Користени и нови Eлектрични камиони за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Eлектрични камиони

14
Погледнете Камиони на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
Diversen 509 - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 1
Diversen 509 - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 2
Diversen 509 - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 3
Електро

Камион со кабинска шасија, Електричен камион Diversen 509

2010100000 km4x2
Холандија
Објавено: 4денБрој на оглас 44935

1 500EUR

 • ≈ 92 273 MKD
 • ≈ 1 623 USD
2010100000 km4x2
Холандија
Контактирајте го продавачот
Bruns Abrollcontainer Kran  34cbm  beidseitig - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 1
Bruns Abrollcontainer Kran  34cbm  beidseitig - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 2
Bruns Abrollcontainer Kran  34cbm  beidseitig - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 3
Bruns Abrollcontainer Kran  34cbm  beidseitig - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 4
Bruns Abrollcontainer Kran  34cbm  beidseitig - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
Електро

Камион со кука за подигање, Електричен камион Bruns Abrollcontainer Kran 34cbm beidseitig

2021
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 8денБрој на оглас bruns-1

16 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 039 000 MKD
 • ≈ 18 278 USD
2021
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Контактирајте го продавачот
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 1
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 2
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 3
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 4
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
Електро

Камион со кабинска шасија, Електричен камион Quantron QARGO 4EV

Ново4x2150 hpКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 4200 kg
Шпанија, Barcelona
Објавено: 16ден
Прашајте за цена
Ново4x2150 hpКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 4200 kg
Шпанија, Barcelona
Контактирајте го продавачот
Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !! - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион: слика 1
Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !! - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион: слика 2
Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !! - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион: слика 3
Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !! - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион: слика 4
Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !! - Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Транспортер на контејнер/ Камион со променливо тело, Електричен камион Volvo FE Electric Hyva Portaalsysteem NEW !!

20241700 km4x2360 hpКорисна носивост: 12217 kgБруто тежина: 21000 kg
Холандија, Leeuwarden
Објавено: 23денБрој на оглас B2311368
Прашајте за цена
20241700 km4x2360 hpКорисна носивост: 12217 kgБруто тежина: 21000 kg
Холандија, Leeuwarden
Контактирајте го продавачот
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Кипер, Електричен камион: слика 1
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Кипер, Електричен камион: слика 2
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Кипер, Електричен камион: слика 3
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Кипер, Електричен камион: слика 4
SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch - Кипер, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
Електро

Кипер, Електричен камион SAIC Maxus EV80 LWB Veegvuilkipper 100% elektrisch

202112225 km4x2125 hpКорисна носивост: 720 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Zetten
Објавено: 1мес 17денБрој на оглас 42155
Прашајте за цена
202112225 km4x2125 hpКорисна носивост: 720 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Zetten
Контактирајте го продавачот
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Камион сандучар, Електричен камион: слика 1
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Камион сандучар, Електричен камион: слика 2
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Камион сандучар, Електричен камион: слика 3
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Камион сандучар, Електричен камион: слика 4
DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!! - Камион сандучар, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
Електро

Камион сандучар, Електричен камион DAF GINAF HYTRUCK!! 100% ELECTRIC!! ZERO EMISSION!!!68dkm!!ELEKTRISCH!!Huur/rental mogelijk!!

201368385 km4x2Евро 6
Холандија, JH Hedel
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас 11BBR9

39 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 445 249 MKD
 • ≈ 43 017 USD
201368385 km4x2Евро 6
Холандија, JH Hedel
Контактирајте го продавачот
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 1
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 2
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 3
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 4
Quantron QARGO 4EV - Камион со кабинска шасија, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)
Електро

Камион со кабинска шасија, Електричен камион Quantron QARGO 4EV

Ново4x2163 hpБруто тежина: 4250 kg
Шпанија, Barcelona
Објавено: 2мес 5денБрој на оглас BT204102
Прашајте за цена
Ново4x2163 hpБруто тежина: 4250 kg
Шпанија, Barcelona
Контактирајте го продавачот
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Камион за пијалоци, Електричен камион: слика 1
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Камион за пијалоци, Електричен камион: слика 2
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Камион за пијалоци, Електричен камион: слика 3
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Камион за пијалоци, Електричен камион: слика 4
Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid - Камион за пијалоци, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)
Електро

