Користени и нови Автотранспортни камиони за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автотранспортни камиони


   Страница 1 од 10 1/10   
Сортирај според:
Резултати по страница:
DAF 75.360 - Автотранспортен камион
Прашајте за цена
Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993 - Автотранспортен камион: слика 1
Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993 - Автотранспортен камион: слика 2
Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993 - Автотранспортен камион: слика 3
Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993 - Автотранспортен камион: слика 4
Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Ecoliner 817 tijhof oprijwagen 1993

1993 474 000 km Нето тежина: 4 890 kg Бруто тежина: 7 490 kg Корисна носивост: 2 600 kg Дизел 156 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 4мес 15ден Број на оглас BLSF61

8 750 EUR

Цена без ДДВ

star
1993 474 000 km Нето тежина: 4 890 kg Бруто тежина: 7 490 kg Корисна носивост: 2 600 kg Дизел 156 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
IVECO LESO - Автотранспортен камион: слика 1
IVECO LESO - Автотранспортен камион: слика 2
IVECO LESO - Автотранспортен камион: слика 3
IVECO LESO - Автотранспортен камион: слика 4
IVECO LESO - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

IVECO LESO

250 000 km Дизел 207 hp
Италија, VIA ALFRED AMMON 18 39042 BRESSANONE .BRIXEN. BZ, Italy
Објавено: 3мес 5ден

23 000 EUR

star
250 000 km Дизел 207 hp
Италија, VIA ALFRED AMMON 18 39042 BRESSANONE .BRIXEN. BZ, Italy
email Контактирајте го продавачот
Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Автотранспортен камион: слика 1
Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Автотранспортен камион: слика 2
Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Автотранспортен камион: слика 3
Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Автотранспортен камион: слика 4
Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Volvo FL abschleppwagen towtruck depanneur unfallwagen transporter

2015 581 329 km Нето тежина: 6 285 kg Бруто тежина: 12 000 kg Корисна носивост: 5 715 kg Дизел 215 hp 4x2 2-оски
Холандија, LIENDEN
Објавено: 5час 47мин Број на оглас 61BGB4
Прашајте за цена
star
2015 581 329 km Нето тежина: 6 285 kg Бруто тежина: 12 000 kg Корисна носивост: 5 715 kg Дизел 215 hp 4x2 2-оски
Холандија, LIENDEN
email Контактирајте го продавачот
MAN camion portamaquinaria - Автотранспортен камион: слика 1
MAN camion portamaquinaria - Автотранспортен камион: слика 2
MAN camion portamaquinaria - Автотранспортен камион: слика 3
MAN camion portamaquinaria - Автотранспортен камион: слика 4
MAN camion portamaquinaria - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MAN camion portamaquinaria

1996 795 000 km Дизел 396 hp 6x2 3-оски
Шпанија, Ourense
Објавено: 8час 21мин
Прашајте за цена
star
1996 795 000 km Дизел 396 hp 6x2 3-оски
Шпанија, Ourense
email Контактирајте го продавачот
DAF 75.360 - Автотранспортен камион: слика 1
DAF 75.360 - Автотранспортен камион: слика 2
DAF 75.360 - Автотранспортен камион: слика 3
DAF 75.360 - Автотранспортен камион: слика 4
DAF 75.360 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

DAF 75.360

2008 560 000 km
Белгија, Evergem
Објавено: 9час 1мин
Прашајте за цена
star
2008 560 000 km
Белгија, Evergem
email Контактирајте го продавачот
 VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96 - Автотранспортен камион: слика 1
 VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96 - Автотранспортен камион: слика 2
 VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96 - Автотранспортен камион: слика 3
 VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96 - Автотранспортен камион: слика 4
 VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VW Transporter Biltransport Hydraulisk -96

Шведска, Växjö
Објавено: 12час 28мин

4 592 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
Isuzu N75 190 - Автотранспортен камион: слика 1
Isuzu N75 190 - Автотранспортен камион: слика 2
Isuzu N75 190 - Автотранспортен камион: слика 3
Isuzu N75 190 - Автотранспортен камион: слика 4
Isuzu N75 190 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Isuzu N75 190

