Користени и нови Изотермални камиони за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Изотермални камиони

82
Погледнете Камиони на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 5
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
TOP

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 9денБрој на оглас 194683

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
TOP

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 2час 23минБрој на оглас 194471

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING - Изотермален камион: слика 1
MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING - Изотермален камион: слика 2
MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING - Изотермален камион: слика 3
MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING - Изотермален камион: слика 4
MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGL 12.220 2 COMP CAMERA KOEL/VRIES THERMOKING

Изотермален камион
2012577285 km4x2Евро 5220 hpКорисна носивост: 4435 kgБруто тежина: 11990 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Објавено: 34мин Број на оглас BZXH31
Прашајте за цена
2012577285 km4x2Евро 5220 hpКорисна носивост: 4435 kgБруто тежина: 11990 kg
Холандија, MOLENSTRAAT 44033AV LIENDEN, Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
TOP

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 2час 23минБрој на оглас 194471

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO - Изотермален камион: слика 1
Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO - Изотермален камион: слика 2
Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO - Изотермален камион: слика 3
Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO - Изотермален камион: слика 4
Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (47)
Hot offer

Volvo FL 280 / EURO6 / SIDE OPEN / WORKS GREAT / WEBASTO

Изотермален камион
2014395117 km4x2Евро 6276 hpКорисна носивост: 7735 kgБруто тежина: 16000 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Објавено: 6час 11мин

26 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 648 198 MKD
 • ≈ 28 650 USD
2014395117 km4x2Евро 6276 hpКорисна носивост: 7735 kgБруто тежина: 16000 kg
Полска, ŁAZISKA GÓRNE
Контактирајте го продавачот
Volvo FM - Изотермален камион: слика 1
Volvo FM - Изотермален камион: слика 2
Volvo FM - Изотермален камион: слика 3
Volvo FM - Изотермален камион: слика 4
Volvo FM - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo FM

Изотермален камион
2012920000 km6x2469 hpБруто тежина: 26000 kg
Финска, Lahti
Објавено: 12час 5минБрој на оглас YV2JG20C3CA728874

21 000EUR

 • ≈ 1 291 980 MKD
 • ≈ 22 458 USD
2012920000 km6x2469 hpБруто тежина: 26000 kg
Финска, Lahti
Контактирајте го продавачот
Volvo FH13 480HP 6x2 - Изотермален камион: слика 1
Volvo FH13 480HP 6x2 - Изотермален камион: слика 2
Volvo FH13 480HP 6x2 - Изотермален камион: слика 3
Volvo FH13 480HP 6x2 - Изотермален камион: слика 4
Volvo FH13 480HP 6x2 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Volvo FH13 480HP 6x2

Изотермален камион
20091300000 km6x2Евро 4473 hpКорисна носивост: 14210 kgБруто тежина: 27000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 1денБрој на оглас 190802

13 900EUR

 • ≈ 855 168 MKD
 • ≈ 14 865 USD
20091300000 km6x2Евро 4473 hpКорисна носивост: 14210 kgБруто тежина: 27000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Atego 1224

Изотермален камион
2012319000 km4x2Евро 5235 hpБруто тежина: 11990 kg
Литванија, Babtai
Објавено: 1ден

14 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 922 228 MKD
 • ≈ 16 031 USD
2012319000 km4x2Евро 5235 hpБруто тежина: 11990 kg
Литванија, Babtai
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Mercedes-Benz ATEGO 1224L/42 6,4m Piako kylmäkori

Изотермален камион
2018315000 km4x2Евро 6238 hpБруто тежина: 11990 kg
Финска, Vantaa
Објавено: 2денБрој на оглас WDB96702510272635

49 500EUR

 • ≈ 3 045 383 MKD
 • ≈ 52 938 USD
2018315000 km4x2Евро 6238 hpБруто тежина: 11990 kg
Финска, Vantaa
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Antos 1830 18ton, Carrier Supra 750, FNA: 09-2026, 2018

Изотермален камион
2018224750 km4x2Корисна носивост: 9425 kg
Шведска, Göksviksvägen 15, 746 91 Bålsta, Sweden
Објавено: 2ден

35 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 184 062 MKD
 • ≈ 37 965 USD
2018224750 km4x2Корисна носивост: 9425 kg
Шведска, Göksviksvägen 15, 746 91 Bålsta, Sweden
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1224 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Mercedes-Benz Atego 1224

Изотермален камион
2008290000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 3860 kgБруто тежина: 11500 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 6денБрој на оглас 174738

15 900EUR

 • ≈ 978 214 MKD
 • ≈ 17 004 USD
2008290000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 3860 kgБруто тежина: 11500 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Mercedes-Benz Actros 2548 6x2 Retarder

Изотермален камион
2009780000 km6x2Евро 5469 hpКорисна носивост: 13840 kgБруто тежина: 27000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 6денБрој на оглас 174735

