Камион влекач MAN TGX 18.500 4X2 BLS од Австрија, 21900 EUR за продажба - ID: 7330025
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
MAN TGX 18.500 4x2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4x2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4x2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4x2 BLS - Камион влекач: слика 4

MAN TGX 18.500 4x2 BLS

Камион влекач
2017336646 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Објавено: 5мес 12денБрој на оглас DE/8752/292

44 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 742 477 MKD
 • ≈ 47 718 USD
2017336646 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017665366 km4x2Евро 6493 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Објавено: 3мес 17денБрој на оглас 0001721917
Прашајте за цена
2017665366 km4x2Евро 6493 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017486549 km4x2Евро 6493 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Објавено: 2мес 1денБрој на оглас 0001727746
Прашајте за цена
2017486549 km4x2Евро 6493 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017821337 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 12денБрој на оглас 0001663754

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 668 MKD
 • ≈ 23 484 USD
2017821337 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017828340 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 2мес 30денБрој на оглас 0001663737

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 668 MKD
 • ≈ 23 484 USD
2017828340 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017835844 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 3мес 5денБрој на оглас 0001646640

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 668 MKD
 • ≈ 23 484 USD
2017835844 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Камион влекач
2017765402 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 5мес 9денБрој на оглас 0001714123

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 411 297 MKD
 • ≈ 24 556 USD
2017765402 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 4

MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard

Камион влекач
2017434559 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Објавено: 1год 3месБрој на оглас DE/8021/49

42 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 619 219 MKD
 • ≈ 45 574 USD
2017434559 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard - Камион влекач: слика 4

MAN TGX 18.500 4x2 BLS Standard

Камион влекач
2017310421 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Објавено: 1год 3месБрој на оглас DE/8023/889

47 519EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 928 534 MKD
 • ≈ 50 956 USD
2017310421 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, An der Autobahn 2 - 8, 74592 Kirchberg an der Jagst, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGX 18.500 4X2 BLS inkl. Kipphydraulik

Камион влекач
2017575799 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас 0001748181

26 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 651 649 MKD
 • ≈ 28 738 USD
2017575799 km4x2Евро 6500 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот

Камион влекач MAN TGX 18.500 4X2 BLS

Објавено: 6мес 20ден

Хм, се чини ставка продадена
Камион влекач MAN TGX 18.500 4X2 BLS: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Камион влекач MAN TGX 18.500 4X2 BLS: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 6мес 20ден

ПРОДАДЕНО

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 668 MKD
 • ≈ 23 484 USD

26 Април 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

0001654950
Година на производство

2017
Километража

801914 km
VIN

WMA06XZZ4JM772216
Дата на прва регистрација

01.12.2017
Бруто тежина

18000 kg
Боја

зелена, зелена
Локација

Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

дизел
излезна моќност

500 hp
менувач

пренос

122 gears
успорувач/олеснувач

ASR - регулација против пролизгување

Шасија/суспензија
суспензија

воздух
конфигурација на оска

број на оски

2-оски
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

EBS - електронски систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

резервно тркало

лесни алуминиумски тркала

Кабина/внатрешност
кабина

тип на кабина

кабина за спиење
покривна плоча

светла за магла

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

контролор на брзината

број на кревети

1
греење на седиштата

радио

MP3 плеер

компјутер за патување

Доплнително
имобилизатор

Повеќе информации

Modellschlüssel: 06XSJ61

Modelljahr: -1

TGX 18.500 4X2 BLS

TGX TG2

Tagfahrlicht

Komfortsitz

Multifunktionslenkrad

Spurhalteassistent

Abstandstempomat

USB

Geschwindigkeitsbegrenzungsanlage

Lenkrad höhenverstellbar

Berganfahrassistent

Mittelarmlehne

Lordosenstütze

Audio-Aux-Anschluss

Umweltplakette


Transmission

 • Automatic TipMatic, 12+2 gears

Equipment packages

 • Safety plus package

Assistance systems

 • MAN BrakeMatic
 • Brake assist: Emergency Brake Assist 2
 • Distance cruise control
 • Lane-Guard-System LGS
 • Hill Hold Control HHC: EasyStart

Light and sight

 • Headlight range control
 • Fog lights
 • Tinted glass: Seitenfenster getönt nach B-Säule
 • Daytime running lights
 • Cornering light

Audio & communication

 • Radio: MAN Media Truck
 • AUX & USB connector

Exterior

 • Leaf air suspension
 • Fifth wheel: JOST JSK 37 C
 • Low noise: Geräuschmaßnahme 80 dB (92/97EWG)
 • Light alloy rims: ALCOA matt
 • Roof spoiler
 • Electr. and heated rear view mirrors
 • Rear differential lock
 • Spare wheel: 10-Loch 11,75-22,5
 • Working lights
 • Spare wheel carrier
 • Speed limiter: elektronisch 89 km/h + 1km/h Toleranz

Safety

 • Retarder
 • Electr. Stability Programm ESP
 • Anti Slip Regulation ASR
 • Antilock Braking System ABS
 • Electr. and heated kerb mirror: rechts, links
 • Electr./heated wide angle mirror
 • Immobilizer
 • Rear underrun: vorn
 • Flashing beacon: gelb
 • Telematics system

Interior

 • Digital tachograph
 • Multifunctional steering wheel
 • Board computer
 • Aluminum inlays: gebürstet
 • Carpet floor covering: auf Motortunnel

Comfort

 • Automatic climate control
 • Additional heating: EBERSPAECHER D4S
 • Comfortable front seats
 • Air-suspended front seats
 • Front armrest
 • Heated drivers seat
 • Adjustable steering column
 • Driver's lumbar support
 • Electric window lift 2x
 • Electr. lifting sunroof
 • Central locking with remote control
 • Isolated driver's cab: NORDIC
 • DC/AC converter

Further equipment

 • Vorderfedern Parabel 7,5 t
 • Hinterfedern Luft 13 t
 • Instrumententafel High-Line
 • Hinterachse Hypoid HY-1350
 • HY Achsübersetzung i 2,53
 • 2 elektrische Spiralleitungen 24V 7-polig auf 7-polig zum Auflieger
 • Steuermodul f. ext. Datenaustausch (KSM)
 • 1-Zyl.-Luftpresser 360 ccm
 • Geregelte Kipphebelbremse (EVBec) 3stufig
 • Flammstartanlage
 • Druckluftbehälter Stahl
 • Versorgungskit für Sattelauflieger bei Liftachse oder Anfahrhilfe
 • Anhängersteckdose für ABS hinter Fahrerhaus
 • 24V Steckdose für Anhänger (7-7-polig)
 • Antenne für Telematik-Bord-Modul und CB-Funk
 • Vorbereitung für Funkanlage
 • ETA-Sicherungsautomaten
 • Lufttrockner beheizt
 • Sattelplatte 12 mm

Other dimensions and weights

 • GVW: 18.000 kg
 • Fuel tank: 580l
 • Fuel tank 2: 580l
 • Wheel base: 3.600 mm


Dies ist ein unverbindliches Angebot. Zwischenverkauf, Irrtümer und Änderungen vorbehalten.This is a non-binding offer. Subject to prior sale, errors and changes
ПРОДАДЕНО

21 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 349 668 MKD
 • ≈ 23 484 USD

26 Април 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум

Други серии на Камиони влекачи MAN

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - MAN Truck & Bus Vertrieb Österreich GesmbH