Користени и нови Камиони влекачи RENAULT за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони влекачи RENAULT


   Страница 1 од 29 1/29   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Renault - Камион влекач: слика 1
Renault - Камион влекач: слика 2
Renault - Камион влекач: слика 3
Renault - Камион влекач: слика 4
Renault - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault

Шпанија, Palma de Mallorca
Објавено: 14ден Број на оглас 7204

43 560 EUR

star
Шпанија, Palma de Mallorca
email Контактирајте го продавачот
Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km - Камион влекач: слика 1
Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km - Камион влекач: слика 2
Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km - Камион влекач: слика 3
Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km - Камион влекач: слика 4
Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Renault T 520 comfort 2019 only 638.000 km

2019 638 000 km Нето тежина: 8 088 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 412 kg Дизел 530 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 4мес 20ден Број на оглас 11BLR1

42 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 638 000 km Нето тежина: 8 088 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 412 kg Дизел 530 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT) - Камион влекач: слика 1
Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT) - Камион влекач: слика 2
Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT) - Камион влекач: слика 3
Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT) - Камион влекач: слика 4
Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT) - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)
videocam

Renault Magnum 390 (POMPE MANUELLE / 6X2 / 8 ROUES / PARFAIT)

1999 292 000 km Дизел 390 hp 6x2 3-оски
Белгија, Bree
Објавено: 3час 28мин Број на оглас ER21723

9 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 292 000 km Дизел 390 hp 6x2 3-оски
Белгија, Bree
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 420 dci - manual gearbox - Камион влекач: слика 1
Renault Premium 420 dci - manual gearbox - Камион влекач: слика 2
Renault Premium 420 dci - manual gearbox - Камион влекач: слика 3
Renault Premium 420 dci - manual gearbox - Камион влекач: слика 4
Renault Premium 420 dci - manual gearbox - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Renault Premium 420 dci - manual gearbox

2005 411 000 km Дизел 420 hp
Белгија, Houffalize
Објавено: 5час 42мин Број на оглас 146826
Прашајте за цена
star
2005 411 000 km Дизел 420 hp
Белгија, Houffalize
email Контактирајте го продавачот
Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 1
Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 2
Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 3
Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 4
Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renault T 460 4X2 SleeperCab 2x Tanks Euro 6

2016 670 112 km Нето тежина: 8 112 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 388 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 9час 44мин Број на оглас 70209373

21 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 670 112 km Нето тежина: 8 112 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 12 388 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renault Magnum 430 - Камион влекач: слика 1
Renault Magnum 430 - Камион влекач: слика 2
Renault Magnum 430 - Камион влекач: слика 3
Renault Magnum 430 - Камион влекач: слика 4
Renault Magnum 430 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Renault Magnum 430

1998 2-оски
Полска, Lgota Wielka
Објавено: 12час 41мин

7 800 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 2-оски
Полска, Lgota Wielka
email Контактирајте го продавачот
 Renault T460 - Камион влекач: слика 1

Renault T460

2015 744 838 km
Шпанија, Ocana
Објавено: 15час 57мин Број на оглас VF611A162GD013371
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 744 838 km
Шпанија, Ocana
email Контактирајте го продавачот
 Renault T460 - Камион влекач: слика 1

Renault T460

2015 731 217 km
Шпанија, Ocana
Објавено: 15час 58мин Број на оглас VF611A168GD014007
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 731 217 km
Шпанија, Ocana
email Контактирајте го продавачот
Renault Gamme T 480 DXI - Камион влекач: слика 1
Renault Gamme T 480 DXI - Камион влекач: слика 2
Renault Gamme T 480 DXI - Камион влекач: слика 3
Renault Gamme T 480 DXI - Камион влекач: слика 4
Renault Gamme T 480 DXI - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Renault Gamme T 480 DXI

2008 470 065 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 4x2
Франција, ABLIS
Објавено: 16час 51мин Број на оглас 22-0105

31 500 EUR

star
2008 470 065 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 4x2
Франција, ABLIS
email Контактирајте го продавачот
Renault T 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
Renault T 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
Renault T 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
Renault T 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
Renault T 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault T 460 EURO 6

2017 585 742 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 25мин Број на оглас PK17GGA
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 585 742 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Renault T 520 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
Renault T 520 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
Renault T 520 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
Renault T 520 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
Renault T 520 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault T 520 EURO 6

2014 841 517 km Дизел 3-оски
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 29мин Број на оглас PX14ATU
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2014 841 517 km Дизел 3-оски
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG - Камион влекач: слика 1
Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG - Камион влекач: слика 2
Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG - Камион влекач: слика 3
Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG - Камион влекач: слика 4
Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault PREMIUM 370.19 T * EURO 5 * VOLLVERKLEIDUNG

