Камион влекач Renault T-13 01-RACING Special Edition, Selection, Euro 6, Airco од Холандија, 54950 EUR за продажба - ID: 8677432
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
2015768076 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11442 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас TC22841

15 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 955 048 MKD
 • ≈ 16 848 USD
2015768076 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11442 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Renault Renault_T 440 Euro 6

Камион влекач
2019488001 km4x2Евро 6Корисна носивост: 11808 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 1мес 28денБрој на оглас TC73679

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 780 702 MKD
 • ≈ 31 414 USD
2019488001 km4x2Евро 6Корисна носивост: 11808 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
2018905417 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11339 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 3денБрој на оглас TC66811

31 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 910 096 MKD
 • ≈ 33 696 USD
2018905417 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11339 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Renault Renault_T 440 Euro 6

Камион влекач
2015599350 km4x2Евро 6Корисна носивост: 10944 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 3денБрој на оглас TC71372

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 918 078 MKD
 • ≈ 16 196 USD
2015599350 km4x2Евро 6Корисна носивост: 10944 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
20161043257 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 17295 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 17денБрој на оглас TC97907

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 226 158 MKD
 • ≈ 21 631 USD
20161043257 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 17295 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault renault_t 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault renault_t 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault renault_t 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault renault_t 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault renault_t 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault renault_t 460 Euro 6

Камион влекач
2018558605 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11492 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 3мес 11денБрој на оглас ML79049

29 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 817 672 MKD
 • ≈ 32 066 USD
2018558605 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11492 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
2019967177 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11339 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 14денБрој на оглас TC88091

31 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 910 096 MKD
 • ≈ 33 696 USD
2019967177 km4x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 11339 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
2017999999 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 16900 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 24денБрој на оглас TC90872

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 226 158 MKD
 • ≈ 21 631 USD
2017999999 km6x2Евро 6460 hpКорисна носивост: 16900 kgБруто тежина: 26000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 440 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Renault Renault_T 440 Euro 6

Камион влекач
2019527931 km4x2Евро 6Корисна носивост: 11808 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 1мес 7денБрој на оглас TC99306

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 780 702 MKD
 • ≈ 31 414 USD
2019527931 km4x2Евро 6Корисна носивост: 11808 kgБруто тежина: 19000 kg
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault Renault_T 460 Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Renault Renault_T 460 Euro 6

Камион влекач
2019455515 km4x2Евро 6460 hp
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Објавено: 3денБрој на оглас TC40717

31 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 965 550 MKD
 • ≈ 34 674 USD
2019455515 km4x2Евро 6460 hp
Белгија, Ieperstraat 103 - 8830 Hooglede -BELGIUM
Контактирајте го продавачот

Камион влекач Renault T-13 01-RACING Special Edition, Selection, Euro 6, Airco

Објавено: 24ден

Хм, се чини ставка продадена
Камион влекач Renault T-13 01-RACING Special Edition, Selection, Euro 6, Airco: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Камион влекач Renault T-13 01-RACING Special Edition, Selection, Euro 6, Airco: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 24ден

ПРОДАДЕНО

54 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 385 799 MKD
 • ≈ 59 730 USD

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

66BRB9
Година на производство

2021
Километража

244135 km
Состојба

одлична
Дата на прва регистрација

18.01.2021
Нето тежина

7404 kg
Бруто тежина

19000 kg
Корисна носивост

11596 kg
Должина

5990 mm
Ширина

2530 mm
Висина

3900 mm
Боја

бела
Локација

Холандија, Renault Used Trucks, Celsiusstraat8, 2652 XT Berkel en Rodenrijs, +31(0)653147974
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

дизел
поместување

12777 cc
цилиндри на моторот

6
излезна моќност

449 hp
менувач

пренос

Automatikgetriebe
Шасија/суспензија
суспензија

федер/воздух
суспензија на предната оска

конфигурација на оска

број на оски

2-оски
оските прават

Anders: 1,2
управувачки оски

основа на тркалото

3800 mm
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

EBS - електронски систем за сопирање

предни гуми

315/70 r 22.5, 100%
задни гуми

315/70 R 22,5, 100%
двојни тркала

резервоар за гориво

255L
странични облоги на шасијата

Кабина/внатрешност
тип на кабина

кабина за спиење
модел на кабина

01 - Racing Comfort
кровен спојлер

штитник за сонце

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

паркинг грејач

контролор на брзината

број на седишта

2
Доплнително
сервисна книга

Повеќе информации

Additional options and accessories

 • Adblue system
 • Aluminium fuel tank
 • Center armrest
 • Chassisskirts
 • Non-smoking vehicle
 • Remote central locking

More information

Bodywork: Standard tractor

AdBlue system: Yes

Transmission: optidriver, 12 gears, Automatic

Cab: 01 - Racing Comfort, sleep

APK (MOT): tested until 01/2025

Technical condition: very good

Visual appearance: very good

Number of keys: 2 (2 hand transmitters)

ПРОДАДЕНО

54 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 385 799 MKD
 • ≈ 59 730 USD

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум

Други серии на Камиони влекачи RENAULT

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - Used Truck Center B.V.