Камион за пијалоци, Електричен камион Mitsubishi Fuso Canter 7C15 4x2, Automat., Getranke, Hybrid

201650268 kmЕвро 6150 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Oberhausen
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 255 G

16 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 042 691 MKD
 • ≈ 18 343 USD
201650268 kmЕвро 6150 hpБруто тежина: 7490 kg
Германија, Oberhausen
Контактирајте го продавачот
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Камион сандучар, Електричен камион: слика 1
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Камион сандучар, Електричен камион: слика 2
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Камион сандучар, Електричен камион: слика 3
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Камион сандучар, Електричен камион: слика 4
MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric - Камион сандучар, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
Електро

Камион сандучар, Електричен камион MAN EMOSS E-TRUCK 160kwh electric

201491756 km4x2Евро 1163 hpКорисна носивост: 4015 kgБруто тежина: 11990 kg
Холандија
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 293856

49 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 072 709 MKD
 • ≈ 54 055 USD
201491756 km4x2Евро 1163 hpКорисна носивост: 4015 kgБруто тежина: 11990 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Камион сандучар, Електричен камион: слика 1
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Камион сандучар, Електричен камион: слика 2
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Камион сандучар, Електричен камион: слика 3
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Камион сандучар, Електричен камион: слика 4
MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range - Камион сандучар, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Камион сандучар, Електричен камион MAN E FULL ELECTRIC 30wh 150km range

2014105735 km4x2Евро 1234 hpКорисна носивост: 1145 kgБруто тежина: 7490 kg
Холандија
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас 298683

119 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 320 368 MKD
 • ≈ 128 781 USD
2014105735 km4x2Евро 1234 hpКорисна носивост: 1145 kgБруто тежина: 7490 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 1
Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 2
Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 3
Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 4
Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Електро

Камион со кука за подигање, Електричен камион Volvo 6x2-Lenkachse-Alufelgen-FÖRDERUNG LIEGT VOR

2022200 km6x2Евро 6Бруто тежина: 26000 kg
Германија, Berlin
Објавено: 6мес 14денБрој на оглас 99U0600
Прашајте за цена
2022200 km6x2Евро 6Бруто тежина: 26000 kg
Германија, Berlin
Контактирајте го продавачот
Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 1
Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 2
Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 3
Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 4
Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch - Камион со кука за подигање, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
Електро

Камион со кука за подигање, Електричен камион Renault D Wide Z.E. - 6x2 Abrollkipper - Vollelektrisch

2022200 km6x2Евро 6354 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Berlin
Објавено: 6мес 18денБрој на оглас 20E01000
Прашајте за цена
2022200 km6x2Евро 6354 hpБруто тежина: 26000 kg
Германија, Berlin
Контактирајте го продавачот
Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons - Камион сандучар, Електричен камион: слика 1
Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons - Камион сандучар, Електричен камион: слика 2
Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons - Камион сандучар, Електричен камион: слика 3
Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons - Камион сандучар, Електричен камион: слика 4
Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons - Камион сандучар, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
Електро

Камион сандучар, Електричен камион Renault D 4X2 E-TECH Electric 4x 66 kWh 16Tons

202211696 km4x2Евро 1Корисна носивост: 7095 kgБруто тежина: 16700 kg
Холандија, Veghel
Објавено: 6мес 29денБрој на оглас 70217881

215 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 13 281 239 MKD
 • ≈ 233 646 USD
202211696 km4x2Евро 1Корисна носивост: 7095 kgБруто тежина: 16700 kg
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
CHUFENG HQG5043XXYEV17 - Електричен камион, Електричен камион: слика 1
CHUFENG HQG5043XXYEV17 - Електричен камион, Електричен камион: слика 2
CHUFENG HQG5043XXYEV17 - Електричен камион, Електричен камион: слика 3
CHUFENG HQG5043XXYEV17 - Електричен камион, Електричен камион: слика 4
CHUFENG HQG5043XXYEV17 - Електричен камион, Електричен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)
Електро

Електричен камион, Електричен камион CHUFENG HQG5043XXYEV17

Ново2023Евро 6
Кина
Објавено: 8мес 7ден
Прашајте за цена
Ново2023Евро 6
Кина
Контактирајте го продавачот
T1 new listing page - Eлектрични камиони
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.