Товарен контејнер 40' x 8' Container од Обединето Кралство за продажба - ID: 7324877
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
40' Container - Товарен контејнер: слика 1
40' Container - Товарен контејнер: слика 2
40' Container - Товарен контејнер: слика 3
40' Container - Товарен контејнер: слика 4
40' Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

40' Container

Обединето Кралство
Објавено: 5денБрој на оглас 140371392
gavelАукција
star
Обединето Кралство
emailКонтактирајте го продавачот
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 1
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 2
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 3
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 4
Container 40 ft container High Cube used Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Container 40 ft container High Cube used Container

4500 kg
Холандија, Veen
Објавено: 4мес 3ден Број на оглас 0003570

8 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 538 184 MKD
 • ≈ 9 244 USD
star
4500 kg
Холандија, Veen
emailКонтактирајте го продавачот
Unused 40' Container, Side Doors - Товарен контејнер: слика 1
Unused 40' Container, Side Doors - Товарен контејнер: слика 2
Unused 40' Container, Side Doors - Товарен контејнер: слика 3
Unused 40' Container, Side Doors - Товарен контејнер: слика 4
Unused 40' Container, Side Doors - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Unused 40' Container, Side Doors

Обединето Кралство
Објавено: 19денБрој на оглас 100300922
gavelАукција
star
Обединето Кралство
emailКонтактирајте го продавачот
- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container - Товарен контејнер: слика 1
- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container - Товарен контејнер: слика 2
- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container - Товарен контејнер: слика 3
- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container - Товарен контејнер: слика 4
- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

- 40 ft HC Lagercontainer Hochseecontainer Container

32500 kg3890 kg
Германија, Hamburg
Објавено: 3мес 6ден

1 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 86 109 MKD
 • ≈ 1 479 USD
star
32500 kg3890 kg
Германија, Hamburg
emailКонтактирајте го продавачот
8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 1
8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 2
8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 3
8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 4
8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

8' Office Container, Window Personnel Door

Германија
Објавено: 3денБрој на оглас 200218322
gavelАукција
star
Германија
emailКонтактирајте го продавачот
40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 1
40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 2
40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 3
40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 4
40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors

Германија
Објавено: 3денБрој на оглас 200218320
gavelАукција
star
Германија
emailКонтактирајте го продавачот
Container - Товарен контејнер: слика 1
Container - Товарен контејнер: слика 2
Container - Товарен контејнер: слика 3
Container - Товарен контејнер: слика 4
Container - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Container

Австрија, Sankt Georgen am Walde
Објавено: 2мес 28ден

4 740EUR

 • ≈ 291 542 MKD
 • ≈ 5 007 USD
star
Австрија, Sankt Georgen am Walde
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DV container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 22ден Број на оглас 191204

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x beschikbaar

202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 21ден Број на оглас 227005

2 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 162 993 MKD
 • ≈ 2 799 USD
star
202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT DV 8'6" container, 2x available

202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 21ден Број на оглас 227014

2 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 162 993 MKD
 • ≈ 2 799 USD
star
202230480 kg2130 kg28350 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 22ден Број на оглас 191223

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 1
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 2
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 3
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 4
Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Onbekend NEW (one-way) 20FT 8'6" DRY VAN container, 4x available

202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 2мес 24ден Број на оглас 191140

2 985EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 597 MKD
 • ≈ 3 153 USD
star
202330480 kg2185 kg28295 kg
Холандија, Aanwas
emailКонтактирајте го продавачот

Товарен контејнер 40' x 8' Container

Објавено: 4мес 11ден

Хм, се чини ставка продадена
Товарен контејнер 40' x 8' Container: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Товарен контејнер 40' x 8' Container: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 4мес 11ден

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

140350630
VIN

344818
Тежина

4000 kg
Локација

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Доплнително
достапни единици

1
Повеќе информации

Control number: 4440

40' x 8' Container - 344818

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Swap body/ Container
t1 test archive - EURO AUCTIONS (UK) LTD