Користени и нови Заменски сандаци/ Кутии изнајмување од Португалија за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Заменски сандаци/ Кутии од Португалија

изнајмување

0
Резултати пронајдени

Слични понуди

 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0111411

8 775 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Sommer - Combi Box

2012 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0111523

7 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2014 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0101782-3

7 975 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 7ден Број на оглас G0116233

2 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone -

2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 640 kg
Германија, Oelde
Објавено: 7ден Број на оглас G0116233

2 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 640 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone - Heck hohe Portaltüren

2009 Нето тежина: 3 160 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0113896-1

2 775 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 Нето тежина: 3 160 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0115116

5 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone - Heck hohe Portaltüren

2013 Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0120158_2

4 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Krone -

2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0112444

8 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2010 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0112697_2

1 875 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone - Fabrikneu

2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0115536_M

14 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0115145_2

8 975 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2018 Нето тежина: 3 320 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 780 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0111456

9 275 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Нето тежина: 3 320 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 780 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2015 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0106215

8 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone - Fabrikneu

2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0115536_M

14 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0106535

8 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0112411_2

8 475 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone -

2012 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
Објавено: 9ден Број на оглас G0114145

8 775 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2011 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
Објавено: 14ден Број на оглас G0101782-2

7 450 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2022 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 15ден Број на оглас G0115536

14 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Swap bodies - boxes - Portugal
t1 old