Користени и нови Заменски сандаци/ Кутии KRONE за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 8
KRONE
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Заменски сандак/ Кутија Krone

2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8час 29минБрој на оглас G0114428_1

1 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 107 788 MKD
 • ≈ 1 897 USD
2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Заменски сандак/ Кутија Krone

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 1ден

5 895EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 363 093 MKD
 • ≈ 6 390 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kyl Frys Serie 046594 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
Прашајте за цена
2013
Шведска
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2780mm innen

2015Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12340 kg
Германија, Bakum
Објавено: 2денБрој на оглас 67539

3 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 240 214 MKD
 • ≈ 4 228 USD
2015Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12340 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2730 mm innen

2010Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12360 kg
Германија, Bakum
Објавено: 2денБрој на оглас 67531

2 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 147 824 MKD
 • ≈ 2 601 USD
2010Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12360 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontenery Krone BDF 7.45m 2012r

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 3ден

4 618EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 284 438 MKD
 • ≈ 5 006 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener BDF Krone 7.45m 18 palet

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 3ден

5 918EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 364 509 MKD
 • ≈ 6 415 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Заменски сандак/ Кутија Krone Wechselkoffer mit Rolltor 7,45 m Glattwand NEU Lackiert Doppelstock

2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3240 kg
Германија, Heidesee
Објавено: 4денБрој на оглас 547300

7 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 449 631 MKD
 • ≈ 7 914 USD
2012Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3240 kg
Германија, Heidesee
Контактирајте го продавачот
Krone Utan kyl serie 046573 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Utan kyl serie 046573 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Utan kyl serie 046573 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Utan kyl serie 046573 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Utan kyl serie 046573 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)
Прашајте за цена
2013
Шведска
Контактирајте го продавачот
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Заменски сандак/ Кутија Krone

2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Oelde
Објавено: 6денБрој на оглас G0120047_1

2 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 138 585 MKD
 • ≈ 2 439 USD
2011Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3040 kgКорисна носивост: 12960 kg
Германија, Oelde
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2800mm innen

2010Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12410 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 67434

2 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 147 824 MKD
 • ≈ 2 601 USD
2010Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12410 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2770mm innen

2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12410 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 67513

6 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 394 197 MKD
 • ≈ 6 938 USD
2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 12410 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520mm innen

2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13040 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 67604

6 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 394 197 MKD
 • ≈ 6 938 USD
2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13040 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE BDF 7,45 Wechselbrücke, 2525mm Innenhöhe. Top Zustand

2019Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13080 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 67308

8 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 517 384 MKD
 • ≈ 9 106 USD
2019Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13080 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Заменски сандак/ Кутија KRONE WB BDF 7,45 Koffer, Klapptische, 2520 mm innen

2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13040 kg
Германија, Bakum
Објавено: 6денБрој на оглас 67441

6 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 394 197 MKD
 • ≈ 6 938 USD
2018Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13040 kg
Германија, Bakum
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener BDF 7.45m 18 palet

2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

4 757EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 292 999 MKD
 • ≈ 5 157 USD
2008
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener na magazyn BDF 7.45m

2005
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

2 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 155 769 MKD
 • ≈ 2 741 USD
2005
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener BDF Krone 7,82m roleta

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

5 314EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 327 307 MKD
 • ≈ 5 761 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener płaski BDF 7,82

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

5 314EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 327 307 MKD
 • ≈ 5 761 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Kontener płaski BDF 7,82 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Заменски сандак/ Кутија Krone Kontener płaski BDF 7,82

2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Објавено: 7ден

5 314EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 327 307 MKD
 • ≈ 5 761 USD
2012
Полска, 62-635 PRZEDECZ
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 8
1 / 8
T1 new listing page - Заменски сандаци/ Кутии KRONE
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.