2014 365 492 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 17час 20мин Број на оглас DE14LHK
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 365 492 km Дизел
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta - Автотранспортен камион: слика 1
MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta - Автотранспортен камион: слика 2
MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta - Автотранспортен камион: слика 3
MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta - Автотранспортен камион: слика 4
MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN TGL 12.250 Pomoc Drogowa Laweta

2012 890 000 km Бруто тежина: 11 900 kg Корисна носивост: 4 000 kg Дизел 250 hp 2-оски
Полска, ŚLAZY 26 25-817 KIELCE
Објавено: 2ден

28 080.91 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 890 000 km Бруто тежина: 11 900 kg Корисна носивост: 4 000 kg Дизел 250 hp 2-оски
Полска, ŚLAZY 26 25-817 KIELCE
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 1
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 2
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 3
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 4
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF LF 220 FA EURO6

2014 262 123 km Нето тежина: 6 105 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 5 885 kg Дизел 219 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
Објавено: 3ден Број на оглас 73942

25 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2014 262 123 km Нето тежина: 6 105 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 5 885 kg Дизел 219 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 1
MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 2
MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 3
MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 4
MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGX 26.460 XLX Interarder Euro 6

2019 700 000 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 6x2 3-оски
Холандија, Geffen
Објавено: 3ден Број на оглас 99-BTG-6
Прашајте за цена
star
2019 700 000 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 6x2 3-оски
Холандија, Geffen
email Контактирајте го продавачот
Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe - Автотранспортен камион: слика 1
Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe - Автотранспортен камион: слика 2
Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe - Автотранспортен камион: слика 3
Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe - Автотранспортен камион: слика 4
Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Renault Master 2,3DCI Autotransporter Navi Klima Luftfe

50 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 163 hp Број на седишта: 3
Германија, 33100 Paderborn
Објавено: 3ден

43 900 EUR

Цена без ДДВ

star
50 km Ново Бруто тежина: 3 500 kg Дизел 163 hp Број на седишта: 3
Германија, 33100 Paderborn
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 1
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 2
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 3
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 4
DAF LF 220 FA EURO6 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

DAF LF 220 FA EURO6

2014 262 123 km Нето тежина: 6 105 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 5 885 kg Дизел 219 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
Објавено: 3ден Број на оглас 73942

25 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2014 262 123 km Нето тежина: 6 105 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 5 885 kg Дизел 219 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung* - Автотранспортен камион: слика 1
Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung* - Автотранспортен камион: слика 2
Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung* - Автотранспортен камион: слика 3
Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung* - Автотранспортен камион: слика 4
Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung* - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Volkswagen T6 Pritsche AL-KO AMC-Chassis *Standheizung*

2016 94 000 km Бруто тежина: 4 600 kg Дизел 140 hp Број на седишта: 3
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 3ден Број на оглас 004170-1

25 890 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 94 000 km Бруто тежина: 4 600 kg Дизел 140 hp Број на седишта: 3
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
DAF LF 45.180 12 TONNE - Автотранспортен камион: слика 1
DAF LF 45.180 12 TONNE - Автотранспортен камион: слика 2
DAF LF 45.180 12 TONNE - Автотранспортен камион: слика 3
DAF LF 45.180 12 TONNE - Автотранспортен камион: слика 4
DAF LF 45.180 12 TONNE - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF LF 45.180 12 TONNE

2013 357 238 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 3ден Број на оглас PF63JNZ
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013 357 238 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Volvo FH12 - Автотранспортен камион: слика 1
Volvo FH12 - Автотранспортен камион: слика 2
Volvo FH12 - Автотранспортен камион: слика 3
Volvo FH12 - Автотранспортен камион: слика 4
Volvo FH12 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo FH12

