Користени и нови Камиони цистерни за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони цистерни, автоцистерни


   Страница 1 од 27 1/27   
Сортирај според:
Резултати по страница:
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 1
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 2
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 3
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 4
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023

2008 978 523 km Нето тежина: 14 640 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 860 kg 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
Објавено: 3ден Број на оглас BVLV87
Прашајте за цена
star
2008 978 523 km Нето тежина: 14 640 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 860 kg 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
email Контактирајте го продавачот
MAN 18 284 - Камион цистерна: слика 1
MAN 18 284 - Камион цистерна: слика 2
MAN 18 284 - Камион цистерна: слика 3
MAN 18 284 - Камион цистерна: слика 4
MAN 18 284 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

MAN 18 284

521 194 km 2-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 18ден

16 600 EUR

star
521 194 km 2-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE** - Камион цистерна: слика 1
MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE** - Камион цистерна: слика 2
MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE** - Камион цистерна: слика 3
MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE** - Камион цистерна: слика 4
MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE** - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGA 35.440 **8X2-FRENCH TRUCK-TOPSHAPE**

2008 815 787 km Нето тежина: 14 063 kg Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 17 937 kg Дизел 440 hp 8x2 4-оски
Белгија, Kessel
Објавено: 3час 43мин Број на оглас 3509
Прашајте за цена
star
2008 815 787 km Нето тежина: 14 063 kg Бруто тежина: 32 000 kg Корисна носивост: 17 937 kg Дизел 440 hp 8x2 4-оски
Белгија, Kessel
email Контактирајте го продавачот
MAN TGM 18.250 Euro 5 - Камион цистерна: слика 1
MAN TGM 18.250 Euro 5 - Камион цистерна: слика 2
MAN TGM 18.250 Euro 5 - Камион цистерна: слика 3
MAN TGM 18.250 Euro 5 - Камион цистерна: слика 4
MAN TGM 18.250 Euro 5 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGM 18.250 Euro 5

2013 318 228 km Нето тежина: 6 660 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 340 kg 250 hp 4x2
Белгија, Hooglede
Објавено: 6час 47мин Број на оглас TC44696

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 318 228 km Нето тежина: 6 660 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 340 kg 250 hp 4x2
Белгија, Hooglede
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar D6E Fuel tanker - Камион цистерна: слика 1
Caterpillar D6E Fuel tanker - Камион цистерна: слика 2
Caterpillar D6E Fuel tanker - Камион цистерна: слика 3
Caterpillar D6E Fuel tanker - Камион цистерна: слика 4
Caterpillar D6E Fuel tanker - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar D6E Fuel tanker

1995 2 983 ч
Холандија, DEURNE
Објавено: 12час Број на оглас E04435
Прашајте за цена
star
1995 2 983 ч
Холандија, DEURNE
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 26.440 - Камион цистерна: слика 1
MAN TGS 26.440 - Камион цистерна: слика 2
MAN TGS 26.440 - Камион цистерна: слика 3
MAN TGS 26.440 - Камион цистерна: слика 4
MAN TGS 26.440 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

MAN TGS 26.440

2014 1 342 000 km Нето тежина: 10 990 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 15 010 kg Дизел 440 hp 4x2 3-оски Волумен на резервоар: 20 000 L
Албанија, Istog
Објавено: 1ден

45 000 EUR

star
2014 1 342 000 km Нето тежина: 10 990 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 15 010 kg Дизел 440 hp 4x2 3-оски Волумен на резервоар: 20 000 L
Албанија, Istog
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 1
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 2
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 3
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 4
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 1
Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5 - Камион цистерна: слика 2

Renault Premium 270.19 Tankwagen 13.761 L Retarder Euro 5

2013 311 829 km Нето тежина: 8 175 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 825 kg Дизел 271 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, WAALWIJK
Објавено: 2ден Број на оглас 265837

