Користени и нови Камиони влекачи MAN за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони влекачи MAN


   Страница 1 од 84 1/84   
Сортирај според:
Резултати по страница:
MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ - Камион влекач: слика 1
MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ - Камион влекач: слика 2
MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ - Камион влекач: слика 3
MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ - Камион влекач: слика 4
MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGS 18.400 EURO 6 ! 3-2013 BJ

2013 951 000 km Нето тежина: 7 160 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 13 340 kg Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 4мес 24ден Број на оглас 57BBP9

17 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 951 000 km Нето тежина: 7 160 kg Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 13 340 kg Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MAN TGX 18.460 4X2 BLS

2017 670 369 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 452 hp 4x2 2-оски
Португалија, Perafita
Објавено: 1мес 12ден Број на оглас 0001467504
Прашајте за цена
star
2017 670 369 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 452 hp 4x2 2-оски
Португалија, Perafita
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 18.440 original German truck, 1 owner. TOP State

2015 802 303 km Нето тежина: 7 500 kg Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
Објавено: 49мин Број на оглас 31

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 802 303 km Нето тежина: 7 500 kg Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.400 ADR 508000km - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.400 ADR 508000km - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.400 ADR 508000km - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.400 ADR 508000km - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.400 ADR 508000km - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGX 18.400 ADR 508000km

2011 508 140 km Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
Објавено: 1час 50мин
Прашајте за цена
star
2011 508 140 km Дизел 400 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO - Камион влекач: слика 1
MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO - Камион влекач: слика 2
MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO - Камион влекач: слика 3
MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO - Камион влекач: слика 4
MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

MAN TGS 18 440 EURO 6, Retarder, PTO

2016 377 000 km Нето тежина: 7 008 kg Дизел 440 hp 4x2
Холандија, Ede
Објавено: 3час 12мин Број на оглас 721639

22 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 377 000 km Нето тежина: 7 008 kg Дизел 440 hp 4x2
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

MAN TGX 18.460 4X2 XXL Retarder 2x Tanks Navi Euro 6

2018 393 793 km Нето тежина: 8 175 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 325 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 7час 31мин Број на оглас 70222943

35 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 393 793 km Нето тежина: 8 175 kg Бруто тежина: 19 500 kg Корисна носивост: 11 325 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.480 TGX 18.480 - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.480 TGX 18.480 - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.480 TGX 18.480 - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.480 TGX 18.480 - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.480 TGX 18.480 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN TGX 18.480 TGX 18.480

2016 710 515 km Нето тежина: 7 811 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 189 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски
Холандија, Groesbeek
Објавено: 8час 6мин Број на оглас 96BVV7

17 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 710 515 km Нето тежина: 7 811 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 189 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски
Холандија, Groesbeek
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

MAN TGX 18.510 4x2 LL SA - Hubsattelkupplung - DVS

2022 100 km Ново Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 510 hp 4x2 2-оски
Луксембург, NIEDERANVEN
Објавено: 9час 48мин Број на оглас 196682

121 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 100 km Ново Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 510 hp 4x2 2-оски
Луксембург, NIEDERANVEN
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder - Камион влекач: слика 1
MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder - Камион влекач: слика 2
MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder - Камион влекач: слика 3
MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder - Камион влекач: слика 4
MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 18.440 4x2 ADR | Kompressor | Intarder

594 064 km Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 10 900 kg 440 hp 4x2 2-оски
Германија, Flieden
Објавено: 11час Број на оглас 2643

25 500 EUR

Цена без ДДВ

star
594 064 km Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 10 900 kg 440 hp 4x2 2-оски
Германија, Flieden
email Контактирајте го продавачот
MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik - Камион влекач: слика 1
MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik - Камион влекач: слика 2
MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik - Камион влекач: слика 3
MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik - Камион влекач: слика 4
MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

MAN MAN TGX 18.460 4x2 Luft/Luft mit Kipphydraulik

2017 537 580 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 12час 6мин Број на оглас 8206

27 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 537 580 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden* - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden* - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden* - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden* - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden* - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGX 18.460 4x2 Euro 6 *Unfallschaden*

2018 10 km Оштетено Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 12час 7мин Број на оглас 8220

18 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 10 km Оштетено Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km! - Камион влекач: слика 1
MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km! - Камион влекач: слика 2
MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km! - Камион влекач: слика 3
MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km! - Камион влекач: слика 4
MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km! - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MAN TGS 18 500 LX Retarder Kiphydrauliek 432000km!

2018 432 000 km 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Tegelen
Објавено: 13час 8мин

29 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 432 000 km 500 hp 4x2 2-оски
Холандија, Tegelen
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGX 33.440  6X6   FULL BLATT+KIPPHYDR+ZSM+495 Tk

2008 495 000 km Бруто тежина: 33 000 kg Дизел 441 hp 6x6 3-оски
Холандија, NIJMEGEN
Објавено: 13час 31мин

37 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 495 000 km Бруто тежина: 33 000 kg Дизел 441 hp 6x6 3-оски
Холандија, NIJMEGEN
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX, Retarder, Nebenantrieb

2017 438 000 km Бруто тежина: 18 000 kg 460 hp 4x2 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
Објавено: 13час 42мин Број на оглас 5273

27 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 438 000 km Бруто тежина: 18 000 kg 460 hp 4x2 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

MAN TGX 18.460 4x2 BLS XLX ADR/GGVS,Alcoa,Retarder

2017 367 991 km Бруто тежина: 18 000 kg 460 hp 4x2 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
Објавено: 13час 42мин Број на оглас 5272

28 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 367 991 km Бруто тежина: 18 000 kg 460 hp 4x2 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

MAN TGX 18.500 4x2 BLS XLX, Alcoa, Motorschaden

2018 385 000 km Бруто тежина: 18 000 kg 500 hp 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
Објавено: 13час 42мин Број на оглас 5404

21 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 385 000 km Бруто тежина: 18 000 kg 500 hp 2-оски
Германија, DE-48268 Greven
email Контактирајте го продавачот
 MAN TGX 28.500 - Камион влекач: слика 1
 MAN TGX 28.500 - Камион влекач: слика 2
 MAN TGX 28.500 - Камион влекач: слика 3
 MAN TGX 28.500 - Камион влекач: слика 4
 MAN TGX 28.500 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MAN TGX 28.500

2019 270 487 km
Финска, Joensuu
Објавено: 14час 8мин Број на оглас WMA89XZZ5JM799743

70 200 EUR

gavel Аукција
star
2019 270 487 km
Финска, Joensuu
email Контактирајте го продавачот
MAN 19.403 - Камион влекач: слика 1
MAN 19.403 - Камион влекач: слика 2
MAN 19.403 - Камион влекач: слика 3
MAN 19.403 - Камион влекач: слика 4
MAN 19.403 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

MAN 19.403

1998
Унгарија, Budapest
Објавено: 14час 57мин
Прашајте за цена
star
1998
Унгарија, Budapest
email Контактирајте го продавачот
MAN 19.414 - Камион влекач: слика 1
MAN 19.414 - Камион влекач: слика 2

MAN 19.414

2000
Унгарија, Budapest
Објавено: 14час 57мин
Прашајте за цена
star
2000
Унгарија, Budapest
email Контактирајте го продавачот
MAN TGX 18.470 4X2 BLS - Камион влекач: слика 1
MAN TGX 18.470 4X2 BLS - Камион влекач: слика 2
MAN TGX 18.470 4X2 BLS - Камион влекач: слика 3
MAN TGX 18.470 4X2 BLS - Камион влекач: слика 4
MAN TGX 18.470 4X2 BLS - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MAN TGX 18.470 4X2 BLS

2020 383 649 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 463 hp 4x2 2-оски
Португалија, Perafita
Објавено: 15час 11мин Број на оглас 0001633882
Прашајте за цена
star
2020 383 649 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 463 hp 4x2 2-оски
Португалија, Perafita
email Контактирајте го продавачот
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 1
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 2
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 3
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 4
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
videocam

MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI

2023 Ново Дизел 519 hp 4x2 2-оски
Австрија, Peuerbach
Објавено: 15час 30мин Број на оглас SZM23138

99 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Дизел 519 hp 4x2 2-оски
Австрија, Peuerbach
email Контактирајте го продавачот
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 1
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 2
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 3
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 4
MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)
videocam

MAN 18.520 BL, Retarder, Standklima, LED, NAVI

2023 719 km Дизел 519 hp 4x2 2-оски
Австрија, Peuerbach
Објавено: 15час 30мин Број на оглас SZM23138

99 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 719 km Дизел 519 hp 4x2 2-оски
Австрија, Peuerbach
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 84   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Tractor units - MAN
t1 old