Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor од Германија, 4900 EUR за продажба - ID: 7239028
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF, Container, stapelbar

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 1мес 14денБрој на оглас 67660

1 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 95 504 MKD
 • ≈ 1 684 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm

Заменски сандак/ Кутија
2005Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас 67664

2 150EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 132 474 MKD
 • ≈ 2 337 USD
2005Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13280 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm

Заменски сандак/ Кутија
2003Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 3мес 3денБрој на оглас 67668

1 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 101 666 MKD
 • ≈ 1 793 USD
2003Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12900 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 3мес 3денБрој на оглас 67686

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 151 MKD
 • ≈ 2 119 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 3мес 6денБрој на оглас 67672

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 151 MKD
 • ≈ 2 119 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 1мес 14денБрој на оглас 67881

1 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 107 828 MKD
 • ≈ 1 902 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 1мес 14денБрој на оглас 67876

2 150EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 132 474 MKD
 • ≈ 2 337 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2540mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2мес 28денБрој на оглас 67797

1 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 95 504 MKD
 • ≈ 1 684 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2560mm

Заменски сандак/ Кутија
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2мес 28денБрој на оглас 67798

1 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 89 343 MKD
 • ≈ 1 576 USD
2006Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke 2550mm

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 3мес 9денБрој на оглас 67673

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 151 MKD
 • ≈ 2 119 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12840 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 918 MKD
 • ≈ 5 326 USD

4 Јули 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

65755
Година на производство

2015
Бруто тежина

16000 kg
Корисна носивост

12920 kg
Локација

Германија, Hansawinkel 4
Тело/надградба
должина на утовар

7300 mm
ширина на утовар

2480 mm
висина на утовар

2570 mm
волумен на утовар

46 m³
број на палети

18
Повеќе информации

EU-Ausführung

Fahrzeugnummer für Anfragen: 65755

Krone, WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

 • Baujahr: 2015
 • 7,45
 • festes Dach
 • Landungssicherungszertifikat DIN EN 12642 Code XL
 • VDI 2700 EN 12195
 • Palettenanschlagleiste
 • DCE 9.5 Daimler Chrysler Zertifikat
 • Rolltor
 • Textilausführung
 • doppelte Aufnahme
 • Stützbeine teleskopierbar
 • Dokumentenbox
 • bahnverladbar - kranbar
 • 18 Palettenstellplätze
 • Code XL
 • Gesamtgewicht: 16.000 kg
 • Leergewicht: 3.080 kg
 • Nutzlast: 12.920 kg
 • Innenmaße: L=7300 mm, B=2480 mm, H=2570 mm
 • Krone Wechselbrücke 745
 • Glattwand vorne
 • Eckmaß 2750mm
 • 21mm starker Siebdruckboden 5460kg Staplerlachsast
 • 3 x GGVS Schildhalter
 • Zollverschluss
 • Bahnzulassung Code XL

Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten. Weitere Fahrzeuge unter http://www.a1-truck.com

Weitere Bilder und 360 Grad Bilder finden Sie bei uns auf unserer Homepage.

https://www.a1-truck.com/de/wechselbruecken/details/65755

Unser umfangreicher Service umfasst z.B.:

 • Ankauf / Verkauf / Vermietung von Nutzfahrzeugen
 • Schnelle unkomplizierte Finanzierungen
 • Beantragen aller (Export-) Dokumente
 • Bestellung von Exportkennzeichen / Zollkennzeichen
 • Fahrzeugaufbereitung: Neue Planen, Beschriftungen, Lackierungen etc.
 • Professionelle Verladung / Ladungssicherung
 • TüV-Abnahmen, Zulassungsservice
 • Überführung von Nutzfahrzeuge

Fragen Sie unser geschultes Fachpersonal, wir beraten Sie gerne.

Fahrzeugnummer für Anfragen:

https://www.a1-truck.com/de/wechselbruecken/details/65755

Information in English

Reference no. for inquiries: 65755

Krone, WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

 • Year of manufacture: 2015
 • 7,45
 • Hardtop
 • Load securing certificate DIN EN 12642 Code XL
 • VDI 2700 EN 12195
 • Pallet stop bar
 • DCE 9.5 Daimler Chrysler Zertifikat
 • Roll-up door
 • Textile design
 • double intake
 • Landing legs telescopable
 • Dokumentenbox
 • bahnverladbar - kranbar
 • 18 Pallet storage spaces
 • Code XL
 • Total weight: 16.000 kg
 • Empty weight: 3.080 kg
 • Payload: 12.920 kg
 • Dimensions of vehicle interior: L=7300 mm, B=2480 mm, H=2570 mm
 • Krone Wechselbrücke 745
 • Glattwand vorne
 • Eckmaß 2750mm
 • 21mm starker Siebdruckboden 5460kg Staplerlachsast
 • 3 x GGVS Schildhalter
 • Zollverschluss
 • Bahnzulassung Code XL

Subject to errors and prior sale. Other vehicles under http://www.a1-truck.com

Weitere Bilder und 360 Grad Bilder finden Sie bei uns auf unserer Homepage.

https://www.a1-truck.com/en/wechselbruecken/details/65755

Our comprehensive service includes, for example:

 • Purchase / sale / rental of utility vehicles
 • Quick uncomplicated financing
 • Applications for all (export) documentation
 • Ordering export license plate
 • Vehicle preparation: new tarpaulins, lettering, varnishing etc.
 • Professional loading / load securing
 • ПРОДАДЕНО

  4 900EUR

  Цена без ДДВ

  • ≈ 301 918 MKD
  • ≈ 5 326 USD

  4 Јули 2023

  Do you want to know prices for the similar offers?

  Отвори директориум
  Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
  t1 old test archive
  t1 test archive - Swap body/ Container
  t1 test archive - A1-Truck GmbH