Товарен контејнер Onbekend 20"ft container од Холандија за продажба - ID: 7249497
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Onbekend 20ft - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend 20ft - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend 20ft - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend 20ft - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend 20ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)
videocam

Onbekend 20ft

2013
Холандија, Veghel
Објавено: 2мес 23ден Број на оглас 70213393

2 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 150 691 MKD
 • ≈ 2 588 USD
star
2013
Холандија, Veghel
emailКонтактирајте го продавачот
20 ft - Товарен контејнер: слика 1
20 ft - Товарен контејнер: слика 2
20 ft - Товарен контејнер: слика 3
20 ft - Товарен контејнер: слика 4
20 ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

20 ft

2006
Холандија
Објавено: 17ден
gavelАукција
star
2006
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
20 ft - Товарен контејнер: слика 1
20 ft - Товарен контејнер: слика 2
20 ft - Товарен контејнер: слика 3
20 ft - Товарен контејнер: слика 4
20 ft - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

20 ft

2006
Холандија
Објавено: 17ден
gavelАукција
star
2006
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
20FT - Товарен контејнер: слика 1
20FT - Товарен контејнер: слика 2
20FT - Товарен контејнер: слика 3
20FT - Товарен контејнер: слика 4
20FT - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

20FT

2006
Холандија
Објавено: 6ден
gavelАукција
star
2006
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend **CONTAINER** - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend **CONTAINER** - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend **CONTAINER** - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend **CONTAINER** - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend **CONTAINER** - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Onbekend **CONTAINER**

Белгија, Kessel
Објавено: 5ден

1 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 113 787 MKD
 • ≈ 1 954 USD
star
Белгија, Kessel
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 22ден Број на оглас 191204

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar

202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 21ден Број на оглас 227005

2 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 162 993 MKD
 • ≈ 2 799 USD
star
202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available

202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 21ден Број на оглас 227014

2 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 162 993 MKD
 • ≈ 2 799 USD
star
202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 24ден Број на оглас 191140

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 24ден Број на оглас 191142

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 22ден Број на оглас 191223

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 1
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 2
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 3
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 4
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Container 40 ft container High Cube used Container

4500 kg
Холандија, Veen
Објавено: 4мес 3ден Број на оглас 0003570

8 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 538 184 MKD
 • ≈ 9 244 USD
star
4500 kg
Холандија, Veen
emailКонтактирајте го продавачот

Товарен контејнер Onbekend 20"ft container

Објавено: 2мес 7ден

Хм, се чини ставка продадена
Товарен контејнер Onbekend 20"ft container: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарен контејнер Onbekend 20"ft container: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 7ден

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Година на производство

2006
Локација

Холандија, Paradijsweg 62, 2461 TN, Ter Aar
Повеќе информации

Damages: none VAT/margin: VAT qualifying

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - XL Trucks