Заменски сандак/ Кутија Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren од Германија за продажба - ID: 8124553
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone Stahl-Glattwand-Wechselkoffer 7.45m BDF mit Portaltüren als Lager

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 26денБрој на оглас 20973

2 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 169 187 MKD
 • ≈ 2 941 USD
2007Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 476575

2 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 181 492 MKD
 • ≈ 3 154 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 476575

2 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 181 492 MKD
 • ≈ 3 154 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 481747

2 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 181 492 MKD
 • ≈ 3 154 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2850 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone 7.45m BDF Stahl-Wechselkoffer mit Alu-Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 5мес 13денБрој на оглас LA-111

8 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 538 325 MKD
 • ≈ 9 357 USD
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Krone BDF Wechselkoffer Durchlade-Wechselbrücke mit Portaltüren 7,45 m

Заменски сандак/ Кутија
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Објавено: 3мес 19денБрој на оглас 635539

6 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 399 898 MKD
 • ≈ 6 951 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2980 kg
Германија, Verlängerte Spreestraße 4, 15754 Heidesee, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас LA048

9 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 569 086 MKD
 • ≈ 9 892 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20453

15 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 983 751 MKD
 • ≈ 17 100 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2920 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас LA047

9 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 569 086 MKD
 • ≈ 9 892 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2860 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8мес 4денБрој на оглас 20898

16 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 999 747 MKD
 • ≈ 17 378 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2950 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren

Објавено: 2мес 30ден

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 30ден

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Број на оглас

20848
Боја

црна
Локација

Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Тело/надградба
должина на утовар

7330 mm
ширина на утовар

2480 mm
висина на утовар

2250 mm
волумен на утовар

41 m³
Повеќе информации

Wechselkoffer, Stahl glatt 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren gebr. Stahlwechselkoffer, glatte Wände, vor ein paar Jahren in schwarz neu lackiert, Schlüssellochbleche innen, Portaltüren am Heck mit außenliegenden Verschlüssen, leichte Gebrauchsspuren .

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Krone 7.45 Stahl-Glattwand-Wechselkoffer mit Portaltüren

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - Lippstädter Anhänger GmbH