Камион влекач MAN TGX 18.460 4X2 BLS од Австрија, 46900 EUR за продажба - ID: 7100910
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2018627551 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Објавено: 6мес 15денБрој на оглас 0001425434
Прашајте за цена
2018627551 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2018573463 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Холандија, Ecofactorij 4 7325 WC Apeldoorn, The Netherlands
Објавено: 21денБрој на оглас NL6596

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 778 011 MKD
 • ≈ 30 907 USD
2018573463 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Холандија, Ecofactorij 4 7325 WC Apeldoorn, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2018611851 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 21денБрој на оглас 0001642113

32 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 011 798 MKD
 • ≈ 34 971 USD
2018611851 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2018655375 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 3мес 6денБрој на оглас 0001633971

29 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 839 534 MKD
 • ≈ 31 976 USD
2018655375 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2018546178 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 2мес 21денБрој на оглас 0001661381

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 208 672 MKD
 • ≈ 38 393 USD
2018546178 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder" - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder" - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder" - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder" - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder" - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS "Retarder"

Камион влекач
2018605127 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Hermesvej 17 6330 Padborg
Објавено: 3мес 20денБрој на оглас 0001714582

34 177EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 102 668 MKD
 • ≈ 36 550 USD
2018605127 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Данска, Hermesvej 17 6330 Padborg
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2017848723 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Објавено: 20денБрој на оглас 0001721966
Прашајте за цена
2017848723 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2017805027 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Објавено: 20денБрој на оглас 0001721962
Прашајте за цена
2017805027 km4x2Евро 6452 hpБруто тежина: 18000 kg
Португалија, Perafita
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Камион влекач
2019366288 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 0001525739

45 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 799 291 MKD
 • ≈ 48 660 USD
2019366288 km4x2Евро 6459 hpБруто тежина: 18000 kg
Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS Euro 6 Retarder

Камион влекач
2018557390 km4x2Евро 6460 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 8250

24 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 507 311 MKD
 • ≈ 26 201 USD
2018557390 km4x2Евро 6460 hpБруто тежина: 18000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот

Камион влекач MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Објавено: 1год 1мес

Хм, се чини ставка продадена
Камион влекач MAN TGX 18.460 4X2 BLS: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Камион влекач MAN TGX 18.460 4X2 BLS: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 1мес

ПРОДАДЕНО

46 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 885 424 MKD
 • ≈ 50 157 USD

1 Април 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Број на оглас

0001418305
Година на производство

2018
Километража

604241 km
VIN

WMA06XZZ1JM778118
Дата на прва регистрација

01.03.2018
Бруто тежина

18000 kg
Боја

бела, бела
Локација

Австрија, MAN-Strasse 3, 2333 Leopoldsdorf, Österreich / Austria
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

дизел
излезна моќност

459 hp
менувач

пренос

122 gears
успорувач/олеснувач

ASR - регулација против пролизгување

Шасија/суспензија
суспензија

воздух
конфигурација на оска

број на оски

2-оски
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

EBS - електронски систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

Кабина/внатрешност
кабина

тип на кабина

кабина за спиење
светла за магла

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

контролор на брзината

број на кревети

1
греење на седиштата

радио

MP3 плеер

bluetooth

микрофон

систем на навигација

компјутер за патување

Доплнително
имобилизатор

Повеќе информации

TGX 18.460 4X2 BLS

TGX TG2

Tagfahrlicht

Komfortsitz

Multifunktionslenkrad

Soundsystem

Spurhalteassistent

Stahlfelge

Fahrersitz Höhenverstellbar

USB

Geschwindigkeitsbegrenzungsanlage

Lenkrad höhenverstellbar

Berganfahrassistent

Mittelarmlehne

Lordosenstütze

Audio-Aux-Anschluss

Umweltplakette


Transmission

 • Automatic TipMatic, 12+2 gears

Equipment packages

 • Aero package
 • Efficientline 3 package
 • Safety plus package

Assistance systems

 • MAN BrakeMatic
 • Brake assist: Emergency Brake Assist 2
 • Efficientcruise
 • Lane-Guard-System LGS
 • Hill Hold Control HHC: EasyStart

