сандучар
Volvo FL5 210 Euro 6 / 475 dkm / Box 7 mtr / Laadklep / APK TUV 02-2022 !
Kuijpers Trading B.V.
Холандија
Година на производство: 2016
Километража: 475003 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 215 hp
Корисна носивост: 4315 kg
Бруто тежина: 11990 kg
23 900  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 13мин
Камион сандучар Mercedes-Benz Atego 818 / Maut Frei ! / Webasto / 535 dkm / Box 6 mtr / Laadlift 1000 kg
20
Камион сандучар
Mercedes-Benz Atego 818 / Maut Frei ! / Webasto / 535 dkm / Box 6 mtr / Laadlift 1000 kg
Kuijpers Trading B.V.
Холандија
Година на производство: 2015
Километража: 535117 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 177 hp
Корисна носивост: 2027 kg
Бруто тежина: 7490 kg
22 900  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 13мин
Камион сандучар MAN TGL 12.250 BL
1
12
Камион сандучар
MAN TGL 12.250 BL
Braem
Белгија
Година на производство: 2019
Километража: 57716 km
Конфигурација на оска: 4x2
Бруто тежина: 12000 kg
52 750  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 39мин
Камион сандучар Mercedes-Benz ATEGO 1224+E6+DHOLLANDIA
1
12
Камион сандучар
Mercedes-Benz ATEGO 1224+E6+DHOLLANDIA
Braem
Белгија
Година на производство: 2016
Километража: 181249 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 240 hp
Корисна носивост: 5760 kg
Бруто тежина: 11990 kg
31 750  EUR
Нето цена
Онлајн: 12час 53мин
Камион сандучар Iveco 65C18D
12
Камион сандучар
Iveco 65C18D
Auction Baltic UAB
Литванија
Година на производство: 2007
Километража: 321502 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 4
Излезна моќност: 177 hp
2 600  EUR
Нето цена
Онлајн: 16час 9мин
Камион сандучар MAN TGL 12.180 4X2 BL LBW - CLOSED BOX - KOFFER - EURO 4 - NL TRUCK - TOP!
20
Камион сандучар
MAN TGL 12.180 4X2 BL LBW - CLOSED BOX - KOFFER - EURO 4 - NL TRUCK - TOP!
TS TRUCKS B.V.
Холандија
Година на производство: 2008
Километража: 441850 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 4
Излезна моќност: 179 hp
Корисна носивост: 4930 kg
Бруто тежина: 11990 kg
10 900  EUR
Нето цена
Онлајн: 16час 19мин
Камион сандучар Scania P230 Halveslaapcabine CP16 4x2 Euro 5 - BAK 8.38m - Roldeur - Laadklep 1500kg - Airco/Webasto 03/2022 APK (V393)
1
20
Камион сандучар
Scania P230 Halveslaapcabine CP16 4x2 Euro 5 - BAK 8.38m - Roldeur - Laadklep 1500kg - Airco/Webasto 03/2022 APK (V393)
GEMA Trading BV
Холандија
Година на производство: 2013
Километража: 959450 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 5
Излезна моќност: 230 hp
Корисна носивост: 8498 kg
Бруто тежина: 18200 kg
14 950  EUR
Нето цена
Онлајн: 16час 52мин
Камион сандучар Volvo FM-9
13
Камион сандучар
Volvo FM-9
Kauppilan Autohajottamo Oy
Финска
Година на производство: 2004
Километража: 1039000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 296 hp
Корисна носивост: 6500 kg
Бруто тежина: 18000 kg
6 800  EUR
Онлајн: 16час 55мин
Камион сандучар Volvo FL250
11
Камион сандучар
Volvo FL250
Kauppilan Autohajottamo Oy
Финска
Година на производство: 2015
Километража: 654000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Емисиона класа: Евро 6
Излезна моќност: 246 hp
Корисна носивост: 7300 kg
Бруто тежина: 16000 kg
Прашајте за цена
Онлајн: 16час 56мин
Камион сандучар Renault Premium 450.26
7
Камион сандучар
Renault Premium 450.26
Kauppilan Autohajottamo Oy
Финска
Година на производство: 2008
Километража: 1030000 km
Конфигурација на оска: 6x2
Излезна моќност: 443 hp
Корисна носивост: 13800 kg
Бруто тежина: 26000 kg
11 800  EUR
Онлајн: 16час 58мин
Камион сандучар Volvo FL240
11
Камион сандучар
Volvo FL240
Kauppilan Autohajottamo Oy
Финска
Година на производство: 2007
Километража: 285000 km
Конфигурација на оска: 4x2
Излезна моќност: 237 hp
Корисна носивост: 5370 kg
Бруто тежина: 14000 kg
9 800  EUR
Онлајн: 17час
Страница 1 од 58
Резултати пронајдени: 1151
Пребарувањето е зачувано!

t1test

Додадено во вашите обележувачи!
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.