Користени и нови Заменски сандаци со церади за продажба - Truck1 Македонија. Страница 6.
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
6 / 7
Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 1
Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 2
Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 3
Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 4
Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Заменски сандак со церада Pritschenaufbau mit Plane

2014
Германија, Göttingen
Објавено: 2год 5месБрој на оглас 8902

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 304 MKD
 • ≈ 3 787 USD
2014
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Diversen Occ Gesloten laadbak 5.0m - Заменски сандак со церада: слика 1
Diversen Occ Gesloten laadbak 5.0m - Заменски сандак со церада: слика 2
Diversen Occ Gesloten laadbak 5.0m - Заменски сандак со церада: слика 3
Diversen Occ Gesloten laadbak 5.0m - Заменски сандак со церада: слика 4

Заменски сандак со церада Diversen Occ Gesloten laadbak 5.0m

Нето тежина: 500 kg
Белгија, Bree
Објавено: 2год 6месБрој на оглас H352999049

750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 46 136 MKD
 • ≈ 811 USD
Нето тежина: 500 kg
Белгија, Bree
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Tautliner + Borden - Заменски сандак со церада: слика 1
Mercedes-Benz Tautliner + Borden - Заменски сандак со церада: слика 2
Mercedes-Benz Tautliner + Borden - Заменски сандак со церада: слика 3
Mercedes-Benz Tautliner + Borden - Заменски сандак со церада: слика 4
Mercedes-Benz Tautliner + Borden - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Заменски сандак со церада Mercedes-Benz Tautliner + Borden

2008
Холандија, Ede
Објавено: 2год 10месБрој на оглас Tautliner Laadbak met borden

2 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 138 410 MKD
 • ≈ 2 434 USD
2008
Холандија, Ede
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Заменски сандак со церада: слика 1
Onbekend - Заменски сандак со церада: слика 2
Onbekend - Заменски сандак со церада: слика 3
Onbekend - Заменски сандак со церада: слика 4
Onbekend - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Заменски сандак со церада Onbekend

Холандија, Alkmaar
Објавено: 3год 7месБрој на оглас 853787
Прашајте за цена
Холандија, Alkmaar
Контактирајте го продавачот
Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 1
Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 2
Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 3
Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 4
Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Заменски сандак со церада Pritsche

2011
Германија, Göttingen
Објавено: 6годБрој на оглас 9811

2 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 166 092 MKD
 • ≈ 2 921 USD
2011
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 1
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 2
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 3
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 4

Заменски сандак со церада - Pritschen-Aufbau

2006
Германија, Göttingen
Објавено: 7год 6месБрој на оглас 3916

1 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 86 121 MKD
 • ≈ 1 515 USD
2006
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 1
RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 2
RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 3
RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 4
RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак со церада RENNINGER Pritschenaufbau mit Plane

Ново2012
Германија, Göttingen
Објавено: 8год 6месБрој на оглас 8275

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 362 942 MKD
 • ≈ 6 384 USD
Ново2012
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Pritsche Plane & Spriegel - Заменски сандак со церада: слика 1
Pritsche Plane & Spriegel - Заменски сандак со церада: слика 2
Pritsche Plane & Spriegel - Заменски сандак со церада: слика 3
Pritsche Plane & Spriegel - Заменски сандак со церада: слика 4
Pritsche Plane & Spriegel - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Заменски сандак со церада Pritsche Plane & Spriegel

2008
Германија, Göttingen
Објавено: 9годБрој на оглас 5895

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 395 MKD
 • ≈ 3 138 USD
2008
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Wechselbrücke - Заменски сандак со церада: слика 1
- Wechselbrücke - Заменски сандак со церада: слика 2
- Wechselbrücke - Заменски сандак со церада: слика 3
- Wechselbrücke - Заменски сандак со церада: слика 4

Заменски сандак со церада - Wechselbrücke

2002
Германија, Göttingen
Објавено: 9год 6месБрој на оглас 2940

1 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 73 818 MKD
 • ≈ 1 298 USD
2002
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- PRITSCHE - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада - PRITSCHE

2001
Германија, Göttingen
Објавено: 10годБрој на оглас 4247

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 304 MKD
 • ≈ 3 787 USD
2001
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Pritsche SAH 11/33 - Заменски сандак со церада: слика 1
Pritsche SAH 11/33 - Заменски сандак со церада: слика 2
Pritsche SAH 11/33 - Заменски сандак со церада: слика 3

Заменски сандак со церада Pritsche SAH 11/33

2007
Германија, Göttingen
Објавено: 11год 3месБрој на оглас 2322

3 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 239 911 MKD
 • ≈ 4 220 USD
2007
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Wechselpritsche - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада - Wechselpritsche

1970Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13880 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 70693

850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 52 288 MKD
 • ≈ 919 USD
1970Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13880 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
WP 7LF4 - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада WP 7LF4

1970Бруто тежина: 15000 kgКорисна носивост: 12880 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 70682

900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 55 364 MKD
 • ≈ 973 USD
1970Бруто тежина: 15000 kgКорисна носивост: 12880 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 1
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 2
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 3
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 4
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Заменски сандак со церада - Pritsche

1970
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 2049

1 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 110 728 MKD
 • ≈ 1 947 USD
1970
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Wechselbrücke WPR - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада Wechselbrücke WPR

1989Бруто тежина: 15000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 66002

800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 49 212 MKD
 • ≈ 865 USD
1989Бруто тежина: 15000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritschenaufbau - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада - Pritschenaufbau

1970
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 6372

1 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 116 879 MKD
 • ≈ 2 056 USD
1970
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritschenaufbau - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада - Pritschenaufbau

1970Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 63385

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 395 MKD
 • ≈ 3 138 USD
1970Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 1
- Pritschen-Aufbau - Заменски сандак со церада: слика 2

Заменски сандак со церада - Pritschen-Aufbau

1970
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 7711

3 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 239 911 MKD
 • ≈ 4 220 USD
1970
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 1
- Pritsche - Заменски сандак со церада: слика 2

Заменски сандак со церада - Pritsche

1970
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 1189

1 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 104 576 MKD
 • ≈ 1 839 USD
1970
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Wechselbrücke WPR - Заменски сандак со церада: слика 1

Заменски сандак со церада Wechselbrücke WPR

1970Бруто тежина: 15000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 12год 1месБрој на оглас 70696

850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 52 288 MKD
 • ≈ 919 USD
1970Бруто тежина: 15000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Страница 6 од 7
6 / 7
T1 new listing page - Заменски сандаци со церади
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.