Light and sight

 • Headlight range control
 • Fog lights
 • Tinted glass: Seitenfenster getönt nach B-Säule
 • Daytime running lights
 • Cornering light

Audio & communication

 • MAN Media Pack Navigation
 • Radio: MAN Media Truck Advanced
 • AUX & USB connector: SD Kartenleser
 • Soundsystem
 • Mobile phone preparation Bluetooth

Exterior

 • Leaf air suspension
 • Fifth wheel: JOST JSK 42
 • Low noise: Geräuschmaßnahme 80 dB (92/97EWG)
 • Electr. and heated rear view mirrors
 • Rear differential lock
 • Axle load indicator
 • Working lights
 • Spare wheel carrier
 • 1x15 pin plug
 • Lifting roof (manual)
 • Speed limiter: elektronisch 85 km/h + 1km/h Toleranz

Safety

 • Retarder
 • Electr. Stability Programm ESP
 • Anti Slip Regulation ASR
 • Antilock Braking System ABS
 • Electr. and heated kerb mirror: rechts
 • Electr./heated wide angle mirror
 • Immobilizer
 • Rear underrun: vorn
 • Telematics system

Interior

 • Digital tachograph
 • Multifunctional steering wheel
 • Board computer
 • Cooling box
 • Aluminum inlays: gebürstet
 • Carpet floor covering: auf Motortunnel

Comfort

 • Automatic climate control
 • Additional heating: EBERSPAECHER D4S
 • Comfortable driver seat
 • Air-suspended driver seat
 • Front seats adjustable in height
 • Driver's armrest
 • Heated drivers seat
 • Adjustable steering column
 • Driver's lumbar support
 • Electric window lift 2x
 • Central locking with remote control
 • Cup holder front
 • Isolated driver's cab: NORDIC
 • DC/AC converter

Further equipment

 • Vorderfedern Parabel 7,5 t
 • Hinterfedern Luft 13 t
 • Instrumententafel km/h 'High-Line farbig'
 • Hinterachse Hypoid HY-1350
 • HY Achsübersetzung i 2,53
 • Steuermodul f. ext. Datenaustausch (KSM)
 • Luftpresser 1 Zylinder mit Air Pressure Management (APM)
 • Geregelte Kipphebelbremse (EVBec) 3stufig
 • Flammstartanlage
 • Druckluftbehälter Stahl
 • Versorgungskit für Sattelauflieger bei Liftachse oder Anfahrhilfe
 • Elektrische Vorbereitung für nach träglichen Einbau eines Neben abtriebes
 • 24V Steckdose für Anhänger (15-polig)
 • Anhängersteckdose für ABS hinter Fahrerhaus
 • Antenne für Telematik-Bord-Modul und CB-Funk
 • Vorbereitung für Funkanlage
 • ETA-Sicherungsautomaten
 • Lufttrockner beheizt
 • Sattelplatte 40 mm

Other dimensions and weights

 • GVW: 18.000 kg
 • Fuel tank: 580l
 • Fuel tank 2: 580l
 • AdBlue tank: 80l
 • Wheel base: 3.600 mm


Dies ist ein unverbindliches Angebot. Zwischenverkauf, Irrtümer und Änderungen vorbehalten.This is a non-binding offer. Subject to prior sale, errors and changes
ПРОДАДЕНО

46 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 885 424 MKD
 • ≈ 50 157 USD

1 Април 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": MAN TGX 18.460 4X2 BLS

Поставете оглас "Потребна е техника"

Други серии на Камиони влекачи MAN

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Tractor unit
t1 test archive - MAN Truck & Bus Vertrieb Österreich GesmbH