Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x од Германија, 71890 EUR за продажба - ID: 8247424
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros L 1851 Gigaspace, Retarder, Standklima

Камион влекач
20234500 km4x2Евро 6509 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Hofgasse 25, AT-4063 Hörsching, Austria
Објавено: 7мес 15денБрој на оглас 123458

115 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 130 504 MKD
 • ≈ 123 950 USD
20234500 km4x2Евро 6509 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, Hofgasse 25, AT-4063 Hörsching, Austria
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 1851 LS Retarder Standklima BigSpace PPC

Камион влекач
2019281000 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 6мес 4денБрој на оглас 008472

58 790EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 616 931 MKD
 • ≈ 62 873 USD
2019281000 km4x2Евро 6510 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Mercedes-Benz ACTROS 1851 /RETARDER ,Origine Française

Камион влекач
202231900 km4x2Евро 6502 hp
Франција, HUTTENHEIM
Објавено: 3мес 16денБрој на оглас 240006

39 900EUR

 • ≈ 2 454 763 MKD
 • ≈ 42 671 USD
202231900 km4x2Евро 6502 hp
Франција, HUTTENHEIM
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Mercedes-Benz ACTROS 1851 963-4 LS, Retarder, Standklima,Alu

Камион влекач
2018574107 km4x2Евро 6Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Mergenthalerstr. 2, D-48268 Greven, Germany
Објавено: 3мес 17денБрој на оглас 7178

45 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 805 444 MKD
 • ≈ 48 767 USD
2018574107 km4x2Евро 6Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Mergenthalerstr. 2, D-48268 Greven, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1851 - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Mercedes-Benz Actros 1851

Камион влекач
2022270000 km
Латвија, Rīga
Објавено: 1мес 5ден

71 000EUR

 • ≈ 4 368 125 MKD
 • ≈ 75 931 USD
2022270000 km
Латвија, Rīga
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Actros 1851 - Камион влекач: слика 1
MERCEDES-BENZ Actros 1851 - Камион влекач: слика 2
MERCEDES-BENZ Actros 1851 - Камион влекач: слика 3
MERCEDES-BENZ Actros 1851 - Камион влекач: слика 4
MERCEDES-BENZ Actros 1851 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

MERCEDES-BENZ Actros 1851

Камион влекач
2022335000 km4x2Евро 6
Литванија, Eisiskiu Sodu 18-oji g. 11,Vilnius,LT-02194, Lithuania
Објавено: 5ден

70 900EUR

 • ≈ 4 361 973 MKD
 • ≈ 75 824 USD
2022335000 km4x2Евро 6
Литванија, Eisiskiu Sodu 18-oji g. 11,Vilnius,LT-02194, Lithuania
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2 Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, SoloStar, Standklima, Bi-Xenon

Камион влекач
2019461084 km4x2Евро 6509 hpКорисна носивост: 9870 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Објавено: 7мес 9денБрој на оглас 86236

61 452EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 780 705 MKD
 • ≈ 65 720 USD
2019461084 km4x2Евро 6509 hpКорисна носивост: 9870 kgБруто тежина: 18000 kg
Белгија, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima

Камион влекач
2019669150 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 3 - K Weg 7, DE-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас 0552/23

26 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 630 356 MKD
 • ≈ 28 340 USD
2019669150 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 3 - K Weg 7, DE-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz 1845 Actros Lowliner | Retarder*2x Tank*Klima

Камион влекач
2019669150 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 3 - K Weg 7, DE-28816 Stuhr, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас 0552/23-1

26 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 630 356 MKD
 • ≈ 28 340 USD
2019669150 km4x2Евро 6449 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, 3 - K Weg 7, DE-28816 Stuhr, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, - Камион влекач: слика 1
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, - Камион влекач: слика 2
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, - Камион влекач: слика 3
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, - Камион влекач: слика 4
Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace, - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Actros 1851 LS 4x2, Retarder, GigaSpace,

Камион влекач
2019461084 km4x2Евро 6509 hpКорисна носивост: 9870 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 11мес 12денБрој на оглас 86236

