Камиони влекачи од Чешка република


345
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 18 1/18   
Сортирај според:
Резултати по страница:
DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 13
35 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2015
459 605 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 13час 26мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G063818

DAF FT XF510 - камион влекач
 13
49 400 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
404 122 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G115515

DAF XF 460 FT - камион влекач
 9
47 100 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
383 936 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G121687

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 11
43 900 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
491 801 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G108933

DAF FT XF510 - камион влекач
 10
48 100 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
511 753 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G117830

DAF FT XF510 - камион влекач
 13
47 800 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
321 101 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G124331

DAF XF 460 FT - камион влекач
 12
48 000 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
347 342 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G118611

DAF XF 510 FT Low Deck - камион влекач
 13
46 200 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
360 447 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G116617

DAF FT XF510 - камион влекач
 9
51 100 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
321 203 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G109464

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 11
53 500 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
357 742 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G119673

DAF XF 510 FT - камион влекач
 13
49 700 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
309 820 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G131999

DAF FT XF510 - камион влекач
 9
54 700 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
417 701 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G120459

DAF FT XF510 - камион влекач
 10
54 600 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
359 783 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G116636

DAF FT XF510 - камион влекач
 9
52 200 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
429 402 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G118755

DAF XF 460 FT - камион влекач
 10
47 400 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
341 118 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G118577

DAF XF 510 FT - камион влекач
 11
50 300 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
371 145 km
4x2
510 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G131669

DAF XF 460 FT Low Deck - камион влекач
 12
48 000 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
373 332 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 20 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G118369

DAF FT XF460 - камион влекач
 11
48 700 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
378 773 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G120485

DAF FT XF460 - камион влекач
 13
52 600 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
333 361 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G118338

DAF XF 460 FT - камион влекач
 13
45 200 EUR
Нето цена

Камион влекач

2016
374 120 km
4x2
462 hp
Корисна носивост: 500 kg
Бруто тежина: 21 000 kg

Онлајн: 14час 24мин

DAF Used Truck Center Praha

D

Чешка република, DAF Trucks Praha s.r.o., Jazlovice-Ricany

Идентификација G121613

1 2 3 18   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.