31 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 311 829 km Нето тежина: 8 175 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 825 kg Дизел 271 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, WAALWIJK
email Контактирајте го продавачот
Renault - Midliner M160 - Камион цистерна: слика 1
Renault - Midliner M160 - Камион цистерна: слика 2
Renault - Midliner M160 - Камион цистерна: слика 3
Renault - Midliner M160 - Камион цистерна: слика 4
Renault - Midliner M160 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Renault - Midliner M160

2-оски
Португалија, Leiria
Објавено: 2ден Број на оглас AJ-921-LG

8 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2-оски
Португалија, Leiria
email Контактирајте го продавачот
IVECO Trakker 380 - Камион цистерна: слика 1
IVECO Trakker 380 - Камион цистерна: слика 2
IVECO Trakker 380 - Камион цистерна: слика 3
IVECO Trakker 380 - Камион цистерна: слика 4
IVECO Trakker 380 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

IVECO Trakker 380

2008 22 936 km Дизел 373 hp 6x4
Обединети Арапски Емирати, Dubai
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2008 22 936 km Дизел 373 hp 6x4
Обединети Арапски Емирати, Dubai
email Контактирајте го продавачот
Renault C 260 - Камион цистерна: слика 1
Renault C 260 - Камион цистерна: слика 2
Renault C 260 - Камион цистерна: слика 3
Renault C 260 - Камион цистерна: слика 4
Renault C 260 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Renault C 260

1990 69 856 km Нето тежина: 8 855 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 145 kg 4x2
Белгија, Bree
Објавено: 2ден Број на оглас 30011281

13 250 EUR

Цена без ДДВ

star
1990 69 856 km Нето тежина: 8 855 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 145 kg 4x2
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L - Камион цистерна: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L - Камион цистерна: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L - Камион цистерна: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L - Камион цистерна: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Mercedes-Benz Actros 2531 Day Cab, Euro 3, / 6x2 / EPS 3 pedals / 20.000L

1999 771 978 km Нето тежина: 10 340 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 15 660 kg Дизел 313 hp 6x2 3-оски
Холандија, Oldenzaal
Објавено: 2ден Број на оглас 4032

22 450 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 771 978 km Нето тежина: 10 340 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 15 660 kg Дизел 313 hp 6x2 3-оски
Холандија, Oldenzaal
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals - Камион цистерна: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals - Камион цистерна: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals - Камион цистерна: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals - Камион цистерна: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2541 6x2, OVA, 6 Comp, 27 M3, 3 Pedals

2005 507 000 km Нето тежина: 11 420 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 580 kg Дизел 410 hp 6x2
Холандија, Ede
Објавено: 3ден Број на оглас 973043

21 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 507 000 km Нето тежина: 11 420 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 580 kg Дизел 410 hp 6x2
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023 - Камион цистерна: слика 1
MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023 - Камион цистерна: слика 2
MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023 - Камион цистерна: слика 3
MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023 - Камион цистерна: слика 4
MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN H05 20 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 23 augustus 2023

2004 987 532 km Нето тежина: 11 320 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 9 180 kg 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
Објавено: 3ден Број на оглас BPHD81
Прашајте за цена
star
2004 987 532 km Нето тежина: 11 320 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 9 180 kg 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
email Контактирајте го продавачот
Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992 - Камион цистерна: слика 1
Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992 - Камион цистерна: слика 2
Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992 - Камион цистерна: слика 3
Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992 - Камион цистерна: слика 4
Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco ID 2.128 ML150E25/P EEV Tanktruck LPG 13000L Tank Manufacturer: HOBUR Tank manufacture year:1992

2011 87 595 km Нето тежина: 9 480 kg Бруто тежина: 9 480 kg Дизел 4x2 2-оски
Холандија, Lelystad, Nethelrnads
Објавено: 3ден Број на оглас BZRL05
Прашајте за цена
star
2011 87 595 km Нето тежина: 9 480 kg Бруто тежина: 9 480 kg Дизел 4x2 2-оски
Холандија, Lelystad, Nethelrnads
email Контактирајте го продавачот
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 1
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 2
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 3
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 4
DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

DAF FAN CF 75 -27 000 L Gas tank truck -Gas, Gaz, LPG, Propane, Butane tank and test pressure 27 bars with ADR 30 September 2023

