Товарен контејнер Seecontainer/Schubboden/20 Fuß од Германија за продажба - ID: 4864489
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer - Товарен контејнер: слика 1
20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer - Товарен контејнер: слика 2
20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer - Товарен контејнер: слика 3
20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer - Товарен контејнер: слика 4
20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

20`DV Lagercontainer Seecontainer Hochseecontainer

Товарен контејнер
Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2250 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Објавено: 5мес 3денБрој на оглас 14999094

1 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 73 954 MKD
 • ≈ 1 286 USD
Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2250 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
New Seecontainer, Verkaufscontainer 20' - Товарен контејнер: слика 1
New Seecontainer, Verkaufscontainer 20' - Товарен контејнер: слика 2
New Seecontainer, Verkaufscontainer 20' - Товарен контејнер: слика 3
New Seecontainer, Verkaufscontainer 20' - Товарен контејнер: слика 4
New Seecontainer, Verkaufscontainer 20' - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

New Seecontainer, Verkaufscontainer 20'

Товарен контејнер
Ново2023
Полска, Solec Kujawski
Објавено: 13ден
Прашајте за цена
Ново2023
Полска, Solec Kujawski
Контактирајте го продавачот
20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer - Товарен контејнер: слика 1
20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer - Товарен контејнер: слика 2
20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer - Товарен контејнер: слика 3
20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer - Товарен контејнер: слика 4
20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

20`DV Seecontainer NEU RAL5010 Lagercontainer

Товарен контејнер
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Објавено: 5мес 3денБрој на оглас 14999081

2 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 135 583 MKD
 • ≈ 2 359 USD
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau - Товарен контејнер: слика 1
20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau - Товарен контејнер: слика 2
20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau - Товарен контејнер: слика 3
20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau - Товарен контејнер: слика 4
20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

20`DV Seecontainer neuwertig RAL7035 Lichtgrau

Товарен контејнер
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Објавено: 5мес 3денБрој на оглас 17288646

2 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 135 583 MKD
 • ≈ 2 359 USD
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kgКорисна носивост: 28300 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig - Товарен контејнер: слика 1
20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig - Товарен контејнер: слика 2
20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig - Товарен контејнер: слика 3
20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig - Товарен контејнер: слика 4
20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

20FT Seecontainer RAL7016 Anthrazitgrau neuwertig

Товарен контејнер
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Објавено: 5мес 3денБрој на оглас 18683906

2 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 135 583 MKD
 • ≈ 2 359 USD
2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 2180 kg
Германија, Bramfelder Straße 102a, 22305 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

Товарен контејнер
2012
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 9мес 28денБрој на оглас PA1262

6 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 425 238 MKD
 • ≈ 7 399 USD
2012
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

Товарен контејнер
2008
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 9мес 28денБрој на оглас PA1261

6 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 375 935 MKD
 • ≈ 6 541 USD
2008
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Aufenthaltcontainer Container

Товарен контејнер
2013
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 9мес 28денБрој на оглас PA1257

7 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 486 866 MKD
 • ≈ 8 471 USD
2013
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

Товарен контејнер
2017
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 9мес 28денБрој на оглас PA1250

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2017
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 1
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 2
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 3
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 4
Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Seecontainer, Bürocontainer, Aufenthaltcontainer

Товарен контејнер
2014
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 9мес 28денБрој на оглас PA1258

7 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 486 866 MKD
 • ≈ 8 471 USD
2014
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот

Товарен контејнер Seecontainer/Schubboden/20 Fuß

Објавено: 3год 8мес

Хм, се чини ставка продадена
Товарен контејнер Seecontainer/Schubboden/20 Fuß: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарен контејнер Seecontainer/Schubboden/20 Fuß: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 3год 8мес

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

PA769
Година на производство

2016
Локација

Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Повеќе информации

Neuwertige 20´ Fuß Schubboden Seecontainer mit ausziehbaren Boden (Schubboden) zwecks Beladung. Beladen mit 4x Ankerkorbschablonen aus 2016 Gewicht pro Stück ca. 900kg incl. Befestigungs-Gestell.

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - alga Nutzfahrzeug- und Baumaschinen GmbH & Co.KG