Користени и нови Заменски сандаци/ Кутии за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Заменски сандаци/ Кутии


   Страница 1 од 13 1/13   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Krone -

2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0112444

8 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Volvo Box BOX7500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Volvo Box BOX7500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Volvo Box BOX7500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Volvo Box BOX7500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Volvo Box BOX7500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo Box BOX7500

ОЕМ замена: BOX7500 Погоден за модели: FH13 2010
Естонија, Tartu linn
Објавено: 4мес 22ден Број на оглас 33792

2 500 EUR

Цена без ДДВ

star
ОЕМ замена: BOX7500 Погоден за модели: FH13 2010
Естонија, Tartu linn
email Контактирајте го продавачот
KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

KA-BA 1.Stock Viehaufbau Vollalu

2002 100 km
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 4195a

6 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 100 km
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Kontener Magazynowy Kontener stalowy - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Kontener Magazynowy Kontener stalowy - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Kontener Magazynowy Kontener stalowy - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Kontener Magazynowy Kontener stalowy - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Kontener Magazynowy Kontener stalowy - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kontener Magazynowy Kontener stalowy

Оштетено Бруто тежина: 1 500 kg
Полска, Polen, LODZ
Објавено: 2ден

890 EUR

star
Оштетено Бруто тежина: 1 500 kg
Полска, Polen, LODZ
email Контактирајте го продавачот
 Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Diverse 8,4 mtr glasfiber kasse - Xarios 500

2013
Данска, Silkeborg
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2013
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
 Spannmål/Grusflak - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Spannmål/Grusflak - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Spannmål/Grusflak - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Spannmål/Grusflak - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Spannmål/Grusflak - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Spannmål/Grusflak

Шведска, Växjö
Објавено: 3ден

1 126 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krone - Wechselkoffer Heck Alu. Rolltor

2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0111411

8 775 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Sommer - Combi Box - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Sommer - Combi Box

2012 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0111523

7 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Нето тежина: 2 860 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 140 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2014 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
Објавено: 3ден Број на оглас G0101782-3

7 975 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 3 660 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 340 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

PLS kokosivuaukeava 3,05 sisä korkeus

Погоден за модели: Scania suoraan muihin sovittamalla 2010
Финска, Finnland, Forssa Osatori oy
Објавено: 4ден

7 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Погоден за модели: Scania suoraan muihin sovittamalla 2010
Финска, Finnland, Forssa Osatori oy
email Контактирајте го продавачот
 ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10 - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10 - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10 - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10 - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10 - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

ZABUDOWA DO ŻYWCA 6.10

2006 123 456 km Бензин
Полска, Świętoszówka
Објавено: 4ден

1 056.84 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 123 456 km Бензин
Полска, Świętoszówka
email Контактирајте го продавачот
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

2012 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Heidesee
Објавено: 7ден Број на оглас 784842 1

2 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Heidesee
email Контактирајте го продавачот
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Krone - 100 x Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

2012 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Heidesee
Објавено: 7ден Број на оглас 785026 5

2 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Heidesee
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone - Große Anzahl an Krone - Jumbo BDF Wechselkoffer 7.82 m mit Rolltor

2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 7ден Број на оглас G0116233

2 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone -

2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 640 kg
Германија, Oelde
Објавено: 7ден Број на оглас G0116233

2 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Нето тежина: 3 360 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 640 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 TW - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 TW - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 TW - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 TW - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 TW - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

TW

Шведска, Växjö
Објавено: 8ден

259 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone - Heck hohe Portaltüren

2009 Нето тежина: 3 160 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0113896-1

2 775 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 Нето тежина: 3 160 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0115116

5 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck hohe Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone - Heck hohe Portaltüren

2013 Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0120158_2

4 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Krone -

2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0112444

8 675 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Heck Alu. Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone - Heck Alu. Rolltor

2010 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0112697_2

1 875 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 Нето тежина: 3 580 kg Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 12 420 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
 Krone - Fabrikneu - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone - Fabrikneu

2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
Објавено: 8ден Број на оглас G0115536_M

14 375 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 2 880 kg Бруто тежина: 16 000 kg
Германија, Oelde
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 13   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Swap bodies - boxes
t1 old