Заменски сандак/ Кутија KRONE WK 7,3 од Данска за продажба - ID: 6972482
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone WK 7,3 RSTG

20062860 kg13140 kg
Данска
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
20062860 kg13140 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone WK 7,3 RSTG

200616000 kg2860 kg13140 kg
Данска
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
200616000 kg2860 kg13140 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Krone WK 7.3 RSTG

201716000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 2мес 4ден

5 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 341 362 MKD
 • ≈ 5 863 USD
star
201716000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone WK 7.3 RSTG

200716000 kg2860 kg13140 kg
Данска
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
200716000 kg2860 kg13140 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre

20062780 kg13220 kg
Данска
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
20062780 kg13220 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone WK 7,3 RSTG 7450 mm med rulleport

200616000 kg2860 kg13140 kg
Данска
Објавено: 9ден
Прашајте за цена
star
200616000 kg2860 kg13140 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone WK 7.3 STG 7450 mm med bagdøre

20062780 kg13220 kg
Данска
Објавено: 13ден
Прашајте за цена
star
20062780 kg13220 kg
Данска
emailКонтактирајте го продавачот
Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Krone Fahrzeugwerke Möbelwechselbrücke WK 7,3 STG

2015
Германија, Schlierbach
Објавено: 2мес 18ден

4 900EUR

 • ≈ 301 383 MKD
 • ≈ 5 176 USD
star
2015
Германија, Schlierbach
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil

202116000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 1мес 2ден

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 731 930 MKD
 • ≈ 12 572 USD
star
202116000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Krone WK 7,3 RSTG / Rolltor / Textil

202016000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 1мес 2ден

11 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 710 403 MKD
 • ≈ 12 202 USD
star
202016000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil

201716000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 16ден

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 362 890 MKD
 • ≈ 6 233 USD
star
201716000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor

200516000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 2мес 21ден

2 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 138 390 MKD
 • ≈ 2 377 USD
star
200516000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија KRONE WK 7,3

Објавено: 8мес 14ден

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија KRONE WK 7,3: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија KRONE WK 7,3: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 8мес 14ден

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Година на производство

2006
Дата на прва регистрација

01.12.2006
Нето тежина

2860 kg
Корисна носивост

13140 kg
Должина

7450 mm
Ширина

2550 mm
Висина

2650 mm
Боја

бела
Локација

Данска, Silkeborg
Повеќе информации

Basis, Opbygning: Fast kasse

Basis, Stand: God

Container, Antal containerlåse: 2 + 2 til 7150/7450 mm

Registrering, Årgang: 2006

Registrering, Ref. nr: 7143

Dimensioner, Ind. højde mm: 2520

Dimensioner, Ind. bredde mm: 2475

Dimensioner, Ind. længde mm: 7300

Dimensioner, Indlæsningshøjde bag mm: 2400

Lad/kasse, Bund: Finer

Midterstilling

Rulleport

Nedfældbare surringsringe

Kraftig 7450 mm stykgods kasse model Dryliner model WK 7,3 RSTG med rulleport fra den tyske producent Krone

bygget med standard dobbelt containerlåse til både 7150 placering og 7450 mm : 650 / 800 + 5850 + 650/ 800 mm

rulleport

Indv mål: lysmål under rulleport 2400 mm

indv. længde 7300 mm

2475 mm bredde

2520 mm højde

indvendig masser af

surrings muligheder da de er forsynet med konfektions ophæng

hvid indfarvet kasse uden væsentlige skader men med brugsspor

egenvægt 2860 kg

totalvægt 16.000 kg

også velegnet til opbevaring

Kik andre veksellad i udførsel 7820 + 7450

7150 mm i gardinlad / boks på show contacts

kontakt os på show contacts

mail

show contacts

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - SCANVO TRUCKS DANMARK A/S