Користени и нови Камиони влекачи SCANIA за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони влекачи SCANIA


   Страница 1 од 74 1/74   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Scania R 490 - Камион влекач
60 000 EUR
Scania R 440 6X2 TOPLINE RETARDER MANUAL GEARBOX - Камион влекач
11 500 EUR
Цена без ДДВ
Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km - Камион влекач: слика 1
Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km - Камион влекач: слика 2
Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km - Камион влекач: слика 3
Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km - Камион влекач: слика 4
Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Scania S450 MEGA !!! only 438.000 km

2019 438 650 km Нето тежина: 8 461 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 539 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 5мес 8ден Број на оглас 52BTP2

72 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 438 650 km Нето тежина: 8 461 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 539 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM - Камион влекач: слика 1
SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM - Камион влекач: слика 2
SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM - Камион влекач: слика 3
SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM - Камион влекач: слика 4
SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA R 520 LA6x2/4MLB V8 gelenkte Vorlaufachse LOW 98CM

2014 796 332 km Нето тежина: 9 680 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 320 kg Дизел 519 hp 3-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
Објавено: 12ден Број на оглас UVW230459

39 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 796 332 km Нето тежина: 9 680 kg Бруто тежина: 26 000 kg Корисна носивост: 16 320 kg Дизел 519 hp 3-оски
Австрија, Brunn am Gebirge
email Контактирајте го продавачот
Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania S450 4X2 NL-Truck 2xTanks Retarder Standklima Navi Euro 6

2018 800 421 km Нето тежина: 8 661 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 339 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1час 56мин Број на оглас 70223333

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 800 421 km Нето тежина: 8 661 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 339 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION - - Камион влекач: слика 1
Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION - - Камион влекач: слика 2
Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION - - Камион влекач: слика 3
Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION - - Камион влекач: слика 4
Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION - - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Scania R500 NGS 4x2 - RETARDER - 220 TKM - ACC - PARK. AIRCO - 2 x FUEL TANKS - LED LIGHTS - TOP CONDITION -

2021 220 000 km Нето тежина: 8 361 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 639 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Werkendam
Објавено: 3час 58мин Број на оглас 34BVT9

89 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 220 000 km Нето тежина: 8 361 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 639 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Werkendam
email Контактирајте го продавачот
SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR - Камион влекач: слика 1
SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR - Камион влекач: слика 2
SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR - Камион влекач: слика 3
SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR - Камион влекач: слика 4
SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA S 450 A4x2NB RETARDER PARK AIRCO 8T FULL AIR

2019 781 736 km Нето тежина: 9 072 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 8 928 kg Дизел 449 hp 4x2 2-оски
Холандија, Wijchen
Објавено: 4час 15мин Број на оглас 15042

53 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 781 736 km Нето тежина: 9 072 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 8 928 kg Дизел 449 hp 4x2 2-оски
Холандија, Wijchen
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 1
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 2
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 3
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 4
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima

2019 494 465 km Нето тежина: 8 213 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 287 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 2мин Број на оглас 70215694

49 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 494 465 km Нето тежина: 8 213 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 287 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 1
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 2
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 3
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 4
Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R450 4X2 ACC Highline Mega Retarder 2x Tanks Navi Standklima

2019 535 315 km Нето тежина: 8 213 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 287 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 2мин Број на оглас 70215692

48 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 535 315 km Нето тежина: 8 213 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 287 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR - Камион влекач: слика 1
Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR - Камион влекач: слика 2
Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR - Камион влекач: слика 3
Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR - Камион влекач: слика 4
Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania S450 NGS | 4x2 LB | PARK-COOLER | RETARDER | FULL-AIR

2017 802 804 km 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, RENSWOUDE
Објавено: 5час 6мин
Прашајте за цена
star
2017 802 804 km 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, RENSWOUDE
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R450 4X2 ACC Highline Retarder Mega 2xTanks Standklima Euro 6

2019 524 104 km Нето тежина: 8 269 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 231 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 5час 8мин Број на оглас 70212495

47 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 524 104 km Нето тежина: 8 269 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 231 kg Дизел 450 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR - Камион влекач: слика 1
SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR - Камион влекач: слика 2
SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR - Камион влекач: слика 3
SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR - Камион влекач: слика 4
SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA R 410 A4x2NB NAVI RETARDER CNG FULL AIR

2020 104 879 km Нето тежина: 8 109 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 891 kg ТНГ 410 hp 4x2 2-оски
Холандија, Wijchen
Објавено: 6час 15мин Број на оглас 14866

79 950.41 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 104 879 km Нето тежина: 8 109 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 891 kg ТНГ 410 hp 4x2 2-оски
Холандија, Wijchen
email Контактирајте го продавачот
SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only - Камион влекач: слика 1
SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only - Камион влекач: слика 2
SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only - Камион влекач: слика 3
SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only - Камион влекач: слика 4
SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA R500 NA - HIGHLINE - HYDRAULIC - ALCOA - SCR Only

2018 486 765 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Германија, 56070 Koblenz
Објавено: 8час 16мин Број на оглас UVK230770

