Користени и нови Товарни контејнери од Белгија за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Товарни контејнери од Белгија

47
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Белгија
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

1 750EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 107 828 MKD
 • ≈ 1 902 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

1 750EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 107 828 MKD
 • ≈ 1 902 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

4 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 246 464 MKD
 • ≈ 4 347 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

4 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 246 464 MKD
 • ≈ 4 347 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

10 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 616 160 MKD
 • ≈ 10 869 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

10 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 616 160 MKD
 • ≈ 10 869 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

10 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 616 160 MKD
 • ≈ 10 869 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Onbekend

Товарен контејнер
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

6 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 369 696 MKD
 • ≈ 6 521 USD
Ново
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 123 232 MKD
 • ≈ 2 173 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

1 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 61 616 MKD
 • ≈ 1 086 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

1 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 61 616 MKD
 • ≈ 1 086 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend

Товарен контејнер
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

1 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 61 616 MKD
 • ≈ 1 086 USD
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan - Товарен контејнер: слика 1
HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan - Товарен контејнер: слика 2
HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan - Товарен контејнер: слика 3
HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan - Товарен контејнер: слика 4
HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

HMF kraan 1244 Z2 op container / afzetcontainer met kraan

Товарен контејнер
2008
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Објавено: 1ден

22 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 355 552 MKD
 • ≈ 23 913 USD
2008
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Контактирајте го продавачот
Diversen Containerbak 9m³ zijsponden - Товарен контејнер: слика 1
Diversen Containerbak 9m³ zijsponden - Товарен контејнер: слика 2
Diversen Containerbak 9m³ zijsponden - Товарен контејнер: слика 3
Diversen Containerbak 9m³ zijsponden - Товарен контејнер: слика 4

Diversen Containerbak 9m³ zijsponden

Товарен контејнер
2024
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2024
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Контактирајте го продавачот
WAF Containerbak voor kraanmontage - Товарен контејнер: слика 1
WAF Containerbak voor kraanmontage - Товарен контејнер: слика 2
WAF Containerbak voor kraanmontage - Товарен контејнер: слика 3
WAF Containerbak voor kraanmontage - Товарен контејнер: слика 4
WAF Containerbak voor kraanmontage - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

WAF Containerbak voor kraanmontage

Товарен контејнер
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Контактирајте го продавачот
Onbekend SI container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 18m³ / 18 kuub - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend SI container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 18m³ / 18 kuub - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend SI container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 18m³ / 18 kuub - Товарен контејнер: слика 3

Onbekend SI container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 18m³ / 18 kuub

Товарен контејнер
2022
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Објавено: 1ден

6 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 415 908 MKD
 • ≈ 7 337 USD
2022
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Контактирајте го продавачот
Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door - Товарен контејнер: слика 1
Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door - Товарен контејнер: слика 2
Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door - Товарен контејнер: слика 3
Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door - Товарен контејнер: слика 4
Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Diversen Container, haakcontainer, afzetcontainer, containerbak, puincontainer 10 m³ met franse deur / french door

Товарен контејнер
2023Нето тежина: 1830 kg
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Објавено: 1ден

6 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 400 504 MKD
 • ≈ 7 065 USD
2023Нето тежина: 1830 kg
Белгија, Hezewijk 1B, 2200 Herentals, Belgium
Контактирајте го продавачот
- Товарен контејнер: слика 1
- Товарен контејнер: слика 2
- Товарен контејнер: слика 3
- Товарен контејнер: слика 4
- Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Товарен контејнер

Белгија, Wellin
Објавено: 2денБрој на оглас 8136-007

450EUR

Аукција
 • ≈ 27 727 MKD
 • ≈ 489 USD
Белгија, Wellin
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Товарни контејнери од Белгија
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.