Заменски сандак/ Кутија Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken од Германија за продажба - ID: 6567744
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Krone Große Auswahl an Wechselbrücken - Заменски сандак/ Кутија: слика 1

Krone Große Auswahl an Wechselbrücken

Заменски сандак/ Кутија
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас 20765881
Прашајте за цена
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 4денБрој на оглас G0115544_1

5 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 366 615 MKD
 • ≈ 6 467 USD
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3580 kgКорисна носивост: 12420 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 30денБрој на оглас G0114145

8 775EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 540 680 MKD
 • ≈ 9 538 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3580 kgКорисна носивост: 12420 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2019Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 28денБрој на оглас G0115717_1

7 675EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 472 902 MKD
 • ≈ 8 342 USD
2019Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3080 kgКорисна носивост: 12920 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 18денБрој на оглас G0121460_1

4 475EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 275 731 MKD
 • ≈ 4 864 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3080 kgКорисна носивост: 12920 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 8ден

5 929EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 365 321 MKD
 • ≈ 6 444 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF KRONE 7.45 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone Kontener BDF KRONE 7.45

Заменски сандак/ Кутија
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 4ден

4 684EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 288 609 MKD
 • ≈ 5 091 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta

Заменски сандак/ Кутија
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 21ден

5 293EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 326 133 MKD
 • ≈ 5 753 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r

Заменски сандак/ Кутија
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Објавено: 1мес 16ден

4 678EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 288 239 MKD
 • ≈ 5 084 USD
2012
Полска, Józefowo 15 62-635 Przedecz Wielkopolskie, Poland
Контактирајте го продавачот
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone Heck Portaltüren

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3300 kgКорисна носивост: 12700 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 1денБрој на оглас G0121906

9 825EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 605 377 MKD
 • ≈ 10 679 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3300 kgКорисна носивост: 12700 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken

Објавено: 11мес 30ден

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија Krone - Große Auswahl an Wechselbrücken: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 11мес 30ден

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Локација

Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Повеќе информации

Sehr geehrte Kunden,Sie finden unseren kompletten Fahrzeugbestand an gebrauchten Wechselsystemen, direkt vom Hersteller unter:www.swapstore.brueggen-gmbh.deWeitere Details auf Rücksprache:Brüggen Swap-Store Beckumer Str. 51 59302 Oelde ☎ +49 (0) 2522 937 25 10 ???? +49 (0)151 - 125 130 06 ✉ swapstore@brueggen-gmbh.de

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - BRÜGGEN SWAP-STORE