Користени и нови Заменски сандаци со церади за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 7
Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Заменски сандак со церада Krone Zabudowa BDF 7,45m, 18 palet

2010
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 1ден

4 386EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 270 148 MKD
 • ≈ 4 754 USD
2010
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Заменски сандак со церада Krone Zabudow BDF Krone 7,45m 18 palet

2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 1ден

3 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 218 656 MKD
 • ≈ 3 848 USD
2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Заменски сандак со церада Krone Wechselpritsche 7.45m BDF mit Plane und Spriegel, Portaltüren

2006
Германија, Lippstadt
Објавено: 2денБрој на оглас 20981
Прашајте за цена
2006
Германија, Lippstadt
Контактирајте го продавачот
Krone Skrzynia BDF Firanka - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Skrzynia BDF Firanka - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Skrzynia BDF Firanka - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Skrzynia BDF Firanka - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Skrzynia BDF Firanka - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Заменски сандак со церада Krone Skrzynia BDF Firanka

2013
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 3ден

6 034EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 371 654 MKD
 • ≈ 6 541 USD
2013
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Заменски сандак со церада Krone Zabudowa BDF Krone 7.7m

2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 3ден

3 365EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 207 261 MKD
 • ≈ 3 648 USD
2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Заменски сандак со церада Krone BDF Jumbo Wechselpritsche Gardine/Edscha

2008Нето тежина: 2760 kgКорисна носивост: 13000 kg
Германија, Heidesee
Објавено: 4денБрој на оглас 634239

3 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 215 576 MKD
 • ≈ 3 794 USD
2008Нето тежина: 2760 kgКорисна носивост: 13000 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
Wecon hæve tag - Заменски сандак со церада: слика 1
Wecon hæve tag - Заменски сандак со церада: слика 2
Wecon hæve tag - Заменски сандак со церада: слика 3
Wecon hæve tag - Заменски сандак со церада: слика 4
Wecon hæve tag - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Заменски сандак со церада Wecon hæve tag

2006Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3100 kg
Данска
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
2006Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3100 kg
Данска
Контактирајте го продавачот
Fruehauf BDF - Заменски сандак со церада: слика 1
Fruehauf BDF - Заменски сандак со церада: слика 2
Fruehauf BDF - Заменски сандак со церада: слика 3
Fruehauf BDF - Заменски сандак со церада: слика 4
Fruehauf BDF - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак со церада Fruehauf BDF

2010
Белгија, Meer
Објавено: 5денБрој на оглас 2548

1 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 92 390 MKD
 • ≈ 1 626 USD
2010
Белгија, Meer
Контактирајте го продавачот
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 1
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 2
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 3
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 4
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак со церада KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen

2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 66787

4 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 271 010 MKD
 • ≈ 4 770 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Заменски сандак со церада Krone Zabudowa Krone BDF 7,45m 18 palet

2007
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

3 690EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 227 279 MKD
 • ≈ 4 000 USD
2007
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30 - Заменски сандак со церада: слика 1
Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30 - Заменски сандак со церада: слика 2
Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30 - Заменски сандак со церада: слика 3
Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30 - Заменски сандак со церада: слика 4
Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30 - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Заменски сандак со церада Wecon Zabudowa BDF Jumbo 8,30

2016
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

8 355EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 514 612 MKD
 • ≈ 9 057 USD
2016
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Kögel Zabudowa BDF Burto-Firana Kogel Faktura VAT - Заменски сандак со церада: слика 1
Kögel Zabudowa BDF Burto-Firana Kogel Faktura VAT - Заменски сандак со церада: слика 2
Kögel Zabudowa BDF Burto-Firana Kogel Faktura VAT - Заменски сандак со церада: слика 3
Kögel Zabudowa BDF Burto-Firana Kogel Faktura VAT - Заменски сандак со церада: слика 4
Kögel Zabudowa BDF Burto-Firana Kogel Faktura VAT - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

5 314EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 327 307 MKD
 • ≈ 5 761 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat - Заменски сандак со церада: слика 1
Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat - Заменски сандак со церада: слика 2
Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat - Заменски сандак со церада: слика 3
Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat - Заменски сандак со церада: слика 4
Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Заменски сандак со церада Wecon Jumbo Firana Wecon Faktura Vat

2011
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

4 873EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 300 144 MKD
 • ≈ 5 282 USD
2011
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Заменски сандак со церада Krone Curtain Box WP 7.7 BDF Brücke, Jumbo, Mega

2019Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Flieden
Објавено: 9денБрој на оглас 2694

8 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 523 543 MKD
 • ≈ 9 215 USD
2019Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Flieden
Контактирајте го продавачот
Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Заменски сандак со церада Krone Zabudowa BDF Krone 7,45m

2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 12ден

4 293EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 264 420 MKD
 • ≈ 4 654 USD
2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 1
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 2
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 3
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 4
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак со церада KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen

2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Објавено: 14денБрој на оглас 66768

4 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 271 010 MKD
 • ≈ 4 770 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 1
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 2
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 3
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 4
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Заменски сандак со церада KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen

2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Објавено: 14денБрој на оглас 66789

4 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 271 010 MKD
 • ≈ 4 770 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 1
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 2
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 3
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 4
KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак со церада KRONE Wechselbrücke 7,82 , Edscha, 2650mm innen

2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Објавено: 14денБрој на оглас 66783

4 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 271 010 MKD
 • ≈ 4 770 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001 - Заменски сандак со церада: слика 1
Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001 - Заменски сандак со церада: слика 2
Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001 - Заменски сандак со церада: слика 3
Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001 - Заменски сандак со церада: слика 4
Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001 - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Заменски сандак со церада Wecon WPR 782 Wechselbrücke Pritsche + Plane Bj.2001

2001Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Legden
Објавено: 16денБрој на оглас 9082a

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 620 MKD
 • ≈ 3 143 USD
2001Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Заменски сандак со церада Krone WP 7,7 N2C-CS Wechselpritsche Schiebeplane

2012
Германија, Legden
Објавено: 16денБрој на оглас 8760a

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 620 MKD
 • ≈ 3 143 USD
2012
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 7
1 / 7
T1 new listing page - Заменски сандаци со церади
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.