Користени и нови Товарни контејнери за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Товарни контејнери


   Страница 1 од 8 1/8   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 1
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 2
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 3
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 4
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MARTIME

Франција, SEVIGNY WALEPPE
Објавено: 2ден

4 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Франција, SEVIGNY WALEPPE
email Контактирајте го продавачот
Diversen 20 feet, 2006, NO RUST - Товарен контејнер: слика 1
Diversen 20 feet, 2006, NO RUST - Товарен контејнер: слика 2
Diversen 20 feet, 2006, NO RUST - Товарен контејнер: слика 3
Diversen 20 feet, 2006, NO RUST - Товарен контејнер: слика 4
Diversen 20 feet, 2006, NO RUST - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Diversen 20 feet, 2006, NO RUST

2006
Холандија, Ter aar
Објавено: 1ден Број на оглас cont2

1 850 EUR

Цена без ДДВ

star
2006
Холандија, Ter aar
email Контактирајте го продавачот
TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR  - GRIJPER - Товарен контејнер: слика 1
TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR  - GRIJPER - Товарен контејнер: слика 2
TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR  - GRIJPER - Товарен контејнер: слика 3
TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR  - GRIJPER - Товарен контејнер: слика 4
TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR  - GRIJPER - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

TRANSLIFT CONTAINER + CRANE PALFINGER PK 15500 (3x) - 5e+6e F PLATEAU 5m20 - ROTATOR - GRIJPER

2006 3 634 ч
Белгија, Pelt
Објавено: 2ден Број на оглас MJC10902
Прашајте за цена
star
2006 3 634 ч
Белгија, Pelt
email Контактирајте го продавачот
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 1
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 2
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 3
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 4
 MARTIME - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

MARTIME

Франција, SEVIGNY WALEPPE
Објавено: 2ден

4 400 EUR

Цена без ДДВ

star
Франција, SEVIGNY WALEPPE
email Контактирајте го продавачот
 CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS - Товарен контејнер: слика 1
 CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS - Товарен контејнер: слика 2
 CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS - Товарен контејнер: слика 3
 CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS - Товарен контејнер: слика 4
 CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

CONTENEUR MARITIME 20 PIEDS

Франција, SEVIGNY WALEPPE
Објавено: 2ден

2 850 EUR

Цена без ДДВ

star
Франција, SEVIGNY WALEPPE
email Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available

2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 3ден Број на оглас 001435

4 785 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71 - Товарен контејнер: слика 1
Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71 - Товарен контејнер: слика 2
Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71 - Товарен контејнер: слика 3
Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71 - Товарен контејнер: слика 4
Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71 - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Diversen SILO CONTAINER HOOK VELSYCOM  TYPE  CL35-71

2010
Белгија, Willebroek
Објавено: 3ден Број на оглас 79
Прашајте за цена
star
2010
Белгија, Willebroek
email Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available

2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 3ден Број на оглас 001434

4 785 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Diversen Container 11.5 cub - Товарен контејнер: слика 1
Diversen Container 11.5 cub - Товарен контејнер: слика 2
Diversen Container 11.5 cub - Товарен контејнер: слика 3
Diversen Container 11.5 cub - Товарен контејнер: слика 4
Diversen Container 11.5 cub - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Diversen Container 11.5 cub

Белгија, Willebroek
Објавено: 3ден Број на оглас 53

2 950 EUR

Цена без ДДВ

star
Белгија, Willebroek
email Контактирајте го продавачот
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 1
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 2
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 3
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 4
Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Diversen NEW 20FT FLATRACK, 3x available

2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 3ден Број на оглас 001433

4 785 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 1 800 kg Бруто тежина: 30 480 kg Корисна носивост: 28 680 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING) - Товарен контејнер: слика 1
CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING) - Товарен контејнер: слика 2
CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING) - Товарен контејнер: слика 3
CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING) - Товарен контејнер: слика 4
CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING) - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CIMC 20FT FLATRACK COLLAPSIBLE (FLUSH FOLDING)

2016 Нето тежина: 2 830 kg Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 31 170 kg
Холандија, Aanwas
Објавено: 3ден Број на оглас 003395

4 985 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 2 830 kg Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 31 170 kg
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
 110v Hot Water Chemical Toilet - Товарен контејнер: слика 1
 110v Hot Water Chemical Toilet - Товарен контејнер: слика 2
 110v Hot Water Chemical Toilet - Товарен контејнер: слика 3
 110v Hot Water Chemical Toilet - Товарен контејнер: слика 4
 110v Hot Water Chemical Toilet - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

110v Hot Water Chemical Toilet

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372031
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 2012 Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 1
 2012 Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 2
 2012 Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 3
 2012 Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 4
 2012 Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

2012 Portable Toilet

2012
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372030
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2012
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 110V Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 1
 110V Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 2
 110V Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 3
 110V Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 4
 110V Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

110V Hot Water Portable Toilet

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372035
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 1
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 2
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 3
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 4
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 3ден Број на оглас 100302818
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 110v Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 1
 110v Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 2
 110v Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 3
 110v Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 4
 110v Hot Water Portable Toilet - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

110v Hot Water Portable Toilet

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372032
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 Boss cabins Static Welfare Unit - Товарен контејнер: слика 1
 Boss cabins Static Welfare Unit - Товарен контејнер: слика 2
 Boss cabins Static Welfare Unit - Товарен контејнер: слика 3
 Boss cabins Static Welfare Unit - Товарен контејнер: слика 4
 Boss cabins Static Welfare Unit - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Boss cabins Static Welfare Unit

Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 3ден Број на оглас 140372029
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
email Контактирајте го продавачот
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 1
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 2
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 3
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 4
 Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Unused Portable Toilet Block, Shower, Basin

Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 3ден Број на оглас 100302820
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
email Контактирајте го продавачот
 8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 1
 8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 2
 8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 3
 8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 4
 8' Office Container, Window Personnel Door - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

8' Office Container, Window Personnel Door

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200218322
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 1
 40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 2
 40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 3
 40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 4
 40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

40' High Cube Shipping Container, 4 Side Doors

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200218320
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
 Unused Double Toilet Unit - Товарен контејнер: слика 1
 Unused Double Toilet Unit - Товарен контејнер: слика 2
 Unused Double Toilet Unit - Товарен контејнер: слика 3
 Unused Double Toilet Unit - Товарен контејнер: слика 4
 Unused Double Toilet Unit - Товарен контејнер: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Unused Double Toilet Unit

Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 3ден Број на оглас 200218336
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 8   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Swap bodies/ Containers - Shipping containers
t1 old