Камиони влекачи од Полска


687
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 35 1/35   
Сортирај според:
Резултати по страница:
DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
48 400 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
388 997 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G120479

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
44 900 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
416 364 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G121992

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
44 600 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
365 098 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G120372

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
40 900 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
421 282 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G125690

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
42 300 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
395 091 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G126208

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
47 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
338 369 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G123012

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
47 100 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
383 442 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G120568

DAF XF 460 FT - камион влекач
 12
44 900 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
319 043 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G124910

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
43 300 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
397 450 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G122519

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
43 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
325 626 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G125045

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
47 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
346 265 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G122752

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
35 700 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
666 165 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G126512

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
43 200 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
338 565 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G123297

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
42 300 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
442 180 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G120663

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
46 400 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
414 688 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G124191

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
46 600 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
403 839 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G124279

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
41 700 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
462 289 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G120766

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
44 200 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
347 921 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G122807

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
43 900 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
354 130 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G123329

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
43 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
385 828 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 1ден

DAF Used Truck Center Warsaw

D

Полска, DAF Used Truck Center Warsaw

Идентификација G121499

1 2 3 35   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.