Заменски сандак/ Кутија Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha* од Германија, 999 EUR за продажба - ID: 7107045
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1992Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас E2629

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 022 MKD
 • ≈ 2 117 USD
1992Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

WA 7.15 Wechselbrücke mit Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
1999Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13450 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 6мес 29денБрој на оглас 9330

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 495 MKD
 • ≈ 3 149 USD
1999Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13450 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Thyssen 745 Stahl BDF-Brücke Container Textil

Заменски сандак/ Кутија
2000Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13500 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас E2574

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 022 MKD
 • ≈ 2 117 USD
2000Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13500 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1996Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас E2628

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 022 MKD
 • ≈ 2 117 USD
1996Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1993Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13515 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас E2667

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 022 MKD
 • ≈ 2 117 USD
1993Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13515 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
DPD Wechselkoffer 7,32 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
DPD Wechselkoffer 7,32 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
DPD Wechselkoffer 7,32 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
DPD Wechselkoffer 7,32 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
DPD Wechselkoffer 7,32 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

DPD Wechselkoffer 7,32

Заменски сандак/ Кутија
1990
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 5мес 15денБрој на оглас E2138

2 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 153 875 MKD
 • ≈ 2 715 USD
1990
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Wechselbrücke 7,45 m Stahlkoffer

Заменски сандак/ Кутија
2007
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 8мес 22денБрој на оглас E2005

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 022 MKD
 • ≈ 2 117 USD
2007
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
WK 7.3 STG Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
WK 7.3 STG Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
WK 7.3 STG Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
WK 7.3 STG Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
WK 7.3 STG Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

WK 7.3 STG Wechselbrücke

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13220 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас 86794

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 595 MKD
 • ≈ 5 321 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13220 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone WK 7,3 RSTG

Заменски сандак/ Кутија
2006Нето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 4мес 10ден
Прашајте за цена
2006Нето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Inny KONTENER płaski 7,45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Inny KONTENER płaski 7,45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Inny KONTENER płaski 7,45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Inny KONTENER płaski 7,45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Inny KONTENER płaski 7,45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Inny KONTENER płaski 7,45

Заменски сандак/ Кутија
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 1мес 16ден

5 823EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 358 406 MKD
 • ≈ 6 324 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 61 488 MKD
 • ≈ 1 085 USD

5 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Број на оглас

9105
Година на производство

1992
Бруто тежина

16000 kg
Локација

Германија, Elsässer Strasse 61, 77694 Kehl-Neumühl (Karlsruhe-Basel), Germany
Тело/надградба
должина на утовар

7000 mm
ширина на утовар

2450 mm
висина на утовар

2400 mm
волумен на утовар

41 m³
број на палети

17
Повеќе информации

BDF-Wechselbrücke Thyssen Umformtechnik

Typ: WA7,15-230.0010

FIN: nicht lesbar

 • BDF-Behälter mit Planeverdeck
 • Portaltüre mit Pendelklappe

Maße:

L:7,00m B: 2,45m H:2,40m

ПРОДАДЕНО

999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 61 488 MKD
 • ≈ 1 085 USD

5 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Thyssen*WA7,15-230.0010*WAB*Edscha*

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - RL Leible Nutzfahrzeuge OHG