Нов Заменски сандак/ Кутија Krone - Fabrikneu за продажба - ID: 7710393
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone ISO-Wechselkoffer mit Portaltüren, FABRIKNEU

Заменски сандак/ Кутија
НовоБруто тежина: 2710 kgНето тежина: 16000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас LA070

17 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 106 235 MKD
 • ≈ 19 248 USD
НовоБруто тежина: 2710 kgНето тежина: 16000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone BDF-System, 7.820 mm lang, FABRIKNEU!

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3340 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас 21007

17 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 063 095 MKD
 • ≈ 18 497 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3340 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL9002, FABRIKNEU, Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 27денБрој на оглас 20453

15 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 985 442 MKD
 • ≈ 17 146 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU! - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone BDF-System 7.450 mm lang, RAL 9002, Rolltor, FABRIKNEU!

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 27денБрој на оглас 20454

15 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 985 442 MKD
 • ≈ 17 146 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2430 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 6мес 8денБрој на оглас 20959

14 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 909 023 MKD
 • ≈ 15 816 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2430 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang, Fabrikneu

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 3мес 14денБрој на оглас 21138

16 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 001 466 MKD
 • ≈ 17 425 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2019Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 3мес 4денБрој на оглас G0115717_1

7 675EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 473 000 MKD
 • ≈ 8 230 USD
2019Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас G0115544_1

5 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 366 690 MKD
 • ≈ 6 380 USD
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kgКорисна носивост: 13140 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 2мес 24денБрој на оглас G0115543_1

5 550EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 342 039 MKD
 • ≈ 5 951 USD
2016Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3080 kgКорисна носивост: 12920 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Објавено: 2мес 24денБрој на оглас G0121460_1

4 475EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 275 788 MKD
 • ≈ 4 798 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3080 kgКорисна носивост: 12920 kg
Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Контактирајте го продавачот

Нов Заменски сандак/ Кутија Krone - Fabrikneu

Објавено: 7мес 8ден

Хм, се чини ставка продадена
Нов Заменски сандак/ Кутија Krone - Fabrikneu: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Заменски сандак/ Кутија Krone - Fabrikneu: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 7мес 8ден

ПРОДАДЕНО

14 375EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 885 912 MKD
 • ≈ 15 414 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

G0115536_M
Година на производство

2022
Ново

Нето тежина

2880 kg
Бруто тежина

16000 kg
Боја

бела
Локација

Германија, Beckumer Straße 51, D - 59302 Oelde, Germany
Тело/надградба
должина на утовар

7300 mm
ширина на утовар

2470 mm
волумен на утовар

46 m³
Повеќе информации

24 '

G0115536 - Hersteller: KRONE, - Glattwand Wechselkoffer BDF- 7.45m/ Außenmaße L=7.450mm, B=2.550mm, H=2.750mm, Abstellhöhe:1.320 mm >>> Fabrikneue Einheiten ! >> Baujahr 2022 >> Lieferzeit: AB SOFORT >> mehrfach vorhanden! <<< Allgemein:* *Wechselbrücke in Reinweiß (RAL 9010) ! Unterbau (KTL) gereinigt und mit Unterbodenschutz versehen / UVV-Unterlagen vorhanden / Eckbeschläge oben / UVV gültig / Lackierung NEU: Farbwahl in RAL.- Farbton bei Bestellung möglich ! / Technisch einsatzbereiter Zustand, Aufbau und Stützbeine neu lackiert / Finanzierung möglich /Finanzierung auf Anfrage Ausstattung und Zubehör: Einfache Eckbeschläge / Konturmarkierung Seite/Heck / Ladungszertifikat Code-XL / Rolltor (Alu) / Schlüssellochsystem innen / Stapler befahrbar / Stützbeine fest / Vorrichtung für Bahnverladung / Zurrmöglichkeiten / Maße sind ca. Angaben. Angebot freibleibend der Zwischenverkauf ist vorbehalten, Preise netto ab Standort Oelde. Weitere Details zum Objekt und weitere Objekte unter

ПРОДАДЕНО

14 375EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 885 912 MKD
 • ≈ 15 414 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - BRÜGGEN SWAP-STORE