2001 770 764 km Нето тежина: 11 360 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 15 640 kg Дизел 460 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 3ден

9 000 EUR

star
2001 770 764 km Нето тежина: 11 360 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 15 640 kg Дизел 460 hp 6x2 3-оски
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO - Автотранспортен камион: слика 1
MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO - Автотранспортен камион: слика 2
MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO - Автотранспортен камион: слика 3
MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO - Автотранспортен камион: слика 4
MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

MAN TGL 8.210 / OPRIJWAGEN / MACHINE TRANSPORT / AIRCO

2007 436 544 km Нето тежина: 5 365 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 2 135 kg Дизел 205 hp 4x2 2-оски
Холандија, Gilze
Објавено: 3ден Број на оглас St_6013

12 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 436 544 km Нето тежина: 5 365 kg Бруто тежина: 7 500 kg Корисна носивост: 2 135 kg Дизел 205 hp 4x2 2-оски
Холандија, Gilze
email Контактирајте го продавачот
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Автотранспортен камион: слика 1
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Автотранспортен камион: слика 2
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Автотранспортен камион: слика 3
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Автотранспортен камион: слика 4
DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

DAF XF 105.410 6x2 OPRIJWAGEN + RAMPEN + WINCH - *VOLLUCHT* -EURO 5 - LIFT-AS - APK 02/2024 - NL TRUCK

2006 738 279 km Нето тежина: 11 630 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 370 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Pelt
Објавено: 4ден Број на оглас MJC10942
Прашајте за цена
star
2006 738 279 km Нето тежина: 11 630 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 370 kg Дизел 410 hp 6x2 3-оски Број на седишта: 2
Белгија, Pelt
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ ATROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 1
MERCEDES-BENZ ATROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 2
MERCEDES-BENZ ATROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 3
MERCEDES-BENZ ATROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 4
MERCEDES-BENZ ATROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MERCEDES-BENZ ATROS 4x2

2011 979 056 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2011 979 056 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 1
MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 2
MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 3
MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 4
MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MERCEDES-BENZ ACTROS 4x2

937 026 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
937 026 km
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
Iveco Eurocargo 120-250 Euro6 - Автотранспортен камион: слика 1
Iveco Eurocargo 120-250 Euro6 - Автотранспортен камион: слика 2
Iveco Eurocargo 120-250 Euro6 - Автотранспортен камион: слика 3
Iveco Eurocargo 120-250 Euro6 - Автотранспортен камион: слика 4
Iveco Eurocargo 120-250 Euro6 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Eurocargo 120-250 Euro6

2021 244 135 km Нето тежина: 7 614 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 4 376 kg Дизел 250 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Breda
Објавено: 4ден Број на оглас 73912

35 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2021 244 135 km Нето тежина: 7 614 kg Бруто тежина: 11 990 kg Корисна носивост: 4 376 kg Дизел 250 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 3
Холандија, Breda
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 R 450 Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 1
Scania R450 R 450 Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 2
Scania R450 R 450 Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 3
Scania R450 R 450 Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 4
Scania R450 R 450 Euro 6 - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R450 R 450 Euro 6

2017 553 000 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 450 hp 6x2 3-оски
Холандија, Geffen
Објавено: 4ден Број на оглас 19-BSX-5
Прашајте за цена
star
2017 553 000 km Нето тежина: 12 000 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 14 000 kg Дизел 450 hp 6x2 3-оски
Холандија, Geffen
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter - Автотранспортен камион: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter - Автотранспортен камион: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter - Автотранспортен камион: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter - Автотранспортен камион: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter - Автотранспортен камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI CAZOO Sportwagentransporter

500 km Ново Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 190 hp Број на седишта: 2
Германија, Legden
Објавено: 4ден Број на оглас 7817

79 000 EUR

Цена без ДДВ

star
500 km Ново Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 190 hp Број на седишта: 2
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 10   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trucks - Autotransporters
t1 old