Користени и нови Товарни контејнери за продажба - Truck1 Македонија Страница 5.

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Товарни контејнери


   Страница 5 од 8 5/8   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Opslagruimte te huur 420m2 - Товарен контејнер: слика 1
Opslagruimte te huur 420m2 - Товарен контејнер: слика 2
Opslagruimte te huur 420m2 - Товарен контејнер: слика 3
Opslagruimte te huur 420m2 - Товарен контејнер: слика 4
Opslagruimte te huur 420m2 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Opslagruimte te huur 420m2

Холандија, Overijssel
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
star
Холандија, Overijssel
email Контактирајте го продавачот
Krone 20ft BDF BOX - Товарен контејнер: слика 1
Krone 20ft BDF BOX - Товарен контејнер: слика 2
Krone 20ft BDF BOX - Товарен контејнер: слика 3
Krone 20ft BDF BOX - Товарен контејнер: слика 4
Krone 20ft BDF BOX - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
videocam

Krone 20ft BDF BOX

2014
Холандија, Veghel
Објавено: 24ден Број на оглас 70217976

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting - Товарен контејнер: слика 1
C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting - Товарен контејнер: слика 2
C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting - Товарен контејнер: слика 3
C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting - Товарен контејнер: слика 4
C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

C KLEIN CW1-300 Hydraulic Tilting

2017
Холандија, MOERDIJK, NLD
Објавено: 29ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2017
Холандија, MOERDIJK, NLD
email Контактирајте го продавачот
Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814 - Товарен контејнер: слика 1
Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814 - Товарен контејнер: слика 2
Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814 - Товарен контејнер: слика 3
Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814 - Товарен контејнер: слика 4
Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Diversen DEVOS GLAS container (KAPEL) 18 CUB - NR. 1814

1998 Нето тежина: 1 500 kg
Белгија, Gistel
Објавено: 29ден Број на оглас 10159

3 750 EUR

Цена без ДДВ

star
1998 Нето тежина: 1 500 kg
Белгија, Gistel
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2017
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1249

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2014
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1258

7 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2017
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1250

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2006
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1259

5 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2006
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2013
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1257

7 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2008
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1261

6 100 EUR

Цена без ДДВ

star
2008
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

2012
Германија, Sittensen
Објавено: 1мес 5ден Број на оглас PA1262

6 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
BLOND CAMIONBAK - Товарен контејнер: слика 1
BLOND CAMIONBAK - Товарен контејнер: слика 2
BLOND CAMIONBAK - Товарен контејнер: слика 3
BLOND CAMIONBAK - Товарен контејнер: слика 4
BLOND CAMIONBAK - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

BLOND CAMIONBAK

Белгија, Torhout
Објавено: 1мес 9ден

2 000 EUR

Цена без ДДВ

star
Белгија, Torhout
email Контактирајте го продавачот
 - Товарен контејнер: слика 1
 - Товарен контејнер: слика 2
 - Товарен контејнер: слика 3
 - Товарен контејнер: слика 4
 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Шведска, Västra Götaland
Објавено: 1мес 10ден Број на оглас S6057

4 205 EUR

star
Шведска, Västra Götaland
email Контактирајте го продавачот
 - Товарен контејнер: слика 1
 - Товарен контејнер: слика 2
 - Товарен контејнер: слика 3
 - Товарен контејнер: слика 4
 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Шведска, Västra Götaland
Објавено: 1мес 10ден Број на оглас S6058

2 145 EUR

star
Шведска, Västra Götaland
email Контактирајте го продавачот
 - Товарен контејнер: слика 1
 - Товарен контејнер: слика 2
 - Товарен контејнер: слика 3
 - Товарен контејнер: слика 4
 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Шведска, Västra Götaland
Објавено: 1мес 10ден Број на оглас S6056

4 205 EUR

star
Шведска, Västra Götaland
email Контактирајте го продавачот
 - Товарен контејнер: слика 1
 - Товарен контејнер: слика 2
 - Товарен контејнер: слика 3
 - Товарен контејнер: слика 4
 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Унгарија, Kunszentmiklós
Објавено: 2мес 6ден

3 500 EUR

Цена без ДДВ

star
Унгарија, Kunszentmiklós
email Контактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available

2022 Нето тежина: 2 130 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 18ден Број на оглас 227014

2 650 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Нето тежина: 2 130 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 350 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar

2022 Нето тежина: 2 130 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 18ден Број на оглас 227005

2 650 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Нето тежина: 2 130 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 350 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available

2023 Нето тежина: 2 185 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 19ден Број на оглас 191204

2 985 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Нето тежина: 2 185 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 295 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

2023 Нето тежина: 2 185 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 19ден Број на оглас 191223

2 985 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Нето тежина: 2 185 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 295 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
   1 3 4 5 6 7 8   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Shipping containers
t1 old