54 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 377 607 MKD
 • ≈ 58 713 USD
2019461084 km4x2Евро 6509 hpКорисна носивост: 9870 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот

Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x

Објавено: 1мес 28ден

Хм, се чини ставка продадена
Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Камион влекач Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1мес 28ден

ПРОДАДЕНО

71 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 422 881 MKD
 • ≈ 76 883 USD

8 Март 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Модел

Број на оглас

037927-2
Година на производство

2022
Километража

288734 km
Бруто тежина

18000 kg
Боја

жолта
Локација

Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

дизел
поместување

12809 cc
излезна моќност

510 hp
менувач

успорувач/олеснувач

Шасија/суспензија
конфигурација на оска

број на оски

2-оски
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

Кабина/внатрешност
тип на кабина

кабина за спиење
паркинг грејач

контролор на брзината

Повеќе информации

Für Anfragen zum Fahrzeug betreut Sie Herr Seidel (unter Tel. 06652/9666-42) gerne.****

Mercedes-Benz Actros 1851 LSnrL 4x2 Lowliner-Sattelzugmaschine****

 • A1A Vorderachse luftgefedert
 • A1D Vorderachse 8,0 t
 • A1Z Vorderachse, gekröpfte Ausführung
 • A2E Hinterachse, Tellerrad 440, Hypoid, 13,0 t
 • A3D Hinterachse mit aktiver Schmierung, ungeregelt
 • A5A Achsübersetzung i = 2,278
 • B1B Elektronisches Bremssystem mit ABS und ASR
 • B2A Scheibenbremse, an VA und HA
 • B2X Feststellbremse, elektronisch
 • B3H Sekundär-Wasser-Retarder
 • C0G Rahmenüberhang 1050 mm
 • C1W Radstand 3700 mm
 • D0A Lederlenkrad
 • D0L Raucherpaket
 • D0S Druckluftanschluss, im Fahrerhaus
 • D0Z SoloStar Concept
 • D1C Fahrer-Schwingsitz, Komfort
 • D3Q Sitzbezug, Velours
 • D4S Sonnenrollo, 1-teilig, elektrisch, Frontscheibe
 • D4Z Sonnenrollo, seitlich, Fahrer- und Beifahrerseite
 • D6C Elektrische Standklimaanlage
 • D6G Klimaautomatik
 • D6I Restwärmenutzung
 • D6M Warmwasser-Zusatzheizung, Fahrerhaus
 • D7A Wärmeisolierung, zusätzlich
 • D8N Hebedach, elektrisch
 • D8X Sitzkasten niedrig, 40 mm abgesenkt
 • D9A Vorrüstung Komfortbett, oben, breit
 • E4B Schnittstelle, FlottenManagementSystem FMS
 • E6Y Rückfahrwarner, kombiniert mit Warnblinkanlage
 • E7F Kabelfernbedienung für Luftfederung
 • E9I Vorrüstung Schalter, Liftachse, Auflieger/Anhänger
 • F0X Spiegelblende, Straßenfahrzeug
 • F1H L-Fahrerhaus BigSpace, 2,50 m, ebener Boden
 • F5B Luftleitkörper, rastbar, mit Endkantenklappen
 • F5K Luftleitteile, lose
 • F5L Sonnenblende außen, transparent
 • F6C Frontscheibe getönt
 • F6I Frontspiegel, heizbar
 • F6L Hauptspiegel, mit Rangierstellung, Beifahrerseite
 • F6R Drucklufthörner, Fahrerhausdach
 • F8V Lichtsensor
 • F8W Regensensor
 • G0K Fahrprogramm economy/power
 • G0T Predictive Powertrain Control
 • G2E Getriebe G 281-12/14,93-1,0
 • G5G Mercedes PowerShift 3
