Користени и нови Камиони влекачи IVECO за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Камиони влекачи IVECO


Реклама
   Страница 1 од 28 1/28   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG - Камион влекач: слика 1
Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG - Камион влекач: слика 2
Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG - Камион влекач: слика 3
Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG - Камион влекач: слика 4
Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Daily 50C18/ BE Trekker/ DC/ EURO6 / GVW 3500 KG

2017 318 281 km Нето тежина: 2 617 kg Дизел 179 hp Број на седишта: 6
Холандија, Hoofddorp
Објавено: 28ден Број на оглас 78036

25 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 318 281 km Нето тежина: 2 617 kg Дизел 179 hp Број на седишта: 6
Холандија, Hoofddorp
email Контактирајте го продавачот
IVECO AS440S56TZ/P 6x4 - Камион влекач: слика 1

IVECO AS440S56TZ/P 6x4

2013 620 000 km
Финска, Salo
Објавено: 1мес 23ден
Прашајте за цена
star
2013 620 000 km
Финска, Salo
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Stralis 450 Manual gearbox ZF, frigo, Parking Airco, Very clean truck

2009 854 698 km Дизел 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
Објавено: 2час 50мин Број на оглас 48

9 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 854 698 km Дизел 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Stralis 440.40 Manual gearbox, frigo, Airco

2006 1 053 069 km Нето тежина: 7 100 kg Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
Објавено: 2час 53мин Број на оглас 38

8 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 1 053 069 km Нето тежина: 7 100 kg Дизел 440 hp 4x2 2-оски
Холандија, BB Uden
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Stralis Hi way 480 pk APK 31-05-2024 Euro 6, 2x alu tank ca 900 liter

2018 610 637 km Нето тежина: 8 012 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 11 988 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, WAALWIJK
Објавено: 12час 28мин Број на оглас 265836

22 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 610 637 km Нето тежина: 8 012 kg Бруто тежина: 20 000 kg Корисна носивост: 11 988 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 2
Холандија, WAALWIJK
email Контактирајте го продавачот
IVECO EuroStar 440E42 - Камион влекач: слика 1
IVECO EuroStar 440E42 - Камион влекач: слика 2
IVECO EuroStar 440E42 - Камион влекач: слика 3

IVECO EuroStar 440E42

1998 2-оски
Полска, Lgota Wielka
Објавено: 12час 56мин

8 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 2-оски
Полска, Lgota Wielka
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte

2017 731 295 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 14час 10мин Број на оглас 8319

17 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 731 295 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Iveco Stralis 460 4x2 I Retarder I Hubsattelplatte

2017 731 295 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 14час 11мин Број на оглас 8319

17 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 731 295 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 460 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Stralis 480 4x2 I Retarder Hubsattelplatte

2017 742 615 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 14час 11мин Број на оглас 8292

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 742 615 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 480 hp 4x2 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Iveco S-Way 570 Turbo Star (AS440S53T/FP) Intarder Nav - Камион влекач: слика 1
Iveco S-Way 570 Turbo Star (AS440S53T/FP) Intarder Nav - Камион влекач: слика 2

Iveco S-Way 570 Turbo Star (AS440S53T/FP) Intarder Nav

Ново Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 14час 15мин Број на оглас 507121

124 890 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
Iveco S-Way 570 Magirus Edition 2.0 (AS440S57T/P) Inta - Камион влекач: слика 1
Iveco S-Way 570 Magirus Edition 2.0 (AS440S57T/P) Inta - Камион влекач: слика 2

Iveco S-Way 570 Magirus Edition 2.0 (AS440S57T/P) Inta

Ново Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 14час 15мин Број на оглас 496571-495722-495585

124 890 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
email Контактирајте го продавачот
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO STRALIS 480 EURO 6

2015 542 097 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 46мин Број на оглас LX65JZV
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 542 097 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
IVECO STRALIS 480 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO STRALIS 480 EURO 6

2015 562 126 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 47мин Број на оглас NV15OFR
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015 562 126 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
IVECO STRALIS 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 1
IVECO STRALIS 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 2
IVECO STRALIS 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 3
IVECO STRALIS 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 4
IVECO STRALIS 460 EURO 6 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO STRALIS 460 EURO 6