2008 978 523 km Нето тежина: 14 640 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 860 kg 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
Објавено: 3ден Број на оглас BVLV87
Прашајте за цена
star
2008 978 523 km Нето тежина: 14 640 kg Бруто тежина: 26 500 kg Корисна носивост: 11 860 kg 6x4 3-оски Број на седишта: 2
Холандија, Lelystad
email Контактирајте го продавачот
DAF CF 75.360 - Камион цистерна: слика 1
DAF CF 75.360 - Камион цистерна: слика 2
DAF CF 75.360 - Камион цистерна: слика 3
DAF CF 75.360 - Камион цистерна: слика 4
DAF CF 75.360 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF CF 75.360

2013 415 961 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас PO13NVK
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 415 961 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Renault T - Камион цистерна: слика 1
Renault T - Камион цистерна: слика 2
Renault T - Камион цистерна: слика 3
Renault T - Камион цистерна: слика 4
Renault T - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Renault T

2015 552 794 km Нето тежина: 10 070 kg Бруто тежина: 22 000 kg Корисна носивост: 11 930 kg Дизел 387 hp 4x2 2-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

28 600 EUR

star
2015 552 794 km Нето тежина: 10 070 kg Бруто тежина: 22 000 kg Корисна носивост: 11 930 kg Дизел 387 hp 4x2 2-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
 Scania Hydrovac Tank Truck - Камион цистерна: слика 1
 Scania Hydrovac Tank Truck - Камион цистерна: слика 2
 Scania Hydrovac Tank Truck - Камион цистерна: слика 3
 Scania Hydrovac Tank Truck - Камион цистерна: слика 4
 Scania Hydrovac Tank Truck - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (87)
videocam

Scania Hydrovac Tank Truck

1997 567 056 km Нето тежина: 20 040 kg Бруто тежина: 20 040 kg
Франција
Објавено: 4ден Број на оглас YS2P8X40001229XXX

89 600 EUR

star
1997 567 056 km Нето тежина: 20 040 kg Бруто тежина: 20 040 kg
Франција
email Контактирајте го продавачот
TATRA TORPEDO 11000 L 6x6 - Камион цистерна: слика 1
TATRA TORPEDO 11000 L 6x6 - Камион цистерна: слика 2
TATRA TORPEDO 11000 L 6x6 - Камион цистерна: слика 3
TATRA TORPEDO 11000 L 6x6 - Камион цистерна: слика 4
TATRA TORPEDO 11000 L 6x6 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

TATRA TORPEDO 11000 L 6x6

1974 57 121 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
1974 57 121 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1833 - Камион цистерна: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1833 - Камион цистерна: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1833 - Камион цистерна: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1833 - Камион цистерна: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1833 - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Mercedes-Benz Actros 1833

2014 540 000 km Дизел
Полска, Tarczyn
Објавено: 4ден

73 442.22 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 540 000 km Дизел
Полска, Tarczyn
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen - Камион цистерна: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen - Камион цистерна: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen - Камион цистерна: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen - Камион цистерна: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Actros 2546 6x2 Lindner & Fischer Tankwagen

2009 599 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 455 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7666

49 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 599 000 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 455 hp 6x2 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Caterpillar 740 Water Tank - Камион цистерна: слика 1
Caterpillar 740 Water Tank - Камион цистерна: слика 2
Caterpillar 740 Water Tank - Камион цистерна: слика 3
Caterpillar 740 Water Tank - Камион цистерна: слика 4
Caterpillar 740 Water Tank - Камион цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Caterpillar 740 Water Tank

2010 2 200 ч Бруто тежина: 38 400 kg 469 hp
Холандија, Noorwegenweg 6 Hardenberg 7772 TB, Niederlande, Niederlande
Објавено: 4ден Број на оглас 17407
Прашајте за цена
star
2010 2 200 ч Бруто тежина: 38 400 kg 469 hp
Холандија, Noorwegenweg 6 Hardenberg 7772 TB, Niederlande, Niederlande
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 27   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Tank trucks
t1 old