62 220.17 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 486 765 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Германија, 56070 Koblenz
email Контактирајте го продавачот
SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. - - Камион влекач: слика 1
SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. - - Камион влекач: слика 2
SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. - - Камион влекач: слика 3
SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. - - Камион влекач: слика 4
SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. - - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCANIA S500 NB - HIGHLINE - HYDRAULIK - FULLAIR SUSP. -

2019 521 810 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Германија, 56070 Koblenz
Објавено: 8час 16мин Број на оглас UVK230855

70 769.75 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 521 810 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Германија, 56070 Koblenz
email Контактирајте го продавачот
Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks - Камион влекач: слика 1
Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks - Камион влекач: слика 2
Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks - Камион влекач: слика 3
Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks - Камион влекач: слика 4
Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R500 4X2 APK LED Retarder ACC Highline Standklima Navi 2x Tanks

2018 548 231 km Нето тежина: 8 567 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 433 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 8час 22мин Број на оглас 70223519

49 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 548 231 km Нето тежина: 8 567 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 10 433 kg Дизел 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5 - Камион влекач: слика 1
Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5 - Камион влекач: слика 2
Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5 - Камион влекач: слика 3
Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5 - Камион влекач: слика 4
Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R440 4X2 Manual Retarder ADR Xenon Euro 5

2007 1 277 450 km Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 9час 36мин Број на оглас 70216555

10 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 1 277 450 km Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R450+RETARDER - Камион влекач: слика 1
Scania R450+RETARDER - Камион влекач: слика 2
Scania R450+RETARDER - Камион влекач: слика 3
Scania R450+RETARDER - Камион влекач: слика 4
Scania R450+RETARDER - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Scania R450+RETARDER

2016 949 538 km Бруто тежина: 19 000 kg 450 hp 4x2
Белгија, Handzame
Објавено: 9час 47мин Број на оглас E60575

23 450 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 949 538 km Бруто тежина: 19 000 kg 450 hp 4x2
Белгија, Handzame
email Контактирајте го продавачот
Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania G440 6X2 Highline Hydraulik Lift-Lenkachse Euro 6

2013 907 560 km Нето тежина: 9 362 kg Бруто тежина: 23 700 kg Корисна носивост: 14 338 kg Дизел 440 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 11час 22мин Број на оглас 70202309

20 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 907 560 km Нето тежина: 9 362 kg Бруто тежина: 23 700 kg Корисна носивост: 14 338 kg Дизел 440 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R580 6X2 Retarder Liftachse ACC Navi Xenon 2x Tanks Euro 6

2016 777 077 km Нето тежина: 10 288 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 16 712 kg Дизел 580 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 11час 52мин Број на оглас 70178305

41 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 777 077 km Нето тежина: 10 288 kg Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 16 712 kg Дизел 580 hp 6x2 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE) - Камион влекач: слика 1
Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE) - Камион влекач: слика 2
Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE) - Камион влекач: слика 3
Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE) - Камион влекач: слика 4
Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE) - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Scania R 420 Topline (MANUAL GEARBOX / BOITE MANUELLE)

2005 1 221 000 km Дизел 420 hp 4x2 2-оски
Белгија, Bree
Објавено: 12час 56мин Број на оглас BB21421

4 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 1 221 000 km Дизел 420 hp 4x2 2-оски
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI - Камион влекач: слика 1
Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI - Камион влекач: слика 2
Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI - Камион влекач: слика 3
Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI - Камион влекач: слика 4
Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R450 4 KIPPER HYDRAULIC PODUSZKI ALU FELGI

2019 560 000 km Дизел 443 hp 4x2 2-оски
Полска, Gliwice
Објавено: 14час 3мин

56 150 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 560 000 km Дизел 443 hp 4x2 2-оски
Полска, Gliwice
email Контактирајте го продавачот
Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder - Камион влекач: слика 1
Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder - Камион влекач: слика 2
Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder - Камион влекач: слика 3
Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder - Камион влекач: слика 4
Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Scania R 500 6x4, Kran Palfinger PK16502, Funk,Retarder

2008 583 659 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Германија, Sittensen
Објавено: 14час 51мин Број на оглас SI83979

39 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 583 659 km Бруто тежина: 26 000 kg Дизел 500 hp 6x4 3-оски
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck - Камион влекач: слика 1
Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck - Камион влекач: слика 2
Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck - Камион влекач: слика 3
Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck - Камион влекач: слика 4
Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Scania R410 EURO 6 MEGA/lowdeck

2017 786 300 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 409 hp 4x2 2-оски
Чешка република, Nové Strašecí
Објавено: 16час 58мин Број на оглас 482204-79

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 786 300 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 409 hp 4x2 2-оски
Чешка република, Nové Strašecí
email Контактирајте го продавачот
Scania R 450 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
Scania R 450 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
Scania R 450 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
Scania R 450 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
Scania R 450 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Scania R 450 EURO 6

2019 847 717 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 24мин Број на оглас MM68XOX
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2019 847 717 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 74   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Tractor units - SCANIA
t1 old