2008 1 036 516 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 367 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
Објавено: 17час 43мин

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 1 036 516 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 367 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
email Контактирајте го продавачот
Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC * - Камион влекач: слика 1
Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC * - Камион влекач: слика 2
Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC * - Камион влекач: слика 3
Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC * - Камион влекач: слика 4
Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC * - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault T 460 COMFORT * RETARDER * ACC *

2013 467 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 469 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
Објавено: 17час 44мин

23 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 467 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 469 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
email Контактирајте го продавачот
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 1
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 2
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 3
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 4
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR

2020 430 000 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 10мин

68 000 EUR

star
2020 430 000 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 1
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 2
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 3
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 4
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB ADR

2020 368 384 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 10мин

72 000 EUR

star
2020 368 384 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB - Камион влекач: слика 1
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB - Камион влекач: слика 2
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB - Камион влекач: слика 3
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB - Камион влекач: слика 4
RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

RENAULT T520 HIGH SLEEPER CAB

2020 519 800 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
Објавено: 19час 10мин

65 000 EUR

star
2020 519 800 km Дизел 8x2 1-оски
Шпанија, Sevilla
email Контактирајте го продавачот
RENAULT Magnum 420 - Камион влекач: слика 1
RENAULT Magnum 420 - Камион влекач: слика 2
RENAULT Magnum 420 - Камион влекач: слика 3
RENAULT Magnum 420 - Камион влекач: слика 4
RENAULT Magnum 420 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

RENAULT Magnum 420

1995
Белгија, Antwerpen
Објавено: 1ден

7 200 EUR

Цена без ДДВ

star
1995
Белгија, Antwerpen
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck - Камион влекач: слика 1
Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck - Камион влекач: слика 2
Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck - Камион влекач: слика 3
Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck - Камион влекач: слика 4
Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Renault Premium 410 Euro 5, Holland truck

2008 1 027 201 km Нето тежина: 6 800 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 12 700 kg Дизел 411 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
Објавено: 1ден Број на оглас BTZL35

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 1 027 201 km Нето тежина: 6 800 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 12 700 kg Дизел 411 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
Renault T 460 + EURO 6+ADR - Камион влекач: слика 1
Renault T 460 + EURO 6+ADR - Камион влекач: слика 2
Renault T 460 + EURO 6+ADR - Камион влекач: слика 3
Renault T 460 + EURO 6+ADR - Камион влекач: слика 4
Renault T 460 + EURO 6+ADR - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault T 460 + EURO 6+ADR

2016 645 872 km Дизел 460 hp
Холандија, Roosendaal
Објавено: 2ден Број на оглас VF611A16XGD015420

19 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 645 872 km Дизел 460 hp
Холандија, Roosendaal
email Контактирајте го продавачот
Renault Premium 380DXI + - Камион влекач: слика 1
Renault Premium 380DXI + - Камион влекач: слика 2
Renault Premium 380DXI + - Камион влекач: слика 3
Renault Premium 380DXI + - Камион влекач: слика 4
Renault Premium 380DXI + - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renault Premium 380DXI +

2011 326 621 km Нето тежина: 6 400 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 13 600 kg Дизел 389 hp 4x2 2-оски
Холандија, Roosendaal
Објавено: 2ден Број на оглас VF624GPD000002550

11 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 326 621 km Нето тежина: 6 400 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 13 600 kg Дизел 389 hp 4x2 2-оски
Холандија, Roosendaal
email Контактирајте го продавачот
Renault T 460 pto+hydraulics - Камион влекач: слика 1
Renault T 460 pto+hydraulics - Камион влекач: слика 2
Renault T 460 pto+hydraulics - Камион влекач: слика 3
Renault T 460 pto+hydraulics - Камион влекач: слика 4
Renault T 460 pto+hydraulics - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Renault T 460 pto+hydraulics

2015 470 477 km Нето тежина: 7 350 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 650 kg Дизел 469 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 2ден Број на оглас 303499

18 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 470 477 km Нето тежина: 7 350 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 650 kg Дизел 469 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, Vuren, The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Renault T480 SC 4x2Tractor - Камион влекач: слика 1
Renault T480 SC 4x2Tractor - Камион влекач: слика 2
Renault T480 SC 4x2Tractor - Камион влекач: слика 3
Renault T480 SC 4x2Tractor - Камион влекач: слика 4
Renault T480 SC 4x2Tractor - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Renault T480 SC 4x2Tractor

2022 150 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 489 hp 4x2 2-оски
Хрватска, Zagreb
Објавено: 2ден

89 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 150 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 489 hp 4x2 2-оски
Хрватска, Zagreb
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 29   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Tractor units - RENAULT
t1 old