Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor од Германија, 4900 EUR за продажба - ID: 7106569
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE WB 7,45 Koffer, BDF Wechselbrücke

200216000 kg13280 kg
Германија, Bakum
Објавено: 7денБрој на оглас 67084

1 690EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 103 823 MKD
 • ≈ 1 826 USD
star
200216000 kg13280 kg
Германија, Bakum
emailКонтактирајте го продавачот
- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

- BDF Koffer 7,45 mit Rolltor

18000 kg3000 kg
Германија, Heidesee
Објавено: 20денБрој на оглас 1049

1 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 116 725 MKD
 • ≈ 2 053 USD
star
18000 kg3000 kg
Германија, Heidesee
emailКонтактирајте го продавачот
Krone 7.45m BDF Stahlwechselkoffer mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone 7.45m BDF Stahlwechselkoffer mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone 7.45m BDF Stahlwechselkoffer mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone 7.45m BDF Stahlwechselkoffer mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4

Krone 7.45m BDF Stahlwechselkoffer mit Rolltor

16000 kg2890 kg
Германија, Lippstadt
Објавено: 19денБрој на оглас LA-112
Прашајте за цена
star
16000 kg2890 kg
Германија, Lippstadt
emailКонтактирајте го продавачот
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor

Германија, Lippstadt
Објавено: 23денБрој на оглас LA-111
Прашајте за цена
star
Германија, Lippstadt
emailКонтактирајте го продавачот
Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone 7.45m BDF Wechselkoffer mit Rolltor - neu lackiert

16000 kg2890 kg
Германија, Lippstadt
Објавено: 29денБрој на оглас LA-LAGER01
Прашајте за цена
star
16000 kg2890 kg
Германија, Lippstadt
emailКонтактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone Kontener BDF KRONE 7.45

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 2ден

3 750,97EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 230 378,62 MKD
 • ≈ 4 052,81 USD
star
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer

202016000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 4мес 11ден

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 608 199 MKD
 • ≈ 10 699 USD
star
202016000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer

202016000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 4мес 11ден

9 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 552 908 MKD
 • ≈ 9 726 USD
star
202016000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer

202116000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 4мес 11ден

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 608 199 MKD
 • ≈ 10 699 USD
star
202116000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer

202016000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 3мес 27ден

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 608 199 MKD
 • ≈ 10 699 USD
star
202016000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone WK 7.3 RSTG / Textil / Koffer / Rolltor

200516000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 4мес 28ден

2 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 138 227 MKD
 • ≈ 2 431 USD
star
200516000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone WK 7.3 RSTG / Rolltor / Textil / Koffer

201916000 kg
Германија, Salzgitter
Објавено: 3мес 12ден

7 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 454 613 MKD
 • ≈ 7 997 USD
star
201916000 kg
Германија, Salzgitter
emailКонтактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

Објавено: 8мес 33ден

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија Krone WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 8мес 33ден

ПРОДАДЕНО

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 028 MKD
 • ≈ 5 295 USD

1 Април 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

65518
Година на производство

2015
Бруто тежина

16000 kg
Корисна носивост

12920 kg
Локација

Германија, Hansawinkel 4
Тело/надградба
должина на утовар

7300 mm
ширина на утовар

2480 mm
висина на утовар

2570 mm
волумен на утовар

46 m³
број на палети

18
Повеќе информации

EU-Ausführung

Fahrzeugnummer für Anfragen: 65518

Krone, WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

 • Baujahr: 2015
 • 7,45
 • festes Dach
 • Landungssicherungszertifikat DIN EN 12642 Code XL
 • VDI 2700 EN 12195
 • Palettenanschlagleiste
 • DCE 9.5 Daimler Chrysler Zertifikat
 • Rolltor
 • Textilausführung
 • doppelte Aufnahme
 • Stützbeine teleskopierbar
 • Dokumentenbox
 • bahnverladbar - kranbar
 • 18 Palettenstellplätze
 • Code XL
 • Gesamtgewicht: 16.000 kg
 • Leergewicht: 3.080 kg
 • Nutzlast: 12.920 kg
 • Innenmaße: L=7300 mm, B=2480 mm, H=2570 mm
 • Krone Wechselbrücke 745
 • Glattwand vorne
 • Eckmaß 2750mm
 • 21mm starker Siebdruckboden 5460kg Staplerlachsast
 • 3 x GGVS Schildhalter
 • Zollverschluss
 • Bahnzulassung Code XL

Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten. Weitere Fahrzeuge unter http://www.a1-truck.com

Weitere Bilder und 360 Grad Bilder finden Sie bei uns auf unserer Homepage.

https://www.a1-truck.com/de/wechselbruecken/details/65518

Unser umfangreicher Service umfasst z.B.:

 • Ankauf / Verkauf / Vermietung von Nutzfahrzeugen
 • Schnelle unkomplizierte Finanzierungen
 • Beantragen aller (Export-) Dokumente
 • Bestellung von Exportkennzeichen / Zollkennzeichen
 • Fahrzeugaufbereitung: Neue Planen, Beschriftungen, Lackierungen etc.
 • Professionelle Verladung / Ladungssicherung
 • TüV-Abnahmen, Zulassungsservice
 • Überführung von Nutzfahrzeuge

Fragen Sie unser geschultes Fachpersonal, wir beraten Sie gerne.

Fahrzeugnummer für Anfragen:

https://www.a1-truck.com/de/wechselbruecken/details/65518

Information in English

Reference no. for inquiries: 65518

Krone, WB BDF 7,45 Koffer, Code XL, Rolltor

 • Year of manufacture: 2015
 • 7,45
 • Hardtop
 • Load securing certificate DIN EN 12642 Code XL
 • VDI 2700 EN 12195
 • Pallet stop bar
 • DCE 9.5 Daimler Chrysler Zertifikat
 • Roll-up door
 • Textile design
 • double intake
 • Landing legs telescopable
 • Dokumentenbox
 • bahnverladbar - kranbar
 • 18 Pallet storage spaces
 • Code XL
 • Total weight: 16.000 kg
 • Empty weight: 3.080 kg
 • Payload: 12.920 kg
 • Dimensions of vehicle interior: L=7300 mm, B=2480 mm, H=2570 mm
 • Krone Wechselbrücke 745
 • Glattwand vorne
 • Eckmaß 2750mm
 • 21mm starker Siebdruckboden 5460kg Staplerlachsast
 • 3 x GGVS Schildhalter
 • Zollverschluss
 • Bahnzulassung Code XL

Subject to errors and prior sale. Other vehicles under http://www.a1-truck.com

Weitere Bilder und 360 Grad Bilder finden Sie bei uns auf unserer Homepage.

https://www.a1-truck.com/en/wechselbruecken/details/65518

Our comprehensive service includes, for example:

 • Purchase / sale / rental of utility vehicles
 • Quick uncomplicated financing
 • Applications for all (export) documentation
 • Ordering export license plate
 • Vehicle preparation: new tarpaulins, lettering, varnishing etc.
 • Professional loading / load securing
 • ПРОДАДЕНО

  4 900EUR

  Цена без ДДВ

  • ≈ 301 028 MKD
  • ≈ 5 295 USD

  1 Април 2023

  Do you want to know prices for the similar offers?

  Отвори директориум
  Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
  t1 old test archive
  t1 test archive - Swap body/ Container
  t1 test archive - A1-Truck GmbH