 • H2C Sattelvormaß +600 mm
 • I1Y Reifen schlauchlos, 295/55 R 22,5 HA
 • I2C Reifen schlauchlos, 315/60 R 22,5 VA/VLA/NLA
 • I4A Radformel 4x2
 • I5A 18,0-Tonner
 • I6D Sattelzugmaschine
 • I6V Luftfederung, Hinterachse, Lowliner
 • J2J Sound-System
 • J2M Aux-in, in Seitenwandablage, rechts
 • J2U Navigationssystem
 • J3U Voraussetzung FleetBoard Manager App
 • J3V Truck Data Center 7
 • J3Z Achslast-Messeinrichtung
 • J6C Multimedia Cockpit, interactive
 • J6Y Remote Online
 • J6Z Vorrüstung Mercedes-Benz Truck App Portal
 • J8Y Vorrüstung für Truck Data Center 7
 • J9A Vorrüstung CB-Funk, 12 V, DIN-Schacht
 • J9D Vorrüstung für Mauterfassung
 • K0T Haupttank, links
 • K0W Zweiter Tank, rechts
 • K1G Tank660l+75lAdBlue,links,735x565x2200 Alu,Aufstieg
 • K6C Zweiter Tank 290 l, rechts, 650 x 565 x 950 mm,Alu
 • L1A Bi-Xenon-Scheinwerfer
 • L1C LED-Tagfahrlicht
 • L1D Automatisches Auf-/Abblend- und Abbiegelicht
 • L1H Nebelscheinwerfer, Halogen
 • L1P LED-Rückleuchten
 • L2H Seitenmarkierungsleuchten, blinkend
 • L3A Arbeitsscheinwerfer, unten
 • L3Z Scheinwerfer-Reinigungsanlage
 • M3D Motor OM471, R6, 12,8 l, 375 kW (510 PS), 2500 Nm
 • M5B 2. Generation Motor OM471
 • M5C Motorausführung Euro VI, D
 • M5V High Performance Engine Brake
 • M7K Kühlerjalousie
 • O1S Interieurfarbe Mandelbeige
 • O1Y Lenkung, direkt
 • O2N Starter Melco 95P65
 • O2X Optimierte Fahrerhaus-Trennstelle, Vorrat
 • O3C Safety Package
 • O7L Chrompaket, Interieur
 • O7U Climate Package
 • O7V Media Package
 • O8I Economy Package
 • O8K Driving Package
 • O8O Sight Package
 • Q4I Sattelkupplungshöhe, H = 150 mm
 • Q5A Sattelkupplung, Verschluss + Platte wartungsarm
 • Q6K Sattelkupplung Compact, sensiert, Jost JSK 40K
 • R1Q Steilschulterfelgen 9.00 x 22.5
 • S1D Stabilitätsregel-Assistent (ESP)
 • S1H Spurhalte-Assistent
 • S1I Abstandshalte-Assistent
 • S1L Aufmerksamkeits-Assistent
 • S1O Verkehrszeichen-Assistent
 • S1W Active Brake Assist 5
 • S1X Active Sideguard Assist
 • S1Y Reifendruckkontrolle
 • S2A Active Drive Assist 2
 • S3A Airbag, Fahrer
 • S5Z Tempomat
 • W9Z Gewichtsvariante 18,0 t (7,5/11,5)
 • X2T Digital Service Booklet
 • X3W ATS-Gewährleistung nach AGB, 3 Jahre/450.000 km
 • Y1T Notebook-Halter
 • Y1X Kühlschrank, in Schublade, unter Bett
 • Reifenprofil: 1. Achse 11-12mm 2. Achse 8-9mm

Auf Wunsch unterbreiten wir Ihnen ein Leasing- oder Finanzierungsangebot.

Herr Seidel (Tel. 06652/9666-42) betreut Sie gerne.

Weitere Informationen finden Sie auf unserer Homepage.

www.ebert-online.de

!!! Irrtümer, Änderungen und Zwischenverkauf vorbehalten !!!

ПРОДАДЕНО

71 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 422 881 MKD
 • ≈ 76 883 USD

8 Март 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Mercedes-Benz Actros 1851 Lowliner Retarder Standklima Solo 8x

Поставете оглас "Потребна е техника"

Други серии на Камиони влекачи MERCEDES-BENZ

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - Stefan Ebert GmbH