Заменски сандак/ Кутија *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen од Германија, 4200 EUR за продажба - ID: 7107051
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум
Слични понуди:
745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

745 Stahl BDF-Brücke Container Koffer Türen

Заменски сандак/ Кутија
1990Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13520 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 25денБрој на оглас E2668

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 175 MKD
 • ≈ 2 091 USD
1990Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13520 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1996Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 1мес 5денБрој на оглас E2628

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 175 MKD
 • ≈ 2 091 USD
1996Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1992Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 1мес 5денБрој на оглас E2629

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 175 MKD
 • ≈ 2 091 USD
1992Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13625 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1991Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13550 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 25денБрој на оглас E2666

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 175 MKD
 • ≈ 2 091 USD
1991Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13550 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Thyssen 715 Stahl BDF-Brücke Container Türen

Заменски сандак/ Кутија
1989Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13550 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Објавено: 25денБрој на оглас E2665

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 120 175 MKD
 • ≈ 2 091 USD
1989Бруто тежина: 16000 kgКорисна носивост: 13550 kg
Германија, Robert-Bosch-Straße 22, 72186 Empfingen, Germany
Контактирајте го продавачот
WB Koffer - Заменски сандак/ Кутија: слика 1

WB Koffer

Заменски сандак/ Кутија
1990
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 9год 11месБрој на оглас 76733

2 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 135 583 MKD
 • ≈ 2 359 USD
1990
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот

Заменски сандак/ Кутија *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen

Објавено: 1год 3мес

Хм, се чини ставка продадена
Заменски сандак/ Кутија *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Заменски сандак/ Кутија *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 3мес

ПРОДАДЕНО

4 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 258 840 MKD
 • ≈ 4 503 USD

29 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen

Поставете оглас "Потребна е техника"
Година на производство

1990
Бруто тежина

16000 kg
Локација

Германија, Elsässer Strasse 61, 77694 Kehl-Neumühl (Karlsruhe-Basel), Germany
Тело/надградба
должина на утовар

7000 mm
ширина на утовар

2470 mm
висина на утовар

2000 mm
волумен на утовар

35 m³
број на палети

17
Повеќе информации

BDF-Wechselbrücke

FIN: nicht lesbar

 • Offener BDF-Behälter mit Planeverdeck
 • Linke Seite 4 x Türen
 • Stehpodest
 • Getreideschieber
 • Portaltüre mit Pendelklappe

Maße:

L:7,00m B: 2,47m H:2,00m

ПРОДАДЕНО

4 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 258 840 MKD
 • ≈ 4 503 USD

29 Мај 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": *Getreideschieber*Pendelklappe + seitliche Türen

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - RL Leible Nutzfahrzeuge OHG