19 900EUR

 • ≈ 1 224 305 MKD
 • ≈ 21 282 USD
2009780000 km6x2Евро 5469 hpКорисна носивост: 13840 kgБруто тежина: 27000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.420 - Изотермален камион: слика 1
MAN TGX 26.420 - Изотермален камион: слика 2
MAN TGX 26.420 - Изотермален камион: слика 3
MAN TGX 26.420 - Изотермален камион: слика 4
MAN TGX 26.420 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

MAN TGX 26.420

Изотермален камион
2017800000 km6x2Евро 6414 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 6денБрој на оглас JOA098

30 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 870 296 MKD
 • ≈ 32 511 USD
2017800000 km6x2Евро 6414 hpБруто тежина: 26000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ATEGO 12.24 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz ATEGO 12.24 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz ATEGO 12.24 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz ATEGO 12.24 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz ATEGO 12.24 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Mercedes-Benz ATEGO 12.24

Изотермален камион
2016591400 km4x2Евро 6235 hp
Унгарија, Budapest
Објавено: 6денБрој на оглас AP444

51 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 186 886 MKD
 • ≈ 55 398 USD
2016591400 km4x2Евро 6235 hp
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Mercedes-Benz Atego 1524

Изотермален камион
2007770000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 6600 kgБруто тежина: 15000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 8денБрој на оглас 179755

14 500EUR

 • ≈ 892 082 MKD
 • ≈ 15 507 USD
2007770000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 6600 kgБруто тежина: 15000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 1
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 2
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 3
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 4
Mercedes-Benz Atego 1524 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Atego 1524

Изотермален камион
2007300000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 7600 kgБруто тежина: 15500 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 8денБрој на оглас 192830

12 400EUR

 • ≈ 762 883 MKD
 • ≈ 13 261 USD
2007300000 km4x2Евро 4234 hpКорисна носивост: 7600 kgБруто тежина: 15500 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
TOP

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 9денБрој на оглас 194683

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 9денБрој на оглас 194681

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 1
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 2
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 3
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 4
MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

MAN New MAN TGX 26.400 / NEW IGLOOCAR refrigerator 23 pallets / 6×2 / 2024 / 10 units

Изотермален камион
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 9денБрој на оглас 194676

159 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 9 782 141 MKD
 • ≈ 170 044 USD
Ново20241 km6x2Евро 6400 hpКорисна носивост: 13795 kgБруто тежина: 26000 kg
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
IVECO Eurocargo ML 180E28 - Изотермален камион: слика 1
IVECO Eurocargo ML 180E28 - Изотермален камион: слика 2
IVECO Eurocargo ML 180E28 - Изотермален камион: слика 3
IVECO Eurocargo ML 180E28 - Изотермален камион: слика 4
IVECO Eurocargo ML 180E28 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

IVECO Eurocargo ML 180E28

Изотермален камион
2008210000 km4x2Евро 4274 hpКорисна носивост: 8800 kgБруто тежина: 18000 kg
Литванија, Vilnius
Објавено: 9денБрој на оглас 174736

6 400EUR

 • ≈ 393 746 MKD
 • ≈ 6 844 USD
2008210000 km4x2Евро 4274 hpКорисна носивост: 8800 kgБруто тежина: 18000 kg
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
IVECO Daily 65c17 - Изотермален камион: слика 1
IVECO Daily 65c17 - Изотермален камион: слика 2
IVECO Daily 65c17 - Изотермален камион: слика 3
IVECO Daily 65c17 - Изотермален камион: слика 4
IVECO Daily 65c17 - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

IVECO Daily 65c17

Изотермален камион
20054x2Евро 4158 hp
Полска, Wolsztyn
Објавено: 9ден

6 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 396 822 MKD
 • ≈ 6 898 USD
20054x2Евро 4158 hp
Полска, Wolsztyn
Контактирајте го продавачот
Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration - Изотермален камион: слика 1
Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration - Изотермален камион: слика 2
Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration - Изотермален камион: слика 3
Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration - Изотермален камион: слика 4
Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration - Изотермален камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco 190S36 EEV EURO 5 Dutch registration

Изотермален камион
2010902770 km4x2Евро 5360 hpКорисна носивост: 6840 kgБруто тежина: 18600 kg
Холандија, DE GALERIJ 00004 E 4261DG WIJK EN AALBURG, THE NETHERLANDS
Објавено: 12денБрој на оглас 377800

12 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 790 569 MKD
 • ≈ 13 742 USD
2010902770 km4x2Евро 5360 hpКорисна носивост: 6840 kgБруто тежина: 18600 kg
Холандија, DE GALERIJ 00004 E 4261DG WIJK EN AALBURG, THE NETHERLANDS
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 5
1 / 5
T1 new listing page - Изотермални камиони
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.