Користени и нови Камиони ладилници за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони ладилници


   Страница 1 од 31 1/31   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник
 29
140 000 EUR
Цена без ДДВ
Ново
4x2
320 hp
Бруто тежина: 19 000 kg

Garage Losch Truck, VAN & BUS S.A R.L.

2 V M N H

Луксембург, NIEDERANVEN

Број на оглас 447599

New ad
IVECO Eurotech 190 E 27 - Камион ладилник: слика 1
IVECO Eurotech 190 E 27 - Камион ладилник: слика 2
IVECO Eurotech 190 E 27 - Камион ладилник: слика 3
IVECO Eurotech 190 E 27 - Камион ладилник: слика 4
IVECO Eurotech 190 E 27 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

IVECO Eurotech 190 E 27

1994 815 140 km 265 hp
Португалија, São João de Ver
Објавено: 1год 1мес

8 400 EUR

star
1994 815 140 km 265 hp
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO - Камион ладилник: слика 1
Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO - Камион ладилник: слика 2
Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO - Камион ладилник: слика 3
Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO - Камион ладилник: слика 4
Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Mercedes-Benz 1824 AXOR KUHLKOFFER CARRISER SUPRA 850 / AIRCO

2012 720 756 km 4x2 241 hp Бруто тежина: 19 000 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
Објавено: 7ден

23 900 EUR

star
2012 720 756 km 4x2 241 hp Бруто тежина: 19 000 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014 - Камион ладилник: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014 - Камион ладилник: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014 - Камион ладилник: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014 - Камион ладилник: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2543 6x2*4, REF-truck + Carrier 1150MT, 2014

2014 602 500 km 6x2 428 hp
Шведска, Kungsängen
Објавено: 41мин

26 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 602 500 km 6x2 428 hp
Шведска, Kungsängen
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24 - Камион ладилник: слика 1
DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24 - Камион ладилник: слика 2
DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24 - Камион ладилник: слика 3
DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24 - Камион ладилник: слика 4
DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 260 FA / Carrier Koeler / Chereau Frigo Box / Laadklep / APK TUV 05-24

2020 212 634 km 4x2 264 hp Корисна носивост: 9 185 kg Бруто тежина: 19 000 kg
Холандија, Tilburg
Објавено: 4час 30мин Број на оглас 65BPN6

106 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 212 634 km 4x2 264 hp Корисна носивост: 9 185 kg Бруто тежина: 19 000 kg
Холандија, Tilburg
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 1
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 2
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 3
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 4
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 1
MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar - Камион ладилник: слика 2
New ad

MAN TGM 18.320 4x2 BL CH LAMBERET- Sofort verfügbar

Ново 4x2 320 hp Бруто тежина: 19 000 kg
Луксембург, NIEDERANVEN
Објавено: 10час 7мин Број на оглас 447599

140 000 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 4x2 320 hp Бруто тежина: 19 000 kg
Луксембург, NIEDERANVEN
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6 - Камион ладилник: слика 1
Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6 - Камион ладилник: слика 2
Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6 - Камион ладилник: слика 3
Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6 - Камион ладилник: слика 4
Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Volvo FM 410 6X2 ACC VEB DayCab LBW Cooler Euro 6

2016 394 219 km 6x2 410 hp
Холандија, Veghel
Објавено: 10час 22мин Број на оглас 70220863

42 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 394 219 km 6x2 410 hp
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
IVECO Eurocargo ML120 2006 - Камион ладилник: слика 1
IVECO Eurocargo ML120 2006 - Камион ладилник: слика 2
IVECO Eurocargo ML120 2006 - Камион ладилник: слика 3
IVECO Eurocargo ML120 2006 - Камион ладилник: слика 4
IVECO Eurocargo ML120 2006 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

IVECO Eurocargo ML120 2006

2012 313 463 km 4x2 217 hp Корисна носивост: 6 030 kg Бруто тежина: 12 000 kg
Италија, Italy
Објавено: 11час 9мин Број на оглас U1913304
Прашајте за цена
star
2012 313 463 km 4x2 217 hp Корисна носивост: 6 030 kg Бруто тежина: 12 000 kg
Италија, Italy
email Контактирајте го продавачот
MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950 - Камион ладилник: слика 1
MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950 - Камион ладилник: слика 2
MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950 - Камион ладилник: слика 3
MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950 - Камион ладилник: слика 4
MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

MAN TGA 26.360 6x2*4 Carrier Supra 950

2004 442 000 km 6x2 360 hp Бруто тежина: 25 700 kg
Данска, Padborg
Објавено: 13час 9мин
Прашајте за цена
star
2004 442 000 km 6x2 360 hp Бруто тежина: 25 700 kg
Данска, Padborg
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 230 12 TONNE EURO 6 - Камион ладилник: слика 1
DAF LF 230 12 TONNE EURO 6 - Камион ладилник: слика 2
DAF LF 230 12 TONNE EURO 6 - Камион ладилник: слика 3
DAF LF 230 12 TONNE EURO 6 - Камион ладилник: слика 4
DAF LF 230 12 TONNE EURO 6 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 230 12 TONNE EURO 6

2017 284 332 km
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 15час 59мин Број на оглас EU67ZXN
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 284 332 km
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE - Камион ладилник: слика 1
DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE - Камион ладилник: слика 2
DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE - Камион ладилник: слика 3
DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE - Камион ладилник: слика 4
DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 180 EURO 6 12 TONNE

2016 243 717 km
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час Број на оглас PF16UFZ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 243 717 km
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Scania P - Камион ладилник: слика 1
Scania P - Камион ладилник: слика 2
Scania P - Камион ладилник: слика 3
Scania P - Камион ладилник: слика 4
Scania P - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P

2016
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 16час Број на оглас SN66NJU
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4 - Камион ладилник: слика 1
MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4 - Камион ладилник: слика 2
MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4 - Камион ладилник: слика 3
MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4 - Камион ладилник: слика 4
MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MERCEDES ANTOS 26.360 ejes 6x2*4

2014 591 626 km 8x2
Шпанија, Sevilla
Објавено: 17час 40мин

61 000 EUR

star
2014 591 626 km 8x2
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT - Камион ладилник: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT - Камион ладилник: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT - Камион ладилник: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT - Камион ладилник: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Atego 1224 + EURO 5 + FRIGO CARRIER + LIFT

2009 886 167 km 240 hp
Холандија, Roosendaal
Објавено: 2ден Број на оглас WDB9702851L445600

15 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 886 167 km 240 hp
Холандија, Roosendaal
email Контактирајте го продавачот
VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6 - Камион ладилник: слика 1
VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6 - Камион ладилник: слика 2
VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6 - Камион ладилник: слика 3
VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6 - Камион ладилник: слика 4
VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

VOLVO FL 250 FRIGORIFICO 12T EURO 6

2015 515 000 km 4x2 250 hp Корисна носивост: 4 300 kg Бруто тежина: 12 000 kg
Шпанија, Lorca
Објавено: 2ден Број на оглас 2799

46 000 EUR

star
2015 515 000 km 4x2 250 hp Корисна носивост: 4 300 kg Бруто тежина: 12 000 kg
Шпанија, Lorca
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift - Камион ладилник: слика 1
DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift - Камион ладилник: слика 2
DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift - Камион ладилник: слика 3
DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift - Камион ладилник: слика 4
DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 400 FAN 6x2 Thermo King, Bär lift

2014 618 567 km 6x2 393 hp Корисна носивост: 14 580 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Холандија, Someren
Објавено: 2ден Број на оглас 832

29 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 618 567 km 6x2 393 hp Корисна носивост: 14 580 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Холандија, Someren
email Контактирајте го продавачот
Iveco 160E22 EUROCARGO KUHLKOFFER CARRIER SUPRA 750 - Камион ладилник: слика 1

Iveco 160E22 EUROCARGO KUHLKOFFER CARRIER SUPRA 750

2012 380 099 km 4x2 220 hp Бруто тежина: 16 000 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
Објавено: 2ден

18 900 EUR

star
2012 380 099 km 4x2 220 hp Бруто тежина: 16 000 kg
Белгија, HOOGSTRATEN
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6 - Камион ладилник: слика 1
Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6 - Камион ладилник: слика 2
Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6 - Камион ладилник: слика 3
Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6 - Камион ладилник: слика 4
Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo FM460 6*2 Serie 8524 Euro 6

2015 705 116 km 6x2 453 hp Корисна носивост: 13 556 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 2ден

30 197 EUR

star
2015 705 116 km 6x2 453 hp Корисна носивост: 13 556 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook - Камион ладилник: слика 1
MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook - Камион ладилник: слика 2
MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook - Камион ладилник: слика 3
MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook - Камион ладилник: слика 4
MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGM 15.290 Koel/Vries + Meat Hook

2020 62 000 km 4x2 290 hp Корисна носивост: 7 165 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Холандија, Geffen
Објавено: 3ден Број на оглас 48-BVX-2
Прашајте за цена
star
2020 62 000 km 4x2 290 hp Корисна носивост: 7 165 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Холандија, Geffen
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau - Камион ладилник: слика 1
Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau - Камион ладилник: слика 2
Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau - Камион ладилник: слика 3
Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau - Камион ладилник: слика 4
Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Volvo FM 380 6x2, Thermoking, Chereau

2006 617 000 km 6x2 380 hp Корисна носивост: 15 390 kg Бруто тежина: 26 000 kg
Холандија, Ede
Објавено: 3ден Број на оглас 426237

17 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 617 000 km 6x2 380 hp Корисна носивост: 15 390 kg Бруто тежина: 26 000 kg
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
Scania P310 - Камион ладилник: слика 1
Scania P310 - Камион ладилник: слика 2
Scania P310 - Камион ладилник: слика 3
Scania P310 - Камион ладилник: слика 4
Scania P310 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P310

2007 1 040 500 km 310 hp Корисна носивост: 14 030 kg Бруто тежина: 26 000 kg
Полска, 05-830 NADARZYN
Објавено: 3ден

20 466.70 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 1 040 500 km 310 hp Корисна носивост: 14 030 kg Бруто тежина: 26 000 kg
Полска, 05-830 NADARZYN
email Контактирајте го продавачот
Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5 - Камион ладилник: слика 1
Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5 - Камион ладилник: слика 2
Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5 - Камион ладилник: слика 3
Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5 - Камион ладилник: слика 4
Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5 - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volvo FM460 6X2 Serie 2047 Euro 5

2013 1 392 791 km 6x2 453 hp Корисна носивост: 13 350 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 3ден

12 510 EUR

star
2013 1 392 791 km 6x2 453 hp Корисна носивост: 13 350 kg Бруто тежина: 27 000 kg
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Scania P270 4x2 Manual - Камион ладилник: слика 1
Scania P270 4x2 Manual - Камион ладилник: слика 2
Scania P270 4x2 Manual - Камион ладилник: слика 3
Scania P270 4x2 Manual - Камион ладилник: слика 4
Scania P270 4x2 Manual - Камион ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania P270 4x2 Manual

2007 700 000 km 4x2 266 hp Корисна носивост: 8 700 kg Бруто тежина: 18 600 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден Број на оглас 120473

10 900 EUR

star
2007 700 000 km 4x2 266 hp Корисна носивост: 8 700 kg Бруто тежина: 18 600 kg
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 31   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Refrigerator trucks
t1 old