Користени и нови Товарни контејнери за продажба - Truck1 Македонија. Страница 2.
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Товарни контејнери


   Страница 2 од 8 2/8   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft - Товарен контејнер: слика 1
 Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft - Товарен контејнер: слика 2
 Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft - Товарен контејнер: слика 3
 Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft - Товарен контејнер: слика 4
 Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Quantity of Workshop Tools w/ 20 ft

Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
email Контактирајте го продавачот
 10 ft Workshop Container w/ Too ... - Товарен контејнер: слика 1
 10 ft Workshop Container w/ Too ... - Товарен контејнер: слика 2
 10 ft Workshop Container w/ Too ... - Товарен контејнер: слика 3
 10 ft Workshop Container w/ Too ... - Товарен контејнер: слика 4
 10 ft Workshop Container w/ Too ... - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

10 ft Workshop Container w/ Too ...

Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
email Контактирајте го продавачот
 TYC-126A 40 ft - Товарен контејнер: слика 1
 TYC-126A 40 ft - Товарен контејнер: слика 2
 TYC-126A 40 ft - Товарен контејнер: слика 3
 TYC-126A 40 ft - Товарен контејнер: слика 4
 TYC-126A 40 ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

TYC-126A 40 ft

2002
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2002
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
email Контактирајте го продавачот
 Quantity of Workshop Tools w/ 20ft - Товарен контејнер: слика 1
 Quantity of Workshop Tools w/ 20ft - Товарен контејнер: слика 2
 Quantity of Workshop Tools w/ 20ft - Товарен контејнер: слика 3
 Quantity of Workshop Tools w/ 20ft - Товарен контејнер: слика 4
 Quantity of Workshop Tools w/ 20ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Quantity of Workshop Tools w/ 20ft

Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
email Контактирајте го продавачот
 HCA1030 40 ft - Товарен контејнер: слика 1
 HCA1030 40 ft - Товарен контејнер: слика 2
 HCA1030 40 ft - Товарен контејнер: слика 3
 HCA1030 40 ft - Товарен контејнер: слика 4
 HCA1030 40 ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

HCA1030 40 ft

Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединети Арапски Емирати, DUBAI, ARE
email Контактирајте го продавачот
ConFoot CF 19ST7 - Товарен контејнер: слика 1
ConFoot CF 19ST7 - Товарен контејнер: слика 2
ConFoot CF 19ST7 - Товарен контејнер: слика 3
ConFoot CF 19ST7 - Товарен контејнер: слика 4
ConFoot CF 19ST7 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

ConFoot CF 19ST7

2022
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

1 000 EUR

gavel Аукција
star
2022
Холандија, Amsterdam
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 1
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 2
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 3
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 4
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

LYPU 40ft HQ met sidedoors

2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

7 000 EUR

gavel Аукција
star
2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
 Shipping container, 40ft - Товарен контејнер: слика 1
 Shipping container, 40ft - Товарен контејнер: слика 2
 Shipping container, 40ft - Товарен контејнер: слика 3
 Shipping container, 40ft - Товарен контејнер: слика 4
 Shipping container, 40ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Shipping container, 40ft

Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 1
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 2
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 3
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 4
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Shipping container

Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 1
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 2
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 3
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 4
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

LYPU 40ft HIgh Cube

2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

5 000 EUR

gavel Аукција
star
2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
 Shipping container, 20ft - Товарен контејнер: слика 1
 Shipping container, 20ft - Товарен контејнер: слика 2
 Shipping container, 20ft - Товарен контејнер: слика 3
 Shipping container, 20ft - Товарен контејнер: слика 4
 Shipping container, 20ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Shipping container, 20ft

Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 1
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 2
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 3
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 4
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Shipping container

Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

2 500 EUR

gavel Аукција
star
Холандија, Amsterdam
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 1
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 2
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 3
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 4
LYPU 40ft HIgh Cube - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

LYPU 40ft HIgh Cube

2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

5 000 EUR

gavel Аукција
star
2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 1
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 2
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 3
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 4
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

20 ft.

Нето тежина: 2 170 kg
Белгија
Објавено: 5ден

800 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 2 170 kg
Белгија
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 1
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 2
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 3
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 4
 20 ft. - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

20 ft.

Нето тежина: 2 170 kg
Белгија
Објавено: 5ден

800 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 2 170 kg
Белгија
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 1
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 2
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 3
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 4
LYPU 40ft HQ met sidedoors - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

LYPU 40ft HQ met sidedoors

2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

7 000 EUR

gavel Аукција
star
2023 Нето тежина: 4 260 kg
Холандија, Amsterdam
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 1
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 2
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 3
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 4
 Shipping container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Shipping container

Нето тежина: 950 kg
Белгија
Објавено: 5ден

500 EUR

gavel Аукција
star
Нето тежина: 950 kg
Белгија
Lypu 8FT - Товарен контејнер: слика 1
Lypu 8FT - Товарен контејнер: слика 2
Lypu 8FT - Товарен контејнер: слика 3
Lypu 8FT - Товарен контејнер: слика 4
Lypu 8FT - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Lypu 8FT

2023
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

1 750 EUR

gavel Аукција
star
2023
Холандија, Amsterdam
ROK 006-KR - Товарен контејнер: слика 1
ROK 006-KR - Товарен контејнер: слика 2
ROK 006-KR - Товарен контејнер: слика 3
ROK 006-KR - Товарен контејнер: слика 4
ROK 006-KR - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ROK 006-KR

2004
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

1 000 EUR

gavel Аукција
star
2004
Холандија, Amsterdam
LYPU 9ft - Товарен контејнер: слика 1
LYPU 9ft - Товарен контејнер: слика 2
LYPU 9ft - Товарен контејнер: слика 3
LYPU 9ft - Товарен контејнер: слика 4
LYPU 9ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

LYPU 9ft

2023
Холандија, Amsterdam
Објавено: 5ден

1 800 EUR

gavel Аукција
star
2023
Холандија, Amsterdam
   1 2 3 4 8   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Shipping containers
t1 old