Товарен контејнер Diversen 20 ft CONTAINER од Белгија, 1650 EUR за продажба - ID: 7291401
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Shipping container 20 ft. - Товарен контејнер: слика 1
Shipping container 20 ft. - Товарен контејнер: слика 2
Shipping container 20 ft. - Товарен контејнер: слика 3
Shipping container 20 ft. - Товарен контејнер: слика 4
Shipping container 20 ft. - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Shipping container 20 ft.

Товарен контејнер
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 8ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
20 ft. shipping container with contents - Товарен контејнер: слика 1
20 ft. shipping container with contents - Товарен контејнер: слика 2
20 ft. shipping container with contents - Товарен контејнер: слика 3
20 ft. shipping container with contents - Товарен контејнер: слика 4
20 ft. shipping container with contents - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

20 ft. shipping container with contents

Товарен контејнер
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 6ден
Аукција
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 1
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 2
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 3
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 4
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Container 40 ft container High Cube used Container

Товарен контејнер
Нето тежина: 4500 kg
Холандија, Verre Weide 17, 4264 KM, Veen, The Netherlands
Објавено: 1годБрој на оглас 0003570

8 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 539 251 MKD
 • ≈ 9 382 USD
Нето тежина: 4500 kg
Холандија, Verre Weide 17, 4264 KM, Veen, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 1
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 2
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 3
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 4
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CONTAINER 40FT

Товарен контејнер
1999
Холандија, Hornweg 18, 1045 AR Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2мес 7денБрој на оглас 880009517
Прашајте за цена
1999
Холандија, Hornweg 18, 1045 AR Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 1
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 2
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 3
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 4
CONTAINER 40FT - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

CONTAINER 40FT

Товарен контејнер
2004
Холандија, Hornweg 18, 1045 AR Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 2мес 7денБрој на оглас 880009516
Прашајте за цена
2004
Холандија, Hornweg 18, 1045 AR Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, 5x available

Товарен контејнер
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 001445.001446.001447.001471.001472.

4 785EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 893 MKD
 • ≈ 5 131 USD
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available

Товарен контејнер
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 001445

4 785EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 893 MKD
 • ≈ 5 131 USD
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available

Товарен контејнер
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 001446

4 785EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 893 MKD
 • ≈ 5 131 USD
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available

Товарен контејнер
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 001447

4 785EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 893 MKD
 • ≈ 5 131 USD
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, more pieces available

Товарен контејнер
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 001471

4 785EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 294 893 MKD
 • ≈ 5 131 USD
Ново2023Бруто тежина: 30480 kgНето тежина: 1800 kgКорисна носивост: 28680 kg
Холандија, Aanwas 25, 4704 SC Roosendaal, The Netherlands
Контактирајте го продавачот

Товарен контејнер Diversen 20 ft CONTAINER

Објавено: 1год 1мес

Хм, се чини ставка продадена
Товарен контејнер Diversen 20 ft CONTAINER: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарен контејнер Diversen 20 ft CONTAINER: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 1мес

ПРОДАДЕНО

1 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 101 687 MKD
 • ≈ 1 769 USD

17 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

SF783580+1
Состојба

одлична
Должина

6000 mm
Ширина

2400 mm
Висина

2600 mm
Локација

Белгија, Eikelaarstraat 23 3600 GENK - BELGIUM
Повеќе информации

Technical condition: very good

Visual appearance: very good

Damages: none

VAT/margin: VAT qualifying

Please contact Office (+3289235343) for more information

ПРОДАДЕНО

1 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 101 687 MKD
 • ≈ 1 769 USD

17 Јуни 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - OPTIMA TRUCKS bvba