2016 581 684 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 47мин Број на оглас FN16EVM
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2016 581 684 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
IVECO STRALIS XP 460 - Камион влекач: слика 1
IVECO STRALIS XP 460 - Камион влекач: слика 2
IVECO STRALIS XP 460 - Камион влекач: слика 3
IVECO STRALIS XP 460 - Камион влекач: слика 4
IVECO STRALIS XP 460 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO STRALIS XP 460

2017 299 709 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
Објавено: 17час 48мин Број на оглас LS66GHK
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017 299 709 km Дизел
Обединето Кралство, Doncaster
email Контактирајте го продавачот
Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP - Камион влекач: слика 1
Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP - Камион влекач: слика 2
Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP - Камион влекач: слика 3
Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP - Камион влекач: слика 4
Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Iveco STRALIS 570 * RETARDER * LEDER * STANDKLIMA *TOP

2018 432 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
Објавено: 17час 59мин

43 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 432 000 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 570 hp 4x2 2-оски
Германија, Babenhausen
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis AS 560 - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis AS 560 - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis AS 560 - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis AS 560 - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis AS 560 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Iveco Stralis AS 560

2011 1 192 849 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 560 hp 4x2
Франција, St Victoret
Објавено: 18час 4мин

15 480 EUR

ДДВ 20%

star
2011 1 192 849 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 560 hp 4x2
Франција, St Victoret
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis S 510 - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis S 510 - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis S 510 - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis S 510 - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis S 510 - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Iveco Stralis S 510

2020 603 717 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 510 hp 4x2
Франција, St Victoret
Објавено: 18час 4мин

69 480 EUR

ДДВ 20%

star
2020 603 717 km Бруто тежина: 19 000 kg Дизел 510 hp 4x2
Франција, St Victoret
email Контактирајте го продавачот
IVECO Stralis 460 NP LNG - Камион влекач: слика 1
IVECO Stralis 460 NP LNG - Камион влекач: слика 2
IVECO Stralis 460 NP LNG - Камион влекач: слика 3
IVECO Stralis 460 NP LNG - Камион влекач: слика 4
IVECO Stralis 460 NP LNG - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO Stralis 460 NP LNG

2019 400 315 km 453 hp 4x2 2-оски
Германија, Freiburg
Објавено: 1ден
34 000 EUR

-11.8%

29 999 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
2019 400 315 km 453 hp 4x2 2-оски
Германија, Freiburg
email Контактирајте го продавачот
Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller - Камион влекач: слика 1
Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller - Камион влекач: слика 2
Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller - Камион влекач: слика 3
Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller - Камион влекач: слика 4
Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Iveco Stralis 430 Manual, 2006, EU5,1000L tank, Airco, Analog Tacho, Trailer puller

2006 1 300 000 km Нето тежина: 7 170 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 830 kg Дизел 430 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
Објавено: 1ден Број на оглас IVS

9 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 1 300 000 km Нето тежина: 7 170 kg Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 11 830 kg Дизел 430 hp 4x2 2-оски
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik - Камион влекач: слика 1
IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik - Камион влекач: слика 2
IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik - Камион влекач: слика 3
IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik - Камион влекач: слика 4
IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

IVECO Stralis HiWay AS440S48TP XP Intarder Kipphydraulik

2017 505 600 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 479 hp 4x2 2-оски
Австрија, Wien
Објавено: 2ден Број на оглас HIGH3755

49 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 505 600 km Бруто тежина: 18 000 kg Дизел 479 hp 4x2 2-оски
Австрија, Wien
email Контактирајте го продавачот
IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV - Камион влекач: слика 1
IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV - Камион влекач: слика 2
IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV - Камион влекач: слика 3
IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV - Камион влекач: слика 4
IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV - Камион влекач: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

IVECO Stralis AS440S48T/P Euro6 Intarder Klima ZV

2017 291 951 km Бруто тежина: 7 500 kg Дизел 479 hp 4x2 2-оски
Хрватска, Sibinj
Објавено: 2ден Број на оглас HIGH4494

54 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 291 951 km Бруто тежина: 7 500 kg Дизел 479 hp 4x2 2-оски
Хрватска, Sibinj
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 28   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Tractor